• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
DSCN1608 (Custom)
Η έκθεση ειδών ΥΔΡΟΠΗΓΗ βρίσκεται στο Λινοπότι, κοντά στη λίμνη Πυλίου. Φιλοξενεί μια μεγάλη γκάμα από πλακιδία εισαγωγής- είδη υγιεινής-υδραυλικά-αντλίες θέρμανσης-είδη θέρμανσης. Για εσάς που θέλετε κάτι ξεχωριστό για το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας. Πώληση χονδρική και λιανική στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Περισσότερα
poulima1
Το κατάστημα Σ.Γ. Πουλιμάς βρίσκεται στο 7ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κω - Χωριών στο Ζηπάρι. Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε είδη υγιεινής, πλακάκια εισαγωγής σε μοντέρνα χρώματα και σχέδια, όλα τα είδη μπάνιου, νιπτήρες, μπαταρίες μπάνιου κλπ. Το κατάστημα επιμελείται την διακόσμηση και διαρύθμιση του μπάνιου σας καθώς και πολλά είδη δώρων για την διακόσμηση εντελώς δωρεάν.
Περισσότερα
DSCN0955
Η Θερμοϋδραυλική βρίσκεται στην οδό Φιλίνου. Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα υδραυλικά είδη, σωλήνες, μπαταρίες μπάνιου, καμπίνες, ντουζιέρες κλπ. Επίσης μπορείτε να βρείτε καυστήρες, λέβητες, σώματα καλοριφέρ, αντλίες θερμότητας. Μαζί θα βρούμε τις οικονομικότερες λύσεις για τη θέρμανσή σας.
Περισσότερα
DSCN0925
Η έκθεση ειδών υγιεινής, πλακιδιών Σπύρου βρίσκεται στο ΜΑρμαρωτό. Στο κατάστημα θα βρείτε είδη υγιεινής και πολλά είδη πλακιδίων σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Έχουμε όλα τα είδη πλακιδίων εισαγωγής από το εξωτερικό. Στο Λινοπότι, σε ένα μεγάλο χώρο όπου λειτουργεί η καινούρια μας έκθεση, θα βρείτε ότι ψάχνετε σε προσιτές τιμές.
Περισσότερα
PROFILE
Η έκθεση ειδών υγιεινής Δήμητρα Γουρλά βρίσκεται στο Μαραμρωτό. Στην έκθεσή μας μπορείτε να βρέιτε είδη υγιεινής, μπάνιου, δάπεδα και πλακάκια εισαγωγής σε μοντέρνα χρώματα και σχέδια. Πρωτοποριακό floor and bath design σε προσιτές τιμές.
Περισσότερα