ΘΛΙΨΗ! Έχασε τη μάχη η εκπαιδευτικός & πρώην Πρόεδρος της Β ΕΛΜΕ & του ΘΕΟΚΡΙΤΟΥ, Ελένη Πυθαρούλιου

18
174

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου της γνωστής εκπαιδευτικού Ελένης Πυθαρούλιου, πρώην Προέδρου της Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασφενδιού «ο Θεόκριτος», σε ηλικία 50 ετών.

Η Ελένη Πυθαρούλιου (Οικονομολόγος- Εκπαιδευτικός) ήταν πάντα κοινωνικά ανήσυχη και ενεργή, ευγενική, προσηνής και αγαπητή προσωπικότητα για τους συναδέλφους, τους μαθητές και την τοπική κοινωνία συνολικά. Δίδασκε για πολλά χρόνια στο ΕΠΑΛ Κω και διετέλεσε Πρόεδρος της Β’ ΕΛΜΕ, αλλά και μέλος στο ΔΣ, επίσης, επί σειρά ετών. Παράλληλα, ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και άνθρωπος της προσφοράς, συμμετείχε στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, για αρκετά χρόνια ως Πρόεδρος και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασφενδιού «ο Θεόκριτος».

Η καταγωγή της ήταν από την Κρήτη και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά στην Κω έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της. Παντρεμένη τα τελευταία 26 χρόνια με τον συμπατριώτη μας Αντώνη Χατζηγιακουμή, μητέρα τριών παιδιών (δύο αγοριών κι ενός κοριτσιού)

Έπειτα από μακροχρόνια ασθένεια κατέληξε σήμερα το πρωί σε Νοσοκομείο στην Αθήνα (λεπτομέρειες για την κηδεία της, η οποία θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα μεθαύριο στο Ζηπάρι, θα έχουμε αργότερα).

Καλό ταξίδι Ελένη!! Θα σε θυμόμαστε πάντα χαμογελαστή, ανήσυχη, ενεργή, αγωνιστική και μαχητική…

Συλλυπητήρια και κουράγιο στον Αντώνη, τα παιδιά και όλους τους συγγενείς.

(η φωτό είναι από βίντεο-ομιλία της στο Εργατικό Κέντρο, το 2012 – μιλάει στο 5ο λεπτό)

eleni-pitharouliou

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα πολύ κριμα….Συλλυπητηρια και κουράγιο σε όλη την οικογένεια….

  2. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ.ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΤΩΝΗ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.

  3. Καλο Ταξιδι στην πιο δραστηρια κ αποτελεσματικη καθηγητρια που ειχα τα 3 τελευταια χρονια της σχολικης μου χρονιας!!Να ειναι ελαφρυ το χωμα που θα την σκεπαζει……..

  4. Καλο ταξιδι Κ Ελενη!!!Πολυ κριμα…Τα συλλυπητηρια μου στην οικογενεια …Δυναμη και κουραγιο…..:(

  5. ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΑΣΙΜΒΙΒΑΣΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΗ ΤΟ ΧΩΜΑ

  6. Θα σε θυμόμαστε Ελένη,πάντα δραστήρια γελαστή και πολύ κοινωνική…αγαπητή σε όλους εδώ στην κοινωνία του Ζηπαριού…..καλό ταξίδι!!!!

  7. Καλο παράδεισο Ελένη.Εξαιρετική κοπέλα με σπάνιο χαρακτήρα. Ο Θεός ζηλεψε την καλοσύνη της και την πήρε νωρίς κοντά του.Ας αναπαυσει την ψυχουλα της δίπλα στους αγγέλους.Θερμά συλλυπητηρια στην οικογένεια και σε όλους τους συγγενεις.

  8. Είναι άσχημο να φεύγουν απ’την ζωή νέοι άνθρωποι με δίψα για ζωή, γεμάτοι όνειρα όπως η Ελένη μας.Τι να πω Θεέ μου……Κρίμα κ πάλι κρίμα! Λυπηθηκαμε πάρα πολύ απ’το πρωϊ που το μάθαμε.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

  9. Έφυγε ένας εξαιρετικός, ανήσυχος, ανιδιοτελής,πρόσχαρος άνθρωπος. Ο αλτρουισμός της σε κοινωνικά ζητήματα, αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους μας. Συλλυπητηρια και Κουράγιο στους πολύ κοντινούς της .

  10. Εφυγε απ τη ζωη&η αγαπημενη μου καθηγητρια ! Καλο παραδεισο&κουραγειο στην οικογενεια σας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ