• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
DSCN2056 (Custom)
Το ιατρείο του κ. Σχουλλή Μιχάλη βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 46. Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά (εκτός Τετάρτη απόγευμα) 9π.μ.-1μ.μ. & 5μ.μ.-9μ.μ. Συμβεβλημένο ιατρείο με ασφαλισμένους στρατιωτικού ταμείου.
Περισσότερα
DSCN2154 (Custom)
Στο Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής ΟΨΙΣ, το οποίο βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 26, προσφέρουμε υπηρεσίες περιποίησης προσώπου και σώματος, αποτρίχωση, μακιγάζ, και φυσικό μασάζ. Η κα. Χατζηστάση Ευαγγελία είναι απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμετολογίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών και μέλος του συλλόγου επαγγελματιών αισθητικών Δωδεκανήσου. Κέντρο Αισθητικής ΟΨΙΣ, η άλλη όψη στην υπηρεσία της γυναικείας ομορφιάς και χαλάρωσης.
Περισσότερα
DSCN1927 (Custom)
Το Παιδιατρείο του κ. Σαϊτη Ιωσήφ βρίσκεται στην Μακρυγιάννη 9 στο ισόγειο. Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός Τετάρτη απόγευμα) 9π.μ.-1μ.μ. & 5μ.μ.-8μ.μ.
Περισσότερα
DSCN1937 (Custom)
Το κτηνιατρείο του κ. Χατζηνικολάου Αντώνιου βρίσκεται επί της οδού Μακρυγιάννη στον αριθμό 55. Σας παρέχει υπηρεσίες σχετικές με την υγεία και την φροντίδα των ζώων, είναι δίπλα σας να σας βοηθήσει και να σας ενημερώσει για την υγιεινή και την περιποίηση των αγαπημένων σας ζώων. Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 9.30π.μ.-1μ.μ. & 5.30μ.μ.-8μ.μ. Για επείγοντα περιστατικά: κιν. 6977598908
Περισσότερα
DSCN1979 (Custom)
Το κομμωτήριο La Vogue, που βρίσκεται στην Ελευθερίου Βενιζέλου 40, αποτελεί ένα ξεχωριστό σαλόνι κομμωτικής με ιδιαίτερη αισθητική για να σας παράσχει άψογη εξυπηρέτηση με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις πολύτιμες συμβουλές μας, ώστε να αποκτήσετε τον τύπο μαλλιών που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Κουρέματα, χτενίσματα, βαφές, περμανάντ, extensions που αλλάζουν το look και το style σας.
Περισσότερα
Logo1
Το Κέντρο Λογοθεραπείας-Φωνοθεραπείας της κας. Φορόζη Μαρίας βρίσκεται στην οδό Κεράμου, στο Πλατάνι. Συμβεβλημένο με όλα τα ταμεία. Δεχόμαστε κατόπιν ραντεβού.
Περισσότερα
DSCN1790 (Custom)
Το φαρμακείο της κας. Καμπανή Άννα-Μαρία βρίσκεται στις οδούς Βασιλέως Γεωργίου και Χαρμύλου, στεγασμένο στο ξενοδοχείο "Ζέφυρος".
Περισσότερα
DSCN1741 (Custom)
Το οδοντιατρείο της κ. Χατζηνικήτα Χριστίνας βρίσκεται στην Εθνικής Αντιστάσεως 1. Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9π.μ.-1μ.μ. & 5μ.μ.-9μ.μ.
Περισσότερα
DSCN1742 (Custom)
Το οδοντιατρείο του κ. Χατζηνικήτα Γεώργιου βρίσκεται στην Εθνικής Αντιστάσεως 1. Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9π.μ.-1μ.μ. & 5μ.μ.-9μ.μ.
Περισσότερα
DSCN2053 (Custom)
Το φαρμακείο του κ. Λουμπαρδιά Κωνσταντίνου βρίσκεται στην οδό Κανάρη 35.
Περισσότερα