Άγριο ξυλοδαρμό & bullying μεταξύ ανηλίκων καταγγέλει γονέας! Έσπασαν στο ξύλο 15 χρονο έξω από σχολείο 10 συνομήλικοι του (καταγράφηκε & σε βίντεο))

0
535

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό βίας και άγριου ξυλοδαρμού μεταξύ ανηλίκων (εφήβων μαθητών) που έγινε τις τελευταίες ημέρες και το οποίο απασχολεί εκτός από δύο συγκεκριμένα σχολεία της περιοχής μας και τη δικαιοσύνη, μας καταγγέλει γονέας (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε σχολεία, ούτε περισσότερα στοιχεία για τα παιδιά):

«Ενα συγκεκριμενο παιδι στο δημοτικο……. το εδιωξαν απο το ….σχολειο και το εστειλαν στο …. (πιο μακρια) οπου και εκει ειχε παραβατικη συμπεριφορα.

Παει λοιπον τωρα στο γυμνασιο… και εχει ενα συμμαθητη τον οποιο κοροιδευει συνεχεια…περσι του καρφωσε πινεζα στον αυχενα..κολλουσε το σωμα του πισω απο το παιδι και οι καθηγητες το μονο που εκαναν ηταν να του δωσουν αποβολη δυο ημερες.

Φετος, συνεχιζει και πειραζει το ιδιο παιδι (το οποιο εχει δυσλεξια) αλλα αυτο το παιδι εχει και εναν αδελφο λιγο μεγαλυτερο, τριτη γυμνασιου…παει λοιπον ο μεγαλος αδελφος και λεει στο καλοπαιδο…»σταματα να πειραζεις τον αδελφο μου γιατι θα γινει χαμος»….το καλοπαιδο ειδοποιει τους φιλους του απο το ιδιο σχολειο που παει..και πηδαν τα καγκελα του αλλου σχολειου…λεει λοιπον το καλοπαιδο…»αυτος εκει ειναι πιαστε τον…»

Γινεται μια λογομαχια και του λενε «θα σε περιμενουμε εξω…» ο μεγαλος αδελφος δεν εδωσε σημασια και δεν ειπε πουθενα τιποτα…οταν σχολασε και πηρε το ποδηλατο του να φυγει από το σχολειο τον επιασαν, ηταν 10 παιδια (8 Ελληνακια  και 2 Αλβανακια), του εδωσαν κουτουλια (καταγμα μυτης) και το παιδι ενω επεσε ξανασηκωνεται και ορμαει με τα αιματα σε αυτον που τον κουτουλησε….ομως τον επιασαν ολοι οι αλλοι και ετρωγε κλωτσιες – μπουνιες…

Ολον  αυτο τον χαμο φοβομαστε οτι πανε να το καλυψουν ενω επρεπε, να τιμωρηθουν ολοι οσοι εστησαν καρτερι και χτυπησαν το παιδι.

Η μονη τιμωρια ηταν οτι πηρε τριημερη αποβολη από το σχολειο του, μονο αυτος που καλεσε τους υπολοιπους.

Οι γονεις σκοπευουν να κανουν σχετικη αναφορα στην δευτεροβαθμια εκπαιδευση και στο υπουργειο παιδειας.

Υπαρχει μαλιστα και το βιντεο του ξυλοδαρμου το οποιο τραβηξαν κατι κοριτσια και το εδωσαν στους γονεις του παιδιου που ξυλοκοπηθηκε, αλλα δεν γινεται να το δημοσιευσετε επειδη  προκειται για ανηλικους.

Ηδη χθες βραδυ κληθηκαν απο Εισαγγελικο λειτουργο οι γονεις των παιδιων που ενεπλακησαν στο περιστατικο και αυριο θα ενημερωθουν για τα περαιτερω οι γονεις του παιδιου που κακοποιηθηκε.»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ