• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
edipo_2015_a_side_horisegrafes
Το κέντρο ξένων γλωσσών Language Land βρίσκεται στο Κακό Πρινάρι (οδός Καραναστάση). Σύγχρονες μέθδοι δισασκαλίας, διαδραστικοί πίνακες, e-books, χρήση tablets στην τάξη, όπως επίσης και νέα ταχύτατα προγράμματα αρχάριων (αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών για ξενοδοχουπαλλήλους). Πρωτοποριακή μέθοδος δισασκαλίας αγγλικών play & learn για παιδια 3-4 ετών. Με την εγγραφή στο πρόγραμμα Play & Learn, καθώς και στα υπόλοιπα προγράμματα σας προσφέρουμε έκπτωση 10% για το μήνα Δεκέμβριο - Ιανουάριο. Language Land - Σας μαθαίνουμε σωστά, ξένες γλώσσες.
Περισσότερα
20151104_181131
Το κέντρο Ξένων Γλωσσών Χατζηνικολάου βρίσκεται στην οδό Αμερικής και Παμφυλλών γωνία. Με επαγγελματισμό, ευθ΄ύνη, αξιοπιστία και εμπειρία 46 χρόνων στη ξενόγλωσση εκπαίδευση, είμαστε μια σταθερή αξία στην επιλογή για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Τα κέντρα ξένων γλωσσών μας είναι πιστοποιημένα από το πανεπιστήμιο του Cambridge. - Ολιγομελή τμήματα - Πολύχρονη εμπειρία - Επιλογή καλύτερων καθηγητών - Άριστοι μέθοδοι διδασκαλίας - Πρότυπη εκπαίδευση σε άνετες αίθουσες διδασκαλίας Κέντρο Ξένων Γλωσσών Χατζηνικολάου: Γιατί η επιτυχία δεν εξαρτάται από την τύχη.
Περισσότερα
20150418_154047 (Custom)
Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης του κ. Κιαπόκα Νίκου βρίσκεται στην Ευημέρου 2. Στο φροντιστήριο διδάσκονται τα μαθήματα Φυσικής και Χημείας για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.Επίσης, συγκροτούνται ολιγομελή τμήματα προετοιμασίας για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Εμπειρία 22 ετών στο χώρο της εκπαίδευσης.
Περισσότερα