• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
20150424_155653 (Custom)
Το Τεχνικό Γραφείο "Χωροδομή" βρίσκεται στην Αργυροκάστρου 25. Μια ομάδα νέων επαγγελματιών εκπονούν μελέτες παντός οικοδομικού έργου, χορηγούν ενεργειακά πιστοποιητικά για ενοικιάσεις ή πωλήσεις κατοικιών και καταστημάτων, αναλαμβάνουν ρυθμίσεις αυθαιρέτων και επίσης καταθέτουν τις γνώσεις τους στη διακόσμηση. Ομάδα: Καματερού Μαρία (αρχιτέκτονας), Μαντούκος Σταμάτης (πολιτικός μηχανικός), Καματερός Γιάννης (αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων), Κασίου Διονυσία (διακοσμήτρια)
Περισσότερα
20150417_181943 (Custom)
Το τεχνικό Γραφείο του κ. Παπαϊωάννου Αντώνιου βρίσκεται επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη στον αριθμό 9 (πάνω από τον Ο.Α.Ε.Δ.). Εργασίες που επιτελούνται στο γραφείο: Μελέτες και επιβλέψεις παντός οικοδομικού έργου, ηλεκτρολογικές μελέτες, ρυθμίσεις αυθαιρέτων, έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών για πωλήσεις και ενοικιάσεις κατοικιών-καταστημάτων-ξενοδοχείων.
Περισσότερα
20150417_180941 (Custom)
Το Τεχνικό Γραφείο του κ. Παπαϊωάννου Γιάννη βρίσκεται στην οδό Μετσόβου αριθμό 14. Εργασίες που επιτελούνται στο γραφείο: κατασκευές, μελέτες, επιβλέψεις παντός οικοδομικού έργου, ρυθμίσεις αυθαιρέτων.
Περισσότερα
pelekis1 (Custom)
Η έκθεση αλουμινίου Πελέκης, η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου, μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Στον παρόντα χώρο φιλοξενεί κουφώματα, PVC, πόρτες, παράθυρα, κάγκελα, INOX, ιταλικά έπιπλα κουζίνας και σιδηροκατασκευές.
Περισσότερα
DSCN2208 (Custom)
Το κατάστημα Euro Clima Hellas βρίσκεται στην Εθνικής Αντιστάσεως 86. Επισκευάζουμε και παρέχουμε ψυκτικές εφαρμογές-τεχνική υποστήριξη-service-thermoking Nestle Hellas-Αθηναϊκή Ζυθοποιία (Amstel-Heineken-Alfa). Τοπικός αντιπρόσωπος Thermoking Hellas-Hitachi-Toyotomi Sendo-Daikin κλιματιστικά.
Περισσότερα
DSCN2251 (Custom)
Το κατάστημα του κ. Σουρασή Α. & Υιός βρίσκεται στην Εθνικής Αντιστάσεως 37. Θέρμανση, υδραυλικά, επεξεργασία νερού, αντλίες πισίνας, χημικά πισίνας, ηλιακές και υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι η ειδικότητά μας. Με συνεχή ενημέρωση σε προϊόντα νέας τεχνολογίας στις καλύτερες πάντα τιμές.
Περισσότερα
DSCN2121 (Custom)
Το κατάστημα αλουμινίων DORAL του κ. Τζόγια Μανώλη βρίσκεται στο Τιγκάκι. Έπειτα από σειρά ετών στο χώρο φτιάχνουμε κουφώματα αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, σίτες, παραθυρόφυλλα και διάφορες αλουμινοκατασκευές. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής ειδών προφύλαξης-πέργκολες-υαλοπετάσματα. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας DORAL για όλα τα Δωδεκάνησα.
Περισσότερα
DSCN2150 (Custom)
Τι τεχνικό γραφείο μελετών, επιβλέψεων και κατασκευών του κ. Σιφωνιού Δημήτριου βρίσκεται στην γωνία των οδών Χάλκωνος 2 & Επιχάρμου. Εργασίες που επιτελούνται: έκδοση οικοδομικών αδειών, μελέτες, επιβλέψεις παντός οικοδομικού έργου, δηλώσεις αυθαιρέτων, βεβαιώσεις για μεταβιβάσεις ακινήτων. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά (εκτός Σάββατο) 9.30π.μ.-2.30μ.μ. & 5.30μ.μ.-7.30μ.μ.
Περισσότερα
DSCN1751 (Custom)
Το Κέντρο Γραφικών Τεχνών βρίσκεται στην προέκταση Αργυροκάστρου (Χριστόδουλου Τσιγάντε), στο Μαρμαρωτό. Πάνω από 28 έτη υπηρετούμε το χώρο της διαφήμισης με συνέπεια. Προκειμένου να ικανοποιήσουμε τον πελάτη, προσφέρουμε όλο το πακέτο της διαφήμισης όσον αφορά το σχέδιο, την εκτύπωση, την ηλεκτρονική σχεδίαση, τα πακέτα ταυτότητας, τις υπηρεσίες email και την πλήρη διαφημιστική στρατηγική της επιχείρησής σας.
Περισσότερα
DSCN2064 (Custom)
Η Έκθεση Επίπλων STOSA βρίσκεται στο Μαρμαρωτό. Από το 1955 μέχρι και σήμερα συνεχίζουμε την παράδοση στο χώρο του επίπλου. Στο εργοστάσιο μας κατασκευάζουμε χειροποίητα έπιπλα-πόρτες-ντουλάπες-κρεβατοκάμαρες για το σπίτι σας και επαγγελματικό εξοπλισμό για την επιχείρησή σας. Αντιπρόσωπος των Ιταλικών επίπλων κουζίνας STOSA, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
Περισσότερα