• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
pis - logo
Η μεταφορική εταιρία Πης βρίσκεται στο 2ο χλμ. επαρχιακής οδού Κω - Κεφάλου. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα μεταφορές, μετακομίσεις, συσκευασίες, διανομές, αποθηκεύσεις κάθε είδους και κάθε μεγέθους. Στόχος μας είναι η γρήγορη μεταφορά των αντικειμένων σας. Ασφαλείς μεταφορές σε όποιον προορισμό επιθυμείετε σε συνεργασία με πολλούς συνεργάτες μας. Μεταφορική Πη - Ταχύτητα και συνέπεια στο πι και φι.
Περισσότερα
20150417_105804 (Custom)
Η μεταφορική εταιρεία Μάρκου Σακελλάριος βρίσκεται στο Λινοπότι. Μεταφορές ξηρών φορτίων, μικροδέματα, παλέτες, οικοσυσκευές, κομπλέ φορτία. Σε καθημερινή βάση αναχωρήσεις από Αθήνα-Κω και από Κω- σε όλη την Ελλάδα. Παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας. με ασφάλεια και υπευθυνότητα σε λογικές τιμές.
Περισσότερα
DSCN2288 (Custom)
Η μεταφορική εταιρεία ΑΛΦΑ ΣΙΓΜΑ του κ. Παπαποστόλου Απόστολου βρίσκεται στο 4ο χλμ επαρχιακής οδού Κω-Κέφαλος στη θέση Φωκάλια. Μεταφορές μικρών δεμάτων-οικοσυσκευών-παλέτων και διανομή σε όλη την Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με μεταφορικές εταιρείες, διανομή και παράδοση με ιδιόκτητα φορτηγά στο χώρο που εσείς θέλετε. Διαθέτουμε χώρο φύλαξης και αποθήκευση πραγμάτων.
Περισσότερα
DSCN2050 (Custom)
Η Μεταφορική Εταιρεία ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ βρίσκεται στην περιοχή κακό Πρινάρι. Εκτελούνται μεταφορές προς και από Αθήνα-Νίσυρο-Κω. Συνεργαζόμαστε με μεταφορικές εταιρείες απ' όλη την Ελλάδα για τη δική σας εξυπηρέτηση. Το όνομα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ είναι συνώνυμο της συνέπειας και υπευθυνότητας.
Περισσότερα
alfatrans4 (Custom)
Η μεταφορική Alfa Trans Δαμίγος βρίσκεται στο 6ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κω-Κεφάλου στο γεφυράκι της Μεσσαριάς. Αναλαμβάνει τη μεταφορά παντός τύπου, διαθέτει Δ.Χ. Φορτηγά-Δ.Χ. Γερανό-Αναβατόρια Οικοσυσκευών. Καθημερινές διανομές.
Περισσότερα
aigaionew
Η μεταφορική Αιγαίο βρίσκεται στον Πελαργό, στο 3ο χλμ Επαρχιακής οδού Κω - Χωριών. Μεταφέρουμε τα δέματά σας με ταχύτητα και ασφάλεια.
Περισσότερα
DSCN0842
Η μεταφορική ένωση Βελισσαρίου βρίσκεται στο 1ο χλμ της επαρχιακής Οδού Κω - Χωριών. Από το 1988 η εταιρεία μας έγινε γνωστή στη μεταφορά και διακίνηση προϊόντων/δεμάτων και αποθήκευση αντικειμένων και επίπλων. Συνεργαζόμαστε με ένα πάρα πολύ μεγάλο δύκτιο παραλαβής και διακίνησης σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός μας είναι πάντα η εξυπηρέτησή σας σε όποια πόλη ή χωριό στη Ελλάδα θέλετε να στείλετε δέμα.
Περισσότερα
0_hatzidavid euthymios
Μεταφέρουμε τα δέματά σας με ασφάλεια και ταχύτητα σε όλη την Ελλάδα.
Περισσότερα