• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
20150430_122426 (Custom)
Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός "Χαρά" βρίσκεται στην Εθελοντών Πολεμιστών (Λάμπη). Η Χαρά των παιδιών δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για τα μικρά αγγελούδια. Ένας χώρος αγάπης, φροντίδας, τρυφερότητας και προστασίας σ' ένα ασφαλές περιβάλλον στελεχωμένο από ειδικευμένους νηπιαγωγούς ώστε τα παιδάκια σας να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη δημιουργία, τις προσχολικές δραστηριότητες και το παιχνίδι.
Περισσότερα
DSCN2214 (Custom)
Ο παιδικός σταθμός "Τα μελισσάκια" της κας. Τλε Νιλουφέρ βρίσκεται στο Κακό Πρινάρι. Στο χώρο μας τα παιδάκια σας κάνουν το πρώτο τους βήμα στα παιχνίδια και τη δημιουργική απασχόληση με έμπειρους νηπιαγωγούς. Κάνουμε τα μελισσάκια σας να περνάνε υπέροχα τη μέρα τους. Ο πρότυπος παιδικός σταθμός "Τα μελισσάκια" είναι η πρώτη επιλογή των γονιών.
Περισσότερα
friends12
Το Friends βρίσκεται στη διασταύρωση Ελ. Βενιζέλου με Μεγ. Αλεξάνδρου. Λειτουργεί καθημερινά απο τις 8 το πρωι μέχρι τις 10 το βράδυ. Λειτουργεί παιδότοπος με ειδικευμένο προσωπικό για τους μικρούς μας φίλους.
Περισσότερα
IMG_3050 copy
Το Play City βρίσκεται στο Πλατάνι. Σε ένα πάρα πολύ μεγάλο χώρο, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν ανάμεσα σε πάρα πολλά παιχνίδια. Εσείς μπορείτε να χαλαρώσετε και να πιείτε το καφεδάκι σας και τα παιδιά σας να περνάνε υπέροχα. Αναλαμβάνουμε παιδικά πάρτυ, γεννέθλια και άλλες εκδηλώσεις.
Περισσότερα