• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
20150424_155653 (Custom)
Το Τεχνικό Γραφείο "Χωροδομή" βρίσκεται στην Αργυροκάστρου 25. Μια ομάδα νέων επαγγελματιών εκπονούν μελέτες παντός οικοδομικού έργου, χορηγούν ενεργειακά πιστοποιητικά για ενοικιάσεις ή πωλήσεις κατοικιών και καταστημάτων, αναλαμβάνουν ρυθμίσεις αυθαιρέτων και επίσης καταθέτουν τις γνώσεις τους στη διακόσμηση. Ομάδα: Καματερού Μαρία (αρχιτέκτονας), Μαντούκος Σταμάτης (πολιτικός μηχανικός), Καματερός Γιάννης (αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων), Κασίου Διονυσία (διακοσμήτρια)
Περισσότερα
markou (Custom)
Η μάνδρα οικοδομικών υλικών του κ. Μάρκου Σακελλάριου βρίσκεται στο Λινοπότι. Παραδίδουμε στο χώρο σας οικοδομικά υλικά, ασβέστη, τούβλα, τσιμεντόλιθους, κεραμίδια, πλάκες πεζοδρομίου, πλάκες Καρύστου, τσιμέντα, πλέγματα, μάρμαρα κλπ. Πώληση λιανική και χονδρική.
Περισσότερα
sofaking1 (Custom)
Η εταιρία Sofa King, που βρίσκεται στο 4ο χλμ επαρχιακής οδού Κω-Κέφαλος, προσφέρει έπιπλα ευρωπαϊκών κατασκευαστών στις καλύτερες τιμές σε λιανική και χονδρική πώληση. Σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρoν του κοινού τόσο στον οικιακό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, Σε συνεργασία με εργοστάσια, καταστήματα και χώρους αποθήκευσης σε διάφορα μέρη της Ελλάδας όπως Κρήτη, Κω, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Αθήνα, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε όπου και αν βρίσκεστε.
Περισσότερα
DSCN2076 (Custom)
Το κατάστημα STUDIO KOSTA BODA ILLUM στην Κω σας προσφέρει μια εντυπωσιακή συλλογή από είδη για το σπίτι για κάθε στιγμή της ημέρας και για κάθε περίσταση. Επισκεφθείτε μας και επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία σε σερβίτσια, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, αξεσουάρ τραπεζιού, σκεύη κουζίνας και διακοσμητικά σε τιμές που θα σας φτιάξουν την διάθεση! Ελάτε να σας εξυπηρετήσουμε κι ανακαλύψτε κι εσείς πως οι πιο απλές καθημερινές στιγμές μπορούν να γεμίσουν με χρώμα, κομψότητα και φαντασία. Χαρίστε στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα αντικείμενα υψηλής αισθητικής και δημιουργήστε ξεχωριστές στιγμές με έναν μοναδικό χαρακτήρα… τον δικό σας!
Περισσότερα
DSCN1687 (Custom)
Το κατάστημα χαλιών & κουρτίνας του κ. Τσακίρη Νικόλαου βρίσκεται επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου αριθμός 25. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από μοκέτες, χαλιά, τάπητες, δάπεδα κ.ά. Εάν επιθυμείτε κάτι διαφορετικό σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα, σας περιμένουμε να διαλέξετε από κουρτινόξυλα μέχρι συστήματα σκίασης για τον ήλιο.
Περισσότερα
DSCN1689 (Custom)
Το κατάστημα χρωμάτων & μονωτικών υλικών του κ. Τσακίρη Νικόλαου βρίσκεται επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου αριθμός 29. Στο κατάστημα ο πελάτης μπορεί να βρει χρώματα, γυψοσανίδες, δομικά υλικά, μονώσεις, ηχομονώσεις, υαλότουβλα. Αναλαμβάνει συστήματα στέγασης, καθώς και προκατασκευασμένα κτήρια.
Περισσότερα
DSCN2064 (Custom)
Η Έκθεση Επίπλων STOSA βρίσκεται στο Μαρμαρωτό. Από το 1955 μέχρι και σήμερα συνεχίζουμε την παράδοση στο χώρο του επίπλου. Στο εργοστάσιο μας κατασκευάζουμε χειροποίητα έπιπλα-πόρτες-ντουλάπες-κρεβατοκάμαρες για το σπίτι σας και επαγγελματικό εξοπλισμό για την επιχείρησή σας. Αντιπρόσωπος των Ιταλικών επίπλων κουζίνας STOSA, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
Περισσότερα
georgoulis1 (Custom)
Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ κ. Γεωργούλης Βασίλης είναι πάντα δίπλα σας για όποια εργασία θέλετε να κάνετε στον κήπο σας. Αναλαμβάνει κηπουρικές εργασίες, καθαρισμό κτημάτων, συντήρηση του πρασίνου. Πιστοποιημένος από το Υπουργείο Γεωργίας. Αφήστε τον κήπο σε έμπειρα χέρια γιατί ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ξέρει καλά τον κήπο σας.
Περισσότερα
mixelakis2 (Custom)
Το κατάστημα του κ. Μιχελάκη βρίσκεται στο Μαρμαρωτό. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία φωτιστικών σύγχρονου αλλά και κλασικού design. Καλύπτουμε όλους τους χώρους του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε την μελέτη φωτισμού του χώρου σας. Φωτιστικά ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ, κάνουμε τη νύχτα μέρα.
Περισσότερα
DSCN1531 (Custom)
Το κατάστημα πυροσβεστικών ειδών ΧΑΤΖΗΛΑΟΥ βρίσκεται στο 2ο χλμ. επαρχιακής οδού Κω-Κέφαλος στην περιοχή Μαρμαρωτό. Έχοντας πολυετή πείρα και γνώση στο χώρο των πυροσβεστικών ειδών υπηρετούμε την ασφάλειά σας ανελλιπώς από το 1970. Διαθέτουμε είδη πυρασφάλειας, πυρανίχνευσης, φωτισμό ασφαλείας, πυροσβεστικές φωλιές και σταθμούς, τρίγωνα και φαρμακεία αυτοκινήτου.Στο κατάστημα γίνεται και ο ετήσιος έλεγχος συντήρησης και αναγώματος.
Περισσότερα