• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
20150424_105422 (Custom)
Τα αγαπημένα μας everest, ο κορυφαίος προορισμός για τον πιο εκλεκτό καφέ και τη μεγαλύτερη ποικιλία snack στην πόλη. Η εγγυημένη ποιότητα μαζί με την ξεχωριστή ατμόσφαιρα και τις νέες απολαυστικές προτάσεις, κάνουν τα everest το αγαπημένο σημείο συνάντησης και στην Κω!
Περισσότερα
DSCN1537 (Custom)
Στο cafe Έντεχο ο θαμώνας μπορεί να απολαύσει το καφεδάκι του, το ποτό του και συγχρόνως να παίζει επιτραπέζια παιχνίδια ή να βλέπει αθλητικούς αγώνες.
Περισσότερα
aigli7 (Custom)
Η καφετέρια "Αίγλη" είναι η πρώτη κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση στο νησί της Κω. Από τις 7.30 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ οι πελάτες θα αφεθούν σ΄ ένα γαστρονομικό ταξίδι μιας άλλης εποχής, με φιλόξενη διάθεση θα γευθείτε ελληνικό πρωινό, καφέ, παραδοσιακά κουλουράκια, γλυκά, μεζέδες με τις συνταγές της γιαγιάς και πολλά τοπικά προϊόντα από τον ευλογημένο τόπο της Κω.
Περισσότερα
local1
Λειτουργούμε από την 1/11/2013 υπό νέα διεύθυνση και προσφέρουμε διασκέδαση για όλα τα γούστα και ηλικίες με διάφορες εκδηλώσεις όπως ελληνικά και ξενόγλωσσα live, karaoke, latin party κ.α. Ανοιχτά από τις 8:00 ως τις 2:00
Περισσότερα
friends12
Το Friends βρίσκεται στη διασταύρωση Ελ. Βενιζέλου με Μεγ. Αλεξάνδρου. Λειτουργεί καθημερινά απο τις 8 το πρωι μέχρι τις 10 το βράδυ. Λειτουργεί παιδότοπος με ειδικευμένο προσωπικό για τους μικρούς μας φίλους.
Περισσότερα