• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
kafkas-logo-el
Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού με πωλήσεις 100 εκατομμύρια ευρώ το 2014. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 650 άτομα, διατηρεί άριστες σχέσεις με πάνω από 300 προμηθευτές και εξυπηρετεί περισσότερους από 7.000 πελάτες σε καθημερινή βάση. Μέσα από το σύγχρονο δίκτυο των 45 καταστημάτων της, το Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, το εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού, τα δύο Κατασκευαστικά Τμήματα Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, το Τμήμα Ενεργειακών Λύσεων & Βιομηχανίας και το Τμήμα Διαχείρισης Έργων, η ΚΑΥΚΑΣ έχει τη δύναμη να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες της.
Περισσότερα
kastellorizios
Η Ηλεκτραγορά Κω βρίσκεται στην οδό Ασκληπειού 12. Από το 1985 είμαστε κοντά στον πελάτη, σε ένα χώρο όπου μπορεί κανείς να βρει μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών ειδών: τηλεοράσεις, πληντυρια, ψυγεία, μικροσυσκευές, φωτιστικά. Άμεση εξυπηρέτηση, πολύ χαμηλές τιμές.
Περισσότερα
20150419_121009 (Custom)
Το service Ζήκας από το 1984 βρίσκεται κοντά σας. Με άριστη εμπειρία στο service των οικιακών και επαγγελματικών συσκευών καθώς και στην πώληση/τοποθέτηση φίλτρων νερού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας δημιουργήσαμε τις ν'εες μας εγκαταστάσεις στο 3ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κω - Χωριών. Εξουσιοδοτημένη τεχνική υποστήριξη όλων των εταιρειών, για να είμαστε η αρχική και η τελική σας επιλογή.
Περισσότερα
DSCN0925
Η έκθεση ειδών υγιεινής, πλακιδιών Σπύρου βρίσκεται στο ΜΑρμαρωτό. Στο κατάστημα θα βρείτε είδη υγιεινής και πολλά είδη πλακιδίων σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Έχουμε όλα τα είδη πλακιδίων εισαγωγής από το εξωτερικό. Στο Λινοπότι, σε ένα μεγάλο χώρο όπου λειτουργεί η καινούρια μας έκθεση, θα βρείτε ότι ψάχνετε σε προσιτές τιμές.
Περισσότερα
PROFILE
Η έκθεση ειδών υγιεινής Δήμητρα Γουρλά βρίσκεται στο Μαραμρωτό. Στην έκθεσή μας μπορείτε να βρέιτε είδη υγιεινής, μπάνιου, δάπεδα και πλακάκια εισαγωγής σε μοντέρνα χρώματα και σχέδια. Πρωτοποριακό floor and bath design σε προσιτές τιμές.
Περισσότερα
DSCN0758
Από το 2002 στο Πλατάνι. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ταπετσαρίες για αυτοκίνητα, σκάφη, έπιπλα και στρώματα παραλίας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε δειγματολόγια για όλα τα υφάσματα και τους χρωματισμούς που ταιριάζουν στο χώρο σας. Ειδικευόμαστε στην αναπαλέωση και ανακατασκευή παλαιών επίπλων. Όλες οι τιμές μας και η ποιόητα μας είναι ανταγωνιστικές
Περισσότερα