• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
DSCN2281 (Custom)
Το αρτοποιείο Γιαννιώτικο βρίσκεται στην Αρίστωνος 7. Μια γλυκιά ιδέα δημιουργήθηκε στην πόλη έπειτα από απαίτηση δική σας. Στο νέο φούρνο που εγκαινιάσαμε μπορείτε να εξυπηρετηθείτε και να γευτείτε το ψωμί (φτιαγμένο από αλεύρι κριθαρένιο είτε Ζέας) καθώς και πάρα πολλά άλλα είδη (γλυκίσματα, κουλουράκια και σφολιατοειδή). Πώληση λιανική και χονδρική..
Περισσότερα
DSCN2234 (Custom)
Το αρτοποιείο Γιαννιώτικο βρίσκεται στο Τιγκάκι. Σε καθημερινή βάση μπορείτε να βρείτε φρέσκα ψωμιά-κουλουράκια-σφολιάτες- γλυκά-παγωτά-καφέδες κ.ά. Στο τραπέζι σας μπορείτε να βάλετε καρβέλι φτιαγμένο από αλεύρι κριθαρένιο και Ζέας. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι τη γεύση του ψωμιού.
Περισσότερα
DSCN1568 (Custom)
Το αρτοποιείο Ζαμάγιας βρίσκεται στις Κανάρη & Πορφυρίου 36. Καθημερινά φτιάχνουμε για εσάς φρέσκα ψωμιά όλων των ειδών πολύσπορα-σικάλεως-μπαγκέτες-χωριάτικα κ.λ.π. Μεγάλη ποικιλία σε σάντουιτς, τυρόπιτες, γλυκίσματα, κουλουράκια. Σας φέρνουμε το καφεδάκι σας και ό,τι άλλο θελήσετε στο χώρο σας από Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 7π.μ. έως 3μ.μ.
Περισσότερα
DSCN1391 (Custom)
Ο φούρνος "Η Σφολιατίνα της Γεωργίας", επί της οδού Μανδηλαρά αριθμός 59, συνεχίζει την παράδοση φτιάχνοντας τα προϊόντα με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά. Ο πελάτης μπορεί να βρει ψωμιά, κέικ, κουλούρια και χειροποίητα σφολιατοειδή. Καθημερινή παραγωγή και διανομή στον χώρο του πελάτη. Δέχεται παραγγελίες για διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Η Σφολιατίνα της Γεωργίας ξεχωρίσει για τη γεύση και την ποιότητα.
Περισσότερα
DSCN1218
Ο παραδοσιακός "Φούρνος του Κώστα" βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο στο Πυλί. Με πολύ μεράκι και εμπειρία φτιάχνουμε για εσάς, που ξέρετε να ξεχωρίζετε την καλή ποιότητα, ψωμιά-γλυκά-αρτοσκευάσματα-παγωτά. Η πώληση γίνεται σε χονδρική. Δυνατότητα διανομής στο χώρο σας.
Περισσότερα
agno2
Το ΑΓΝΟ βρίσκεται στο Ζηπάρι. ¨οταν ακούμε τη λέξη ΑΓΝΟ ο νούς μας πάει κατευθείαν στις τυρόπιτες, μπουγάτσες, πίτσες κλπ. Με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά παρασκευάζουμε στο χώρο μας και διανέμουμε τα προϊόντα μας σε όλο το νησί. ΑΓΝΟ σημαίνει ποιότητα στο πρωινό. Δεχόμαστε παραγγελίες για προϊόντα σφολιάτας σε μικρά ή μεγάλα μεγέθη.
Περισσότερα