• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
kamateros
Το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ βρίσκεται στην Ελ. Βενιζέλου 82. Στο κατάστημά μας θα βρέιτε μεγάλη ποικιλία σε ηλεκτικά είδη καθώς και πάρα πολλές οικιακές συσκευές και μικροσυσκευές σε όλες τις μάρκες της αγοράς. Μια οικογενειακή επιχείρηση όπου η προσωπική επαφή, η φιλική εξυπηρέτηση και οι πιο καλές τιμές μας έχουν κάνει αξιόπιστους στο χώρο της αγοράς ηλεκτρικών ειδών. Κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Καματερός - Είμαστε δίπλα στον πελάτη για ό,τι χρειαστεί.
Περισσότερα
20141121_104431
Η επιχείρηση P&G Energy βρίσκεται στο 5ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κω-Κεφάλου. Στο κατάστημα θα βρείτε φωτοβολταικά συστήματα-φωτισμό τύπου Led-αυτοματισμό παντός τύπου. Διαθέσιμοι πάντα για την καλύτερη πληροφόρηση όσον αφορά τον τομέα της πράσινης ενέργειας ώστε να εξοικονομούνται χρήματα. Η φύση μας δίνει τη δυνατότητα να ζούμε αυτόνομα με άνεση και πολυτέλεια.
Περισσότερα
kastellorizios
Η Ηλεκτραγορά Κω βρίσκεται στην οδό Ασκληπειού 12. Από το 1985 είμαστε κοντά στον πελάτη, σε ένα χώρο όπου μπορεί κανείς να βρει μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών ειδών: τηλεοράσεις, πληντυρια, ψυγεία, μικροσυσκευές, φωτιστικά. Άμεση εξυπηρέτηση, πολύ χαμηλές τιμές.
Περισσότερα
20150419_121009 (Custom)
Το service Ζήκας από το 1984 βρίσκεται κοντά σας. Με άριστη εμπειρία στο service των οικιακών και επαγγελματικών συσκευών καθώς και στην πώληση/τοποθέτηση φίλτρων νερού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας δημιουργήσαμε τις ν'εες μας εγκαταστάσεις στο 3ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κω - Χωριών. Εξουσιοδοτημένη τεχνική υποστήριξη όλων των εταιρειών, για να είμαστε η αρχική και η τελική σας επιλογή.
Περισσότερα