• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
20151126_122018
Το κατλαστημα της κ. Ζορμπαλά Αικατερίνης βρίσκεται στην Αντιμάχεια (δίπλα από το ταχυδρομείο). Στο κατάστημα θα βρέιτε μεγάλη γκάμα από επώνυμα προϊόντα για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Εργαλεία, επαγγελματικά χρώματα, εργαλεία κήπου, σιδηρικά, υδραυλικά είδη, γεωργικά μηχανήματα καθώς και ηλεκτρολογικά είδη. Ζορμπαλά Αικατερίνη - Μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση βρίσκεται δίπλα σας.
Περισσότερα
20151126_113304
Το κατάστημα του κ. Ζαχαρία Συνεσίου βρίσκεται στην Αντιμάχεια (πριν τον κύκλο). Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε είδη ξυλείας, χρώματα, σιδηρικά, εργαλεία και είδη κινγκαλερίας για το σπίτι ή την επιχείρησή σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είμαστε δίπλα σας για να σας ενημερώσουμε και να σας συμβουλέψουμε για ότι χρειαστείτε. Διαθέτουμε μηχάνημα κοπής ξύλου - κολλήματος PVS και μηχανή ανάμιξης παντώς είσους χρωμάτων. Ζ.Ν Συνεσίου - Βρίσκουμε τη λύση για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.
Περισσότερα
20151118_122606
Το Gazstωr βρίσκεται στο Μαρμαρωτό (1ο χλμ Επαρχιακής οδού Κω - Κεφάλου). Εϊναι ένα νέο κατάστημα της Κώστογλου Stωr που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των σπιτιών και των επιχειρήσεων στο χώρο του υγραερίου. Φιάλες υγραερίου, χύμα υγραέριο, σόμπες υγραερίου καθώς και εξοπλισμός υγραερίου για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Επίσημος συνεργάτης της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε. με άμεση παράδοση στον χώρο σας. Gazstωr - Πατάμε γκάζι στην εξυπηρέτηση σας για υγραέριο.
Περισσότερα
markou (Custom)
Η μάνδρα οικοδομικών υλικών του κ. Μάρκου Σακελλάριου βρίσκεται στο Λινοπότι. Παραδίδουμε στο χώρο σας οικοδομικά υλικά, ασβέστη, τούβλα, τσιμεντόλιθους, κεραμίδια, πλάκες πεζοδρομίου, πλάκες Καρύστου, τσιμέντα, πλέγματα, μάρμαρα κλπ. Πώληση λιανική και χονδρική.
Περισσότερα
DSCN1689 (Custom)
Το κατάστημα χρωμάτων & μονωτικών υλικών του κ. Τσακίρη Νικόλαου βρίσκεται επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου αριθμός 29. Στο κατάστημα ο πελάτης μπορεί να βρει χρώματα, γυψοσανίδες, δομικά υλικά, μονώσεις, ηχομονώσεις, υαλότουβλα. Αναλαμβάνει συστήματα στέγασης, καθώς και προκατασκευασμένα κτήρια.
Περισσότερα