• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
20150429_124152 (Custom)
Το Hair Studio by Makis βρίσκεται στην Αντώνιου Ιωαννίδη 1. Πελάτες μας όσοι θέλουν κάτι διαφορετικό στο κούρεμα. Ανδρικές και παιδικές κομμώσεις, αλλάγη look, μοντέρνα κουρέματα. Καθένας αποκτά το δικό του προσωπικό στυλ.
Περισσότερα
20150425_191754 (Custom)
Το κομμωτήριο Konstantinos βρίσκεται στην 25η Μαρτίου. Ένας χώρος ομορφιάς που δημιουργήθηκε για εσάς. Επαγγελματικές συμβουλές από τον hairstylist Konstantino σε ό,τι αφορά την υγεία και το στυλ των μαλλιών σας. Πορφυροί κυματισμοί, ατίθασα looks σε κοντά και μακριά μαλλιά. Κλέψτε την παράσταση τόσο με τις obre αποχρώσεις καραμέλας, όσο και με την μοναδική σας φράντζα. Φέτος ξεχάστε κάθε συμβιβασμό και τολμήστε ένα νέο hot look στα μαλλιά σας. Προτείνουμε νέους λαμπερούς τρόπους για να αναδείξετε τη γοητεία σας. Konstantinos Haircuts, ξαναχτενίστε το ηθικό σας! Ειδικότητά μας τα νυφικά χτενίσματα.
Περισσότερα
DSCN2172 (Custom)
Το κομμωτήριο R&M βρίσκεται στην Ελευθερίου Βενιζέλου 50. Εμεπιρες και άριστα εκπαιδευμένες κομμώτριες, σας περιμένουν να αφεθείτε στα χέρια τους για υπηρεσίες και συμβουλές υψηλού επιπέδου όσον αφορά τη φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών. Με σεβασμό στην ομορφιά και πάντα με οδηγό τις νέες τάσεις της μόδας (χτενίσματα, κουρέματα, μάσκες μαλλιών, θεραπείες, βαφές, περμαναντ, extensions).
Περισσότερα
DSCN1979 (Custom)
Το κομμωτήριο La Vogue, που βρίσκεται στην Ελευθερίου Βενιζέλου 40, αποτελεί ένα ξεχωριστό σαλόνι κομμωτικής με ιδιαίτερη αισθητική για να σας παράσχει άψογη εξυπηρέτηση με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις πολύτιμες συμβουλές μας, ώστε να αποκτήσετε τον τύπο μαλλιών που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Κουρέματα, χτενίσματα, βαφές, περμανάντ, extensions που αλλάζουν το look και το style σας.
Περισσότερα
DSCN1619 (Custom)
Το κομμωτήριο Spazio της κας. Μαρκοπούλου Βαρβάρας βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 15. Εάν θέλετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας, το χρώμα των μαλλιών σας και να κάνετε πιο μοντέρνα χτενίσματα, κουρέματα, extensions, περμανάντ κ.λ.π. Το κομμωτήριο Spazio σας υπόσχεται ανανέωση ή αλλαγή στυλ σε όλα τα επίπεδα δημιουργώντας νέες τάσεις. Για εσάς που θέλετε να ξεχωρίζετε τραβώντας πάνω σας τα βλέμματα. Spazio γιατί η περιποίηση των μαλλιών είναι δική μας υπόθεση.
Περισσότερα
kommwthrio scissors1(6) (Custom)
Το κομμωτήριο Scissors της κας. Ταβερναράκη Στέλλας βρίσκεται στο Ζηπάρι σ΄ ένα όμορφο χώρο όπου μπορείτε να τον επισκεφθείτε για να αλλάξετε το look των μαλλιών σας. Για εσάς που θέλετε να δείχνετε ανανεωμένη με λαμπερά και δυνατά μαλλιά, το κομμωτήριο Scissors είναι πάντα δίπλα σας. Κομμώσεις, Χτενίσματα, ανταύγειες, μάσκες ομορφιάς, extensions κ.λ.π. Κομμωτήριο scissors γιατί το στυλ σας δείχνει την προσωπικότητά σας.
Περισσότερα