• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
DSCN1915 (Custom)
Η αποθήκη Γενικού Εμπορίου BILLIS βρίσκεται στο Πυλί, στην περιοχή της Αγίας Κλαύτης. Διανομή στον χώρο σας ποτών-αναψυκτικών-μπύρες-νερά-κρασιά. Επίσημος αντιπρόσωπος της ΒΙΚΟΣ. Φυσικό μεταλλικό νερό και φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά. Συνεργάτης της εταιρείας ΡΕΑ, κρασιά ΛΑΦΑΖΑΝΗ, LIPTON, ICE TEA.
Περισσότερα
DSCN1320 (Custom)
Η εταιρεία Κουτσούφη βρίσκεται στο 4ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Κω-Κέφαλος. Στο χώρο της επιχείρησης πέρα από τη διανομή κατεψυγμένων προϊόντων, λειτουργεί και βιοτεχνία επεξεργασίας πατάτας. Παρέχουμε σε εσάς ό,τι καλύτερο.
Περισσότερα
DSCN1911 (Custom)
Η αντιπροσωπεία ποτών-αναψυκτικών Μηνά Κασίου Α.Ε. βρίσκεται στην τοποθεσία Άγιος Γεώργιος στο Πυλί. Με μεγάλο δίκτυο διανομής και εξυπηρέτησης καλύπτουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας στον τομέα των ποτών, αναψυκτικών και τροφίμων.
Περισσότερα
DSCN1115
Η επιχείρηση Original Coffees βρίσκεται στον Άγιο Βασίλειο. Στο κατάστημα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από καφέδες-τσάι-παγωτά-κρασιά και ό,τι άλλο είναι απαραίτητα για ένα εστιατόριο ή μια καφετέρια. Η διανομή γίνεται στο χώρο σας. Εμπορικός αντιπρόσωπος των εταιρειών καφέ Portioli-Lamporgini-Housebrand.
Περισσότερα
20150419_090921 (Custom)
Στο 7ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Κω-Κεφάλου, στο χωριό Ζηπάρι βρίσκεται το κατάστημα του Τζιαρλή Παναγιώτη. Εκεί μπορεί κάποιος να βρει τρόφιμα-ποτά-ψιλικά. Η εξυπηρέτηση είναι άμεση και υπάρχει δυνατότητα διανομής στον χώρο σας. Η πώληση γίνεται λιανική ή χονδρική. Συνεργάζεται με μεγάλες εμπορικές εταιρείες.
Περισσότερα
DSCN1038
Το Bazzar Cash & Carry βρίσκεται στο 7ο χλμ της Επαρχιακής οδού Κω - Χωριών. Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα είδη τροφίμων και ποτών στις πιο φθηνές τιμές. Γίνεται και πώληση χονδρικής για επαγγελματίες. Bazzar Cash & Carry: διαφέρει γιατί συμφέρει λόγω τιμής. Μέλος του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ.
Περισσότερα
Η κάβα ποτών και αναψυκτικών Ιορδανίδης - Καρατζάς βρίσκεται στον Αγιο Βασίλειο, στον Πελαργό. Από το 2011 ασχολούμαστε με την εμπορία, διανομή ποτών και αναψυκτικών. Είμαστε αντιπρόσωποι του εμφιαλωμένου νερού Σαμαριά, που έχει τιμηθεί με δύο διεθνή ασημένια μετάλλια.
Περισσότερα
DSCN1922 (Custom)
Η Αλάσκα είναι μια επιχείρηση παραγωγής και διανομής πάγου. Είμαστε από το 2001 κοντά σας και εξυπηρετούμε τις ανάγκες του νησιού σε πάγο, παγάκια, παγοκολόνες και τριμμένο πάγο. Με ένα οργανωμένο δίκτυο διανομής και με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, είμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο.
Περισσότερα
Η επιχείρηση Τριτσάρης Ιωάννης, βρίσκεται στην προέκταση Αργυροκάστρου πίσω από το s/m ΑΒ. Από το 1992 είμαστε κοντά στον πελάτη με διανομή ποτών, νερών ή αναψυκτικών.
Περισσότερα