• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
DSCN1476 (Custom)
Η ελληνική εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1972 με αντικείμενο τη μελέτη, εισαγωγή, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων. 1)Ασφαλείας έναντι κλοπής & ληστείας 2)Πυρανίχνευσης & Ανίχνευσης εκρηκτικών και τοξικών αερίων 3)Κατάσβεσης & Πυρόσβεσης 4)Ελέγχου Πρόσβασης & Ωρομέτρησης 5)Ελέγχου Διαχείρισης Ενέργειας Κτιρίων. Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι μέλος Ομίλου παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων Ασφαλείας και Ελέγχου, που περιλαμβάνει τις εξής εταιρείες, που πρωταγωνιστούν στον τομέα τους: ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.(Υπηρεσίες & Συστήματα Ασφαλείας & Ελέγχου) ACON Ε.Π.Ε.(Συστήματα Πυρόσβεσης) Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός(Υπηρεσίες Κέντρου Λήψης Σημάτων) Brinks Aviation Security Services ZARIFOPOULOS CYPRUS Ltd ZARIFOPOULOS ALBANIA Ltd ZARIFOPOULOS BULGARIA Ltd.
Περισσότερα
DSCN1608 (Custom)
Η έκθεση ειδών ΥΔΡΟΠΗΓΗ βρίσκεται στο Λινοπότι, κοντά στη λίμνη Πυλίου. Φιλοξενεί μια μεγάλη γκάμα από πλακιδία εισαγωγής- είδη υγιεινής-υδραυλικά-αντλίες θέρμανσης-είδη θέρμανσης. Για εσάς που θέλετε κάτι ξεχωριστό για το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας. Πώληση χονδρική και λιανική στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Περισσότερα
DSCN1322 (Custom)
Το χρωματοπωλείο του κ. Κώστογλου Κυριάκου βρίσκεται στην οδό Αντιναυάρχου Ιωαννίδη 4. Στο κατάστημα θα βρείτε χρώματα-σιδερικά-εργαλεία. Εάν επιθυμείτε να βάψετε και να συντηρήσετε το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας, διαθέτουμε οικολογικά χρώματα ΒΙΒΕΧΡΩΜ στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.
Περισσότερα
DSCN1303 (Custom)
Επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως βρίσκεται το κατάστημα χρωμάτων του κ. Κώστογλου Νίκου. Εκεί μπορείτε να βρείτε οικολογικά χρώματα, χρώματα αυτοκινήτων και πολυεστερικά χρώματα σκαφών. Επίσης, το κατάστημα διαθέτει σιδερικά, εργαλεία και είδη οικοδομής σε μεγάλη ποικιλία και ποιότητα στις πιο φτηνές τιμές της αγοράς.
Περισσότερα
20141121_104431
Η επιχείρηση P&G Energy βρίσκεται στο 5ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κω-Κεφάλου. Στο κατάστημα θα βρείτε φωτοβολταικά συστήματα-φωτισμό τύπου Led-αυτοματισμό παντός τύπου. Διαθέσιμοι πάντα για την καλύτερη πληροφόρηση όσον αφορά τον τομέα της πράσινης ενέργειας ώστε να εξοικονομούνται χρήματα. Η φύση μας δίνει τη δυνατότητα να ζούμε αυτόνομα με άνεση και πολυτέλεια.
Περισσότερα
DSCN1193
Το κατάστημα χρωμάτων και σιδηρικών του κ. Χατζηβασίλη βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο Πυλίου. Κάποιος μπορεί να βρει χρώματα, είδη γεωργικής εργασίας, οικοδομικά και ξυλουργικά εργαλεία στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Σκοπός είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη.
Περισσότερα
poulima1
Το κατάστημα Σ.Γ. Πουλιμάς βρίσκεται στο 7ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κω - Χωριών στο Ζηπάρι. Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε είδη υγιεινής, πλακάκια εισαγωγής σε μοντέρνα χρώματα και σχέδια, όλα τα είδη μπάνιου, νιπτήρες, μπαταρίες μπάνιου κλπ. Το κατάστημα επιμελείται την διακόσμηση και διαρύθμιση του μπάνιου σας καθώς και πολλά είδη δώρων για την διακόσμηση εντελώς δωρεάν.
Περισσότερα
pouliseto1
Το Poulise-to αποτελεί το μοναδικό μαγαζί στα Δωδεκάνησα το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο (επαγγελματία ή μη) να φέρει οτιδήποτε θελήσει να πουλήσει, φυσικά σε καλή κατάσταση, και να πάρει τα χρήματα που επιθυμεί καθώς και να αγοράσει κάτι μεταχειρισμένο (από δεύτερο χέρι) συνδυάζοντας χαμηλή τιμή και άριστη κατάσταση προϊόντος. Η διαδικασία αγοράς και πώλησης, είναι πολύ απλή. Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο 4ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού στη Κω είτε στο τηλέφωνο 22420 - 46147 προκειμένου να δείτε από κοντά το επιθυμητό προς αγορά προϊόν, ενώ εάν θελήσετε να πουλήσετε το οτιδήποτε η επιχείρηση αναλαμβάνει την αξιολόγηση και την μεταφορά του προϊόντος σας στον χώρο μας για την φύλαξη και έκθεσή του. Poulise-to!!!Tώρα πλέον η αγορά και η πώληση έχει ταυτότητα
Περισσότερα
DSCN0955
Η Θερμοϋδραυλική βρίσκεται στην οδό Φιλίνου. Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα υδραυλικά είδη, σωλήνες, μπαταρίες μπάνιου, καμπίνες, ντουζιέρες κλπ. Επίσης μπορείτε να βρείτε καυστήρες, λέβητες, σώματα καλοριφέρ, αντλίες θερμότητας. Μαζί θα βρούμε τις οικονομικότερες λύσεις για τη θέρμανσή σας.
Περισσότερα
stor-logo
Το κατάστημα Κώστογλου Stωr βρίσκεται στο Μαρμαρωτό. Είμαστε κοντά σας υπεύθυνα και επαγγελματικά από το 2008. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε γυψοσανίδες, μωνοτικά υλικών, χρώματα, εργαλεία, μηχανήματα και εξοπλισμό καθαρισμού. Στο cleanStωr θα βρείτε είδη καθαρισμού, επαγγελματικές λύσεις για την καθαριότητα και την υγιεινή.
Περισσότερα