• Γενική αναζήτηση
  • Επιχειρήσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Blogs
processing

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Αποτελέσματα για ""
serafis
Το κατάστημα Serafis βρίσκεται στο 5ο χλμ Επ. οδού Κω - Χωριών. Στο κατάστημα μας θα βρείτε συστήματα δόμησης, πατζούρια, πόρτες, σκέπαστρα, γυάλινες κατασκευές, συρόμενα βαρέου τύπου ρολά κλπ. Συνδυάζοντας την ποιότητα και την υψηλή αισθητική, η εταιρεία μας εμπορεύεται και τοποθετεί τα προιόντα για τη δική σας καλυτερη εξυπηρέτηση καθώς και πόρτες ασφαλείας.
Περισσότερα
Το κατάστηαμ Serafis βρίσκεται στο 5ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Κω-Κέφαλος. Στο κατάστημά μας θα βρείτε συστήματα δόμησης, παραθυρόφυλλα, πόρτες, σκέπαστρα, γυάλινες κατασκευές, συρόμενα βαρέου τύπου, ρολά, πιστοποιημένες πόρτες ασφαλείας κ.λ.π. Συνδυάζοντας την ποιότητα και την υψηλή αισθητική, η εταιρεία μας εμπορεύεται και τοποθετεί τα προϊόντα για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.
Περισσότερα
epal4 (Custom)
Το Κατάστημα-Έκθεση Αλουμινίου EPAL βρίσκεται στο 4ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Κω-Κέφαλος (απέναντι από supermarket Μαρινόπουλος). Με εμπειρία πολλών ετών, είμαστε πλέον οι επίσημοι αντιπρόσωποι της εταιρείας αλουμινίων EPAL. Πόρτες-παράθυρα, κουφώματα αλουμινίου, πέργολες κ.λ.π. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για τα αλουμίνιά σας.
Περισσότερα
pelekis1 (Custom)
Η έκθεση αλουμινίου Πελέκης, η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου, μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Στον παρόντα χώρο φιλοξενεί κουφώματα, PVC, πόρτες, παράθυρα, κάγκελα, INOX, ιταλικά έπιπλα κουζίνας και σιδηροκατασκευές.
Περισσότερα
DSCN2121 (Custom)
Το κατάστημα αλουμινίων DORAL του κ. Τζόγια Μανώλη βρίσκεται στο Τιγκάκι. Έπειτα από σειρά ετών στο χώρο φτιάχνουμε κουφώματα αλουμινίου, πόρτες, παράθυρα, σίτες, παραθυρόφυλλα και διάφορες αλουμινοκατασκευές. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής ειδών προφύλαξης-πέργκολες-υαλοπετάσματα. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας DORAL για όλα τα Δωδεκάνησα.
Περισσότερα
DSCN1903 (Custom)
Η Βιοτεχνία ειδών σιδήρου και αλουμινίου του κ. Βερούτα Νίκου βρίσκεται στο Λινοπότι στο 12ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Κω-Κέφαλος.Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του αλουμινίου κατασκευάζουμε πόρτες-παράθυρα αλουμινίου, σκάλες-κάγκελα αλουμινίου, κουφώματα αλουμινίου & σιδήρου, υαλοπίνακες, γκαραζόπορτες καθώς και συστήματα τεντών. Διαθέτουμε τζάμια παντός τύπου. Οι κατασκευές μας είναι εγγυημένες για την άρτια λειτουργία τους. Για να είστε πάντα σίγουροι.
Περισσότερα
DSCN1415 (Custom)
Με μεράκι για τη δουλειά και με προίκα την πολυετή πείρα έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Το κατάστημ αβρίσκεται στο 3ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Κω-Κεφάλου και αναλαμβάνει αλουμινοκατασκευές, σιδηροκατασκευές, πόρτες, παράθυρα, κάγκελα, πέργολες κ.ά. Επίσημος αντιπρόσωπος της ALUMINCO.
Περισσότερα
antoniou1
Η επιχείρηση Alumil Αντωνίου Κώστα ΣΙΑ Ο.Ε. βρίσκεται στο 4ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κω - Χωριών. Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στις αλουμινοκατασκευές. Πόρτες αλουμηνίου, παράθυρα, κουφώματα, καθώς και πόρτες ασφαλείας. Στο κατάστημά μας επίσης μπορείτε να βρείτε συστήματα αλουμηνίου ενεργειακής κλάσης καθώς επίσης και ειδικές κατασκευές, υαλοπετάσματα, πέργολες, φυσούνες, στις πιο οικονομικές τιμές.
Περισσότερα
CARD-CALENDAR2014
Η εταιρία "Χριστοφής" βρίσκεται στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου και μετάλλου από το 2005 με ένα εκτενές ενεργό πελατολόγιο. Η εταιρία μας προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες: Εγκατάσταση κουφωμάτων Αποξήλωση παλαιών κουφωμάτων Συντήρηση παλαιών κουφωμάτων Κατασκευή εξειδικευμένων εφαρμογών Τα είδη των πελατών μας καταλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα, από ξενοδοχειακές μονάδες μέχρι κατοικίες. Οι κατασκευές της εταιρίας "Χριστοφής" σχεδιάζονται και υλοποιούνται από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον χώρο και η μακρόχρονη ανθεκτικότητά τους αποτελεί εγγύηση. Η εταιρία βρίσκεται σε νέο εκθεσιακό χώρο στον επαρχιακό. Εκεί μπορείτε να δείτε από κοντά τα δείγματα των προϊόντων μας όπως επίσης και να σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένα project μας.
Περισσότερα