• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
20150426_163518 (Custom)
Το γυμναστήριο Fitness Village Gym βρίσκεται στην Αρσενίου 2. Σε ένα πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με το άριστα εκπαιδευμένους γυμναστές μπορείτε και εσείς να γυμναστείτε, να βρείτε τη φόρμα σας και να αποκτήσετε το σώμα που θαυμάζεται.
Περισσότερα
banner2
Το Γυναικολογικό Μαιευτικό Ιατρείο των Γυναικολόγων -Μαιευτήρων, Δρ Βαλαντάση Στέφανου & Δρ.Τρικοίλη Ιωάννη βρίσκεται στην οδό Μεροπίδος 2 (Πλατεία Κονίτσης) στον 1ο όροφο. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και το εξιδεικευμένο προσωπικό προσφέρει υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών σε όλους τους τομείς της μαιευτικής γυναικολογίας. Η πολυετής συνεργασία και εμπειρία των Ιατρών με τα μεγαλύτερα Μαιευτικά Γυναικολογικά Κέντρα της Αθήνας,προσφέρει κάλυψη κ εξυπηρέτηση των περιστατικών οχι μόνο σε επίπεδο ιατρείου αλλά και σε επίπεδο Μαιευτικών-Γυναικολογικών Μονάδων. Υπηρεσίες που παρέχονται στο ιατρείο μας: Έτήσιος Προληπτικός Γυναικολογικός Έλεγχος Τέστ Παπ τραχήλου μήτρας- Thin Prep Παπ Τέστ Ελεγχος Μαστού , Κυτταρολογική Μαστού., Τέστ Παπ Μαστού Έλεγχος υπογονιμότητας, καθ’έξιν αποβολών Υπερηχογραφία στην μαιευτική; Αυχενική Διαφάνεια,,PAPP-A,, Β-επιπέδου , Doppler κύησης. Yπερηχογραφία στη γυναικολογία, Κολποσκόπηση – Βιοψία τραχήλου μήτρας, Γυναικολογική ενδοκρινολογία Βιοψίες ενδομητρίου HPV Tυποποίηση,, HPV DNA TEST , ,HPV εμβολιασμός Οικογενειακός προγραμματισμός- Αντισύλληψη, Ενδομήτριες σπερματεγχύσεις . . Ώρες Λειτουργίας Ιατρείου: Καθημερινά κατ' όπιν ραντεβού
Περισσότερα
20150425_191754 (Custom)
Το κομμωτήριο Konstantinos βρίσκεται στην 25η Μαρτίου. Ένας χώρος ομορφιάς που δημιουργήθηκε για εσάς. Επαγγελματικές συμβουλές από τον hairstylist Konstantino σε ό,τι αφορά την υγεία και το στυλ των μαλλιών σας. Πορφυροί κυματισμοί, ατίθασα looks σε κοντά και μακριά μαλλιά. Κλέψτε την παράσταση τόσο με τις obre αποχρώσεις καραμέλας, όσο και με την μοναδική σας φράντζα. Φέτος ξεχάστε κάθε συμβιβασμό και τολμήστε ένα νέο hot look στα μαλλιά σας. Προτείνουμε νέους λαμπερούς τρόπους για να αναδείξετε τη γοητεία σας. Konstantinos Haircuts, ξαναχτενίστε το ηθικό σας! Ειδικότητά μας τα νυφικά χτενίσματα.
Περισσότερα
1526331_847525121941070_1348150173_n
Από το 2005 το γυμναστήριο Planet Gym βρίσκεται στον Παλαιόμυλο στο Μαρμαρωτό. Σε ένα πάρα πολύ μεγάλο χώρο και με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα γυμναστικής, βάρη, διαδρόμους καθώς και με ομαδικά τμήματα. Εξασκειθείτε στο aerobic, τη zumba, το step, το bodybuilding και το pilates. Με υγιεινή διατροφή και άσκηση, αποκτήστε το σώμα των ονείρων σας. It's not just fitness. It's Life!
Περισσότερα
DSCN2210 (Custom)
Το Κέντρο Εναλλακτικής Θεραπείας "Ιπποκράτια Ίαση" του κ. Δρόσου Σταμάτη, το οποίο βρίσκεται στην οδό Γρηγορίου Ε΄ 64, απευθύνεται σε όσους αναζητούν νέους τρόπους και μεθόδους θεραπείας χωρίς εξαρτήσεις από φάρμακα, ώστε να επανέλθει η σωματική και ψυχική τους ισορροπία. Με τη βοήθεια της εναλλακτικής ιατρικής νιώστε ευεξία και ζωντάνια!
Περισσότερα
DSCN2041 (Custom)
Το Κέντρο Φυσιοθεραπείας του κ. Μετζαλίρα Πέτρου βρίσκεται επί της οδού Αρτεμισίας στον αριθμό 2. Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 9π.μ.-1μ.μ & 5μ.μ.-8μ.μ.
Περισσότερα
DSCN2172 (Custom)
Το κομμωτήριο R&M βρίσκεται στην Ελευθερίου Βενιζέλου 50. Εμεπιρες και άριστα εκπαιδευμένες κομμώτριες, σας περιμένουν να αφεθείτε στα χέρια τους για υπηρεσίες και συμβουλές υψηλού επιπέδου όσον αφορά τη φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών. Με σεβασμό στην ομορφιά και πάντα με οδηγό τις νέες τάσεις της μόδας (χτενίσματα, κουρέματα, μάσκες μαλλιών, θεραπείες, βαφές, περμαναντ, extensions).
Περισσότερα
20150416_083025 (Custom)
Το γυμναστήριο David's Gym του κ. Μπαλάσα Δαυίδ βρίσκεται στην προέκταση Παμφύλων. Σ' έναν ολοκαίνουργιο χώρο έχετε τη δυνατότητα να γυμναστείτε και να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας ακολουθώντας τις οδηγίες μας και κάνοντας ασκήσεις και διατροφή.
Περισσότερα
DSCN2025 (Custom)
Το ιατρείο του Μαιευτήρα-Χειρουργού Γυναικολόγου κ. Καραφυλλάκη Σκεύου βρίσκεται στην Γρηγορίου Ε΄ 31. Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα 9π.μ.-3μ.μ. & 6μ.μ.-8μ.μ Τετάρτη 9π.μ.-3μ.μ. Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 9π.μ.-1.30μ.μ. & 4.30μ.μ.-10μ.μ.
Περισσότερα
DSCN2018 (Custom)
Το ιατρείο της Ειδικής Παθολόγου κα. Τσουλφά-Χατζηβασίλη Μακρίνας βρίσκεται στην οδό Κλεοπάτρας 4 στον, 2ο όροφο. Ειδικότητα στην Αρτηριακή Υπέρταση. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά (εκτός Τετάρτης απόγευμα) 9π.μ.-1μ.μ. & 6μ.μ.-8μ.μ.
Περισσότερα