• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
epal4 (Custom)
Το Κατάστημα-Έκθεση Αλουμινίου EPAL βρίσκεται στο 4ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Κω-Κέφαλος (απέναντι από supermarket Μαρινόπουλος). Με εμπειρία πολλών ετών, είμαστε πλέον οι επίσημοι αντιπρόσωποι της εταιρείας αλουμινίων EPAL. Πόρτες-παράθυρα, κουφώματα αλουμινίου, πέργολες κ.λ.π. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για τα αλουμίνιά σας.
Περισσότερα
pelekis1 (Custom)
Η έκθεση αλουμινίου Πελέκης, η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου, μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Στον παρόντα χώρο φιλοξενεί κουφώματα, PVC, πόρτες, παράθυρα, κάγκελα, INOX, ιταλικά έπιπλα κουζίνας και σιδηροκατασκευές.
Περισσότερα
DSCN2121 (Custom)
Το κατάστημα αλουμινίων DORAL του κ. Τζόγια Μανώλη βρίσκεται στο Τιγκάκι. Έπειτα από σειρά ετών στο χώρο φτιάχνουμε κουφώματα αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, σίτες, παραθυρόφυλλα και διάφορες αλουμινοκατασκευές. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής ειδών προφύλαξης-πέργκολες-υαλοπετάσματα. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας DORAL για όλα τα Δωδεκάνησα.
Περισσότερα
DSCN1903 (Custom)
Η Βιοτεχνία ειδών σιδήρου και αλουμινίου του κ. Βερούτα Νίκου βρίσκεται στο Λινοπότι στο 12ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Κω-Κέφαλος.Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του αλουμινίου κατασκευάζουμε πόρτες-παράθυρα αλουμινίου, σκάλες-κάγκελα αλουμινίου, κουφώματα αλουμινίου & σιδήρου, υαλοπίνακες, γκαραζόπορτες καθώς και συστήματα τεντών. Διαθέτουμε τζάμια παντός τύπου. Οι κατασκευές μας είναι εγγυημένες για την άρτια λειτουργία τους. Για να είστε πάντα σίγουροι.
Περισσότερα
kard1
Η εταιρεία Υιοί Καρδούλια Ο.Ε. βρίσκεται στο Μαρμαρωτό. Έχουμε μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό στα μεταλλικά κτήρια και τις ανοξείοδωτες κατασκευές γενικότερα.
Περισσότερα