• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
Το Λογιστικό-Φοροτεχνικό Γραφείο του κ. Χατζηστέργου Αντώνη βρίσκεται στην οδό Κύπρου 7. Ειδίκευση στην Οικονομική Ανάλυση και κάτοχος Άδειας Λογιστή Α' Τάξης.
Περισσότερα
20150416_082532 (Custom)
Το Λογιστικό Γραφείο του κ. Πολίτη Ιωάννη & συνεργατών βρίσκεται στη γωνία των οδών Θεμιστοκλέους και Υγείας 3.
Περισσότερα
tsolakis1 (Custom)
Το Λογιστικό-Φοροτεχνικό γραφείο του κ. Τσολάκη Κωνσταντίνου βρίσκεται στην Πάροδο της Γρηγορίου Ε΄. Το άρτια στελεχωμένο προσωπικό καθώς και το δίκτυο εξωτερικών συνεργατών βρίσκεται στις υπηρεσίες σας όσον αφορά λογιστικές, ελεγκτικές και φοροτεχνικές εφαρμογές, οικονομοτεχνικές μελέτες για προγράμματα ΕΣΠΑ και αναπτυξιακών νόμων, κ.ά. Σας παρέχει τη βέλτιστη λύση στα θέματά σας.
Περισσότερα
DSCN2318 (Custom)
Το Λογιστικό-Φοροτεχνικό γραφείο Μαρκόγλου βρίσκεται στην Πλατεία Παλαιολόγου & Αργυροκάστρου. Αναλαμβάνουμε λογιστικά - φοροτεχνικά θέματα ιδιωτών και επιχειρήσεων. Στο γραφείολειτουργεί τμήμα ασφαλιστικών υπηρεσιών (ασφάλειες ζωής-ατυχημάτων-επενδυτικά προγράμματα-συνταξιοδοτικά-αυτοκίνητα και σκάφη-ασφάλειες πυρός-ασφάλειες αστικής ευθύνης).
Περισσότερα
20150418_123051 (Custom)
Το Φοροτεχνικό-Λογιστικό γραφείο του κ. Ακύλα Σπυρίδωνα βρίσκεται στην Ελευθερίου Βενιζέλου 98. Πέρα από τα Λογιστικά-Φοροτεχνικά θέματα στα οποία ειδικεύεται το γραφείο, παρέχουμε και συμβουλές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων.
Περισσότερα
DSCN1863 (Custom)
Το Λογιστικό-Φοροτεχνικό Γραφείο του κ. Κανακάκη Ιωάννη βρίσκεται στην οδό Αμερικής 40.
Περισσότερα
DSCN1720 (Custom)
Το Γραφείο ANALYSIS βρίσκεται στην Ασκληπιού 16. Οι οικονομικοί σύμβουλοι του γραφείου μας είναι πάντα δίπλα σας για την οικονομική-φοροτεχνική υποστήριξη της επιχείρησής σας. Ένταξη σε επιδοτούμενα προγράμματα, αναδιάρθρωση δανείων, αναλύσεις.
Περισσότερα
DSCN2015 (Custom)
Το Λογιστικό-Φοροτεχνικό Γραφείο του κ. Πατούρη Αριστοτέλη βρίσκεται επί των οδών Βασιλέως Παύλου & Κλεοπάτρας 2.
Περισσότερα
DSCN1637 (Custom)
Το Λογιστικό-Φοροτεχνικό Γραφείο του κ. Χατζηνικολάου Πασχάλη βρίσκεται στην οδό Ηρώνδα 4.
Περισσότερα
DSCN1258 (Custom)
Το Λογιστικό-Ασφαλιστικό γραφείο "Περρής Π. & Γιωργαράς Α." βρίσκεται στην οδό Ασκληπιού 2. Πάντα κοντά σας για να αναλάβουμε τις λογιστικές εργασίες της επιχείρησής σας. Στο γραφείο υπάρχουν οικονομικοί και ασφαλιστικοί σύμβουλοι που είναι σε θέση να σας ενημερώσουν για οποιοδήποτε θέμα ασφάλειας Αυτοκινήτου-Ζωής. Συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες: Υδρόγειος, Ατλαντική Ένωση, Nexus, Generali, Intersalonika, Interamerican. Στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι στην Αντιμάχεια βρίσκεται υποκατάστημα της εταιρείας.
Περισσότερα