• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
IMG_3883 copy
Το κατάστημα Moto Stamos βρίσκεται στην Αβέρωφ 61. ενοικίαση και επισκευή ποδηλάτων και μοτοποδηλάτων. Πόσες φορές δε μας έχει τύχει κάποιο πρόβλημα στο ποδήλατο ή στο μοτοποδήλατό? Τώρα πλέον δεν ανησυχούμε. Το συνεργείο Moto Stamos είναι δίπλα μας κάθε φορά που θα το χρειαστούμε. Άμεσα και υπεύθυνα. Εντοπίζουν και επισκευάζουν τα προβήματα που αφορούν τη λειτουργία για τη δική σας ασφάλεια. Παραλαμβάνουν και παραδίσουν το ποδήλατό ή το μοτοποδήλατό σας στο χώρο σας. Moto Stamos - Γρήγορη εξυπηρέτηση, υπεύθυνο σέρβις
Περισσότερα
20150425_125543 (Custom)
Το Συνεργείο Αυτοκινήτων ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ βρίσκεται στο Πλατύ Κυπαρίσι. Συντήρηση, επισκευή & service παντός τύπου αυτοκινήτων από εξιδικευμένο προσωπικό. Δημόκριτος, κάνουμε το αυτοκίνητο σας να πετάει.
Περισσότερα
Το φανοποιϊο-βαφείο του κ. Σταθόπουλου Πέτρου βρίσκεται στη Μεσσαριά. Έχοντας πολυετή πείρα και εξιδείκευση στο χώρο του αυτοκινήτου αναλαμβάνουμε την επισκευή και βαφή του οχήματός σας. Από εξιδεικευμένο προσωπικό στις σύγχρονες εγκαταστάσεις.
Περισσότερα
DSCN2278 (Custom)
Το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων των Αφων Σουρασή βρίσκεται στο 4ο χλμ επαρχιακής οδού Κω-Κέφαλος. Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός αυτοκινήτων-ψυκτικά-συντήρηση-ανταλλακτικά-αξεσουάρ. Στο χώρο μας γίνεται τοποθέτηση ηχοσυστημάτων αυτοκινήτων, επισκευές καθώς και αντιηλιακής μέμβράνης.
Περισσότερα
DSCN2187 (Custom)
Το συνεργείο ΚΑΠΠΑΣ SERVICE βρίκσεται στο 4ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κω-Κέφαλος στην περιοχή Μεσσαριά. Με μηχανήματα αιχμής εκτελούμε διαγνωστικούς ελέγχους σε κάθε τύπου αυτοκινήτου και επισκευάζουμε οποιαδήποτε βλάβη. Στο συνεργείο μας επίσης επισκευάζουμε μηχανές μεγάλου κυβισμού, μηχανάκια και μοτοποδήλατα.
Περισσότερα
Το κατάστημα ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ MOTO βρίσκεται στο Μαρμαρωτό. Στο παρόν μπορείτε να βρείτε μοτοσυκλέτες-μοτοποδήλατα-ποδήλατα-σκούτερ κ.λ.π. Επίσης, παρέχουμε ανταλλακτικά-service-ασφαλιστικά προϊόντα-αξεσουάρ-οδική βοήθεια (ΕΛΠΑ & INTERAMERICAN). Αντιπρόσωπος SYM-MODENAS-DAYTONA.
Περισσότερα
DSCN2223 (Custom)
Το συνεργείο αυτοκινήτων Tellis Service του κ. Τελλή Γιάννη βρίσκεται στο Λινοπότι. Ηλεκτρονικός έλεγχος κινητήρα- service- ανταλλακτικά για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.
Περισσότερα
DSCN2189 (Custom)
Το Ι. ΚΤΕΟ ΚΩ βρίσκεται στον Άγιο Βασίλειο, στο 4ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Κω-Κέφαλος. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας και με του τελευταίου τύπου εξοπλισμό , μπορείτε να περάσετε από τεχνικό έλεγχο ΙΧ αυτοκίνητα-λεωφορεία-φορτηγά-μοτοσυκλέτες. Εκδίδουμε κάρτα καυσαερίων- ADR πιστοποιημένο με ISO 9001 από την TUV Hellas. Ι.ΚΤΕΟ ΚΩ Τζαννετουλάκος συνώνυμο με ασφαλέστερη οδήγηση με σεβασμό στο περιβάλλον.
Περισσότερα
DSCN2111 (Custom)
Το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΕΚΟ του κ. Μαρίνου Ηλία βρίσκεται στο Λινοπότι. Στο πρατήριο θα βρείτε αξεσουάρ αυτοκινήτων-πατάκια-καλλύματα-μπαταρίες-λιπαντικά-πλυντήριο αυτοκινήτων. Διανομή πετρελαίου θέρμανσης. Μαρίνος Ηλίας εμπιστοσύνη στα καύσιμα για να μην πάει ούτε ένα λίτρο χαμένο.
Περισσότερα
DSCN1992 (Custom)
Το συνεργείο Marinos Service βρίσκεται στο Πυλί. Σ' ένα τεράστιο χώρο το συνεργείο του κ. Μαρίνου Χρήστου σας καλύπτει σ' ΄,τι έχει σχέση με το αυτοκίνητό σας. Service αυτοκινήτων και βαρέως τύπου-ελαστικά-τοποθετήσεις ABS-εμπορία γεωργικών μηχανημάτων-ανταλλακτικά. Αντιπρόσωπος DEUTZ. Ταχεία εξυπηρέτηση με κινητό συνεργείο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Marinos Service γιατί εμείς ξέρουμε τί χρειάζεται το αυτοκίνητό σας.
Περισσότερα