• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
DSCN1421 (Custom)
Το φαρμακείο της κας. Αθανασίας Παπαδάκη-Παστρικού βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 7, δίπλα στο ξενοδοχείο "Κως Ακτίς".
Περισσότερα
DSCN1269 (Custom)
Το κατάστημα Ορθοπεδικών-Ιατρικών Ειδών Χαρίτος βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 57 στην Κω. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει ορθοπεδικά και ιατρικά είδη, συσκευές οξυγόνου, αναπηρικά αμαξίδια, εξοπλισμό για νοσοκομεία και για κατ'οίκον νοσηλεία. Επίσης, μπορεί να βρει ακουστικά βαρηκοΐας υψηλής τεχνολογίας. Γιατί η υγεία είναι πάνω απ' όλα.
Περισσότερα
DSCN1365 (Custom)
Το κέντρο αισθητικής Gernetic βρίσκεται στην οδό Μεροπίδος 2, στην πλατεία Κονίτσης. Στο ινστιτούτο θα ανακαλύψετε την οριστική λύση σε κάθε ανάγκη του δέρματος σας με πρωτοποριακές θεραπείες και οδηγό την 25ετή πείρα στον τομέα της ομορφιάς. Παρέχουμε υπηρεσίες αποτρίχωσης και ειδικές θεραπείες προσώπου-σώματος. Πρόκειται για ένα κέντρο υγείας και μασάζ σώματος. Η ομορφιά είναι υγεία και η γυναικεία περιποίηση είναι υπόθεση δική μας.
Περισσότερα
DSCN1201
Το φαρμακείο του Κων/νου Καραθωμά βρίσκεται στο Πυλί. Στο φαρμακείο μας θα βρείτε βρεφικές τροφές και προϊόντα βρεφικής ανάπτυξης. Συμπληρώματα διατροφής, δερμοκαλλυντικά και προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς.
Περισσότερα
Madeline-Poole-nail-art1
Το κατάστημα περιποίησης νυχιών Maria & George's Nails βρίσκεται στην Ελ. Βενιζέλου 38. Με πολυετή εμπειρία πάνω στην περιποίηση νυχιών, μανικιούρ, πεντικιούρ. Δημιουργούμε τα πιο όμορφα σχέδια στα νύχια σας. Παραδίδουμε σεμινάρια στην αισθητική των νυχιών, στο hair extension και στο μακιγιάζ. Στο κατάστημά μας λειτουργεί τμήμα tatoo φρύδια και tatoo hairline. Maria & George's Nails, γιατί η περιποίηση των νυχιών είναι γυναικεία υπόθεση.
Περισσότερα
263387_170964049640914_1614745_n
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 8:30 - 9:30. Τετάρτη 8:00 - 14:00 Σάββατο 8:30 - 21:30
Περισσότερα