• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
20150425_125543 (Custom)
Το Συνεργείο Αυτοκινήτων ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ βρίσκεται στο Πλατύ Κυπαρίσι. Συντήρηση, επισκευή & service παντός τύπου αυτοκινήτων από εξιδικευμένο προσωπικό. Δημόκριτος, κάνουμε το αυτοκίνητο σας να πετάει.
Περισσότερα
Το φανοποιϊο-βαφείο του κ. Σταθόπουλου Πέτρου βρίσκεται στη Μεσσαριά. Έχοντας πολυετή πείρα και εξιδείκευση στο χώρο του αυτοκινήτου αναλαμβάνουμε την επισκευή και βαφή του οχήματός σας. Από εξιδεικευμένο προσωπικό στις σύγχρονες εγκαταστάσεις.
Περισσότερα
DSCN2278 (Custom)
Το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων των Αφων Σουρασή βρίσκεται στο 4ο χλμ επαρχιακής οδού Κω-Κέφαλος. Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός αυτοκινήτων-ψυκτικά-συντήρηση-ανταλλακτικά-αξεσουάρ. Στο χώρο μας γίνεται τοποθέτηση ηχοσυστημάτων αυτοκινήτων, επισκευές καθώς και αντιηλιακής μέμβράνης.
Περισσότερα
DSCN2187 (Custom)
Το συνεργείο ΚΑΠΠΑΣ SERVICE βρίκσεται στο 4ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κω-Κέφαλος στην περιοχή Μεσσαριά. Με μηχανήματα αιχμής εκτελούμε διαγνωστικούς ελέγχους σε κάθε τύπου αυτοκινήτου και επισκευάζουμε οποιαδήποτε βλάβη. Στο συνεργείο μας επίσης επισκευάζουμε μηχανές μεγάλου κυβισμού, μηχανάκια και μοτοποδήλατα.
Περισσότερα
DSCN2223 (Custom)
Το συνεργείο αυτοκινήτων Tellis Service του κ. Τελλή Γιάννη βρίσκεται στο Λινοπότι. Ηλεκτρονικός έλεγχος κινητήρα- service- ανταλλακτικά για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.
Περισσότερα
DSCN1992 (Custom)
Το συνεργείο Marinos Service βρίσκεται στο Πυλί. Σ' ένα τεράστιο χώρο το συνεργείο του κ. Μαρίνου Χρήστου σας καλύπτει σ' ΄,τι έχει σχέση με το αυτοκίνητό σας. Service αυτοκινήτων και βαρέως τύπου-ελαστικά-τοποθετήσεις ABS-εμπορία γεωργικών μηχανημάτων-ανταλλακτικά. Αντιπρόσωπος DEUTZ. Ταχεία εξυπηρέτηση με κινητό συνεργείο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Marinos Service γιατί εμείς ξέρουμε τί χρειάζεται το αυτοκίνητό σας.
Περισσότερα
mantoukos1 (Custom)
Η έκθεση αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε. βρίσκεται στη Λίμνη Πυλίου. Ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να βρει καινούργια και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα,ελαστικά, καθώς και ανταλλακτικά. Επίσης, η επιχείρηση αναλαμβάνει τη συντήρηση του αυτοκινήτου. Επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών Seat, Suzuki, Audi, Volkswagen.
Περισσότερα
grillis22
Το συνεργείο αυτοκινήτων GRILLIS βρίσκεται στον Αγ. Βασίλειο. Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευσης το χώρο του αυτοκινήτου. Το συνεργείο μας διαθέτει άριστο και εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς και τα πιο σύγχρωνα μηχανήματα για το service, τα ανταλλακτικά και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Ένα όνομα εμπιστοσύνης: GRILLIS Performance.
Περισσότερα
0008-2
Η άρτια τεχνολογική υποδομή, ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, η μεγάλη εμπειρία 30 χρονων και εξειδίκευση μας , σε συνδυασμό με τις αυστηρές προδιαγραφές της Mercedes-Benz σε κάθε επίπεδο, εξασφαλίζει για χρόνια τη σίγουρη και αξιόπιστη συντήρηση ή επισκευή της αγαπημένης σας Mercedes-benz και όχι μονο τωρα και για ολες τις μαρκες αυτοκινητων.
Περισσότερα
ropi1
Το συνεργείο αυτοκινήτων "ροπή" βρίσκεται στο 4ο χλμ Επερχιακής οδού Κω- Χωριών. Με 25ετή πείρα στον τομέα της επισκευής, συντήρησης, βελτίωσης αυτοκινήτων καθώς και στην πώληση ή τοποθέτηση ανταλλακτικών για όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Πρότυπο συνεργείο αυτοκινήτων στην υργαεριοκίνιση.
Περισσότερα