• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
IMG_3883 copy
Το κατάστημα Moto Stamos βρίσκεται στην Αβέρωφ 61. ενοικίαση και επισκευή ποδηλάτων και μοτοποδηλάτων. Πόσες φορές δε μας έχει τύχει κάποιο πρόβλημα στο ποδήλατο ή στο μοτοποδήλατό? Τώρα πλέον δεν ανησυχούμε. Το συνεργείο Moto Stamos είναι δίπλα μας κάθε φορά που θα το χρειαστούμε. Άμεσα και υπεύθυνα. Εντοπίζουν και επισκευάζουν τα προβήματα που αφορούν τη λειτουργία για τη δική σας ασφάλεια. Παραλαμβάνουν και παραδίσουν το ποδήλατό ή το μοτοποδήλατό σας στο χώρο σας. Moto Stamos - Γρήγορη εξυπηρέτηση, υπεύθυνο σέρβις
Περισσότερα
DSCN2187 (Custom)
Το συνεργείο ΚΑΠΠΑΣ SERVICE βρίκσεται στο 4ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κω-Κέφαλος στην περιοχή Μεσσαριά. Με μηχανήματα αιχμής εκτελούμε διαγνωστικούς ελέγχους σε κάθε τύπου αυτοκινήτου και επισκευάζουμε οποιαδήποτε βλάβη. Στο συνεργείο μας επίσης επισκευάζουμε μηχανές μεγάλου κυβισμού, μηχανάκια και μοτοποδήλατα.
Περισσότερα
Το κατάστημα ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ MOTO βρίσκεται στο Μαρμαρωτό. Στο παρόν μπορείτε να βρείτε μοτοσυκλέτες-μοτοποδήλατα-ποδήλατα-σκούτερ κ.λ.π. Επίσης, παρέχουμε ανταλλακτικά-service-ασφαλιστικά προϊόντα-αξεσουάρ-οδική βοήθεια (ΕΛΠΑ & INTERAMERICAN). Αντιπρόσωπος SYM-MODENAS-DAYTONA.
Περισσότερα
HondaMotorcycles
Η Honda Φουρθιώτης βρίσκεται στο 3ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κω - Χωριών. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μοτοσυκλέτες, μοτοποδήλατα, ποδήλατα, ανταλλακτικά μοτοσυκλέτας και ποδηλάτου. Επίσης μπορείτε να βρέιτε ηλεκτρικά ποδήλατα, σκούτερ καθώς και γεωργικά μηχανήματα κσι μηχανές θαλάσσης Honda. Είμαστε εξουσιοδοτημένο κατάστημα και service της Honda για όλα τα παραπάνω.
Περισσότερα
ropi1
Το συνεργείο αυτοκινήτων "ροπή" βρίσκεται στο 4ο χλμ Επερχιακής οδού Κω- Χωριών. Με 25ετή πείρα στον τομέα της επισκευής, συντήρησης, βελτίωσης αυτοκινήτων καθώς και στην πώληση ή τοποθέτηση ανταλλακτικών για όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Πρότυπο συνεργείο αυτοκινήτων στην υργαεριοκίνιση.
Περισσότερα