ΟΡΑΜΑ: «Αξιόπιστοι» μπαταχτσήδες…Εκδίωξαν με τη στάση τους τη Ryanair από την Κω και τώρα μας εμφανίζονται ως «αξιόπιστοι»

27
1409

Φτάστε πρώτα την Κω εκεί που σας την παραδώσαμε και μετά μπορείτε να μας βρίζετε όσο θέλετε…
Με μία ακόμα φαιδρή ανακοίνωση οι απερχόμενοι καταστροφείς της Κω Κυρίτσης και Σιφάκης προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο.
Ειδικότερα το κείμενο της ανακοίνωσης θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο μίας τοπικής παράστασης του θεάτρου σκιών με το γνωστό τίτλο «ο Καραγκιόζης Δήμαρχος» και την εξής εισαγωγή: «Ακούσατε ακούσατε έξι μήνες δεν κοιμούνται στα κεντρικά της Ryanair στην Ιρλανδία για να γράψουν δελτίο τύπου για την αξιοπιστία του Κυρίτση και του Σιφάκη».
Την ώρα που υπάρχουν επιχειρήσεις στο νησί που φυτοζωούν ή δεν κάνουν ούτε ένα ευρώ είσπραξη την ημέρα το δίδυμο της συμφοράς προκαλεί το κοινό αίσθημα προσπαθώντας να καλύψει τις εγκληματικές επιλογές του που καταβαράθρωσαν την τοπική οικονομία.
Είναι περιττό να θυμίσουμε ότι το 2014 παραδώσαμε την Κω με περισσότερο από ένα εκατομμύριο αφίξεις στο αεροδρόμιο, ενενήντα προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων κάθε σεζόν, με ενεργή συμφωνία συνδιαφήμισης με τη Ryanair και ογδόντα χιλιάδες αφίξεις κάθε χρόνο, με ένα ολοκληρωμένο δίκτυο σημείων ενημέρωσης των επισκεπτών, ένα υπερσύγχρονο κέντρο διαδραστικής πληροφόρησης και όλα τα εχέγγυα για μία συνεχή ανοδική πορεία.
Από την άλλη τα κατορθώματα Κυρίτση και Σιφάκη στην τριετία της καταστροφικής διοίκησής τους αποτελούν μνημείο ανικανότητας και εμπαιγμού.
– Με ψέματα, συκοφαντίες και εξωπραγματικές υποσχέσεις υφάρπαξαν την ψήφο του Κωακού λαού.
– Έκλεισαν τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού για να μην πληρώσουν το Επιμελητήριο και κατ’ επέκταση τη συμφωνία συνδιαφήμισης με τη Ryanair («αξιόπιστοι» μπαταχτσήδες).
– Εκδίωξαν το μοναδικό στέλεχος του Δήμου με πραγματικές γνώσεις για τον τουρισμό.
– Κοροϊδεύουν φορείς και πολίτες ότι κάθε μήνα φτιάχνουν τον νέο φορέα και έχουν περάσει τρία χρόνια.
– Εξαφάνισαν τα κρουαζιερόπλοια.
– Έκλεισαν όλα τα κέντρα πληροφόρησης επειδή τα είχε φτιάξει το ΟΡΑΜΑ και κατάντησαν το κέντρο διαδραστικής πληροφόρησης αίθουσα γάμων για να μην ενοχλείτε ο «καίσαρας» στο γραφείο του.
– Εκδίωξαν με τη στάση τους τη Ryanair από την Κω και τώρα μας εμφανίζονται και ως «αξιόπιστοι».
– Μείωσαν τον προϋπολογισμό για την προβολή και διαφήμιση του νησιού γιατί προφανώς τους έμπαινε εμπόδιο στις απευθείας αναθέσεις.
– Και φυσικά διαχειρίστηκαν με περισσή «αξιοπιστία» το μεταναστευτικό μετατρέποντας την Κω σε περίγελο ολόκληρης της Ευρώπης.
Δυστυχώς για την Κω η «αξιοπιστία» σας κύριε Κυρίτση και κύριε Σιφάκη έχει φτάσει σε τόσο αρνητικά επίπεδα που κανείς μα κανείς δεν πιστεύει ούτε μία λέξη από όσα λέτε. Γιατί πολύ απλά ανακοινώσεις για συναντήσεις βγάλατε και πέρυσι και πρόπερσι αλλά το αποτέλεσμα ήταν να σηκωθεί η εταιρεία και να φύγει.
Επαναλαμβάνουμε τη θέση μας και απαιτούμε:
– Διευρυμένη συνάντηση παρουσία όλων των δημοτικών παρατάξεων, των επαγγελματικών φορέων και οποιουδήποτε άλλου θεσμικού παράγοντα θα μπορούσε να βοηθήσει προς την κατεύθυνση μιας πραγματικής συμφωνίας.
– Καμία ανοχή σε πειράματα εράνου μέσω των φορέων για τη χρηματοδότηση της συνδιαφήμισης. Αρκετά έχετε διαλύσει πολίτες και επιχειρήσεις με τη φορομπηχτική πολιτική σας.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ… τόσο απλά!!!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑ ΒΟ ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ [ Α ] ΚΕΦΑΛΑΙΟ
    ΜΗ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΓΛΩΣΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ
    [ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΣΟΥΡΟΜΕΝΟΙ Κ.Λ.

    • η μόνη που δεν πρέπει να παραιτηθεί είναι η ///// γιατί μ αρέσει να την ακούω να ΜΙΛΑΕΙ.

      Η παραίτηση είναι μια λύση. Ο κος Μυλωνάς που όλο διαφωνεί έπρεπε να έχει παραιτηθεί. Ο κος Λοιζος μετά το φιάσκο με το οικόπεδο του της συζήγου του έπρεπε να έχει παραιτηθεί. Η κα Παντελίκιζη μετά τη διάλυση του ΔΗΡΑΣ και τη μετατροπή σε γραφείο τύπου του Κυρίτση αλλά και τις απευθείας αναθέσεις έπρεπε να έχι παραιτηθεί. Ο Χατζηκαλύμνιος μετά το ξεπούλημα του ΑΚΤΑΙΟΝ και την καταστροφή στο ΧΥΤΑ έπρεπε να έχει παραιτηθεί.ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ;

      • ΦΤΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΎΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ για την Ryan Air από αυτά ΠΟΥ ΡΟΥΦΗΞΕ το σΟυΡΑΜΑ από το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ...

        Οι άρπαγες πιστεύουν ότι όλοι ΡΟΥΦΑνε το δημοτικό παραδάκι όπως έκανε η λιμασμένη για χρήμα κομπανία… Δεν έχουν δικαίωμα τα υπόλοιπα του σΟυΡΑΜΑτος να μιλάνε για μίζες και απευθείας αναθέσεις όταν είναι ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΆΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ και από το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ που διαχειριστές του ήταν το ντούο αρπάζω… Οι άρπαγες πιστεύουν ότι όλοι ΡΟΥΦΑνε το δημοτικό και Δημόσιο παραδάκι όπως έκανε η λιμασμένη για χρήμα κομπανία και ο περιπλανόμενος πολιτευτής….

      • Φτάνουν και περισσεύουν για την Ryan Air τα Ευρώ που ΡΟΥΦΑγαν τα κοράκια από το ΒΙΒΛΙΆΡΙΟ ΤΟΥ ΈΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΜΥΝΑ...

        Πούντο το παραδάκι, ο ιδρώτας των παραγωγών, που έκανε φτερά από τα ταμεία της ΒΙΜΕΛ κυρία ΡΟΥΦΑ;;; Θα μας δώσετε μια εξήγηση η θα περιμένουμε να δημοσιεύσετε την απολογία σας στον ανακριτή;;; Θα τολμήσετε ή μόνο για το μεζεδοπωλείο σας πιάνει η ευαισθησία για χαμένο παραδάκι;;;;

    • Πρεπει να ειστε πολυ καψουρηδες εσεις οι δυο με την ραιναιρ,κυριτση και σιφακη

      ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

  2. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια

    για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 60.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣΕΥΡΩ!!! ΓΙΑΤΗΝ RYANAIR!!! KAI 6.000.000 ΓΙΑ ΜΟΛΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ

  3. γιατι δεν ηταν εκπροσωποι του ΕΒΕΔ,ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ,ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΩΝ,ΣΕΠΕ στην συναντηση ΜΕ RYANAIR?

    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΣΙΦΑΚΗΣ?

  4. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
    μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
    ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

  5. Σημερα εντελως τυχαια βγηκε και ο Μηνάς να πει την αποψη του για την ryanair.Μυριστηκαν συμφωνια και τρεχουν ολοι να φωτογραφξθουν με αυτην.3 χρονια κρυμμενοι στις τρυπες τους.Οσο για τον Ηλία; ανυπαρκτος.

  6. ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΚΙΖΗ.

  7. Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝΗΣΙ.

  8. Ειναι ολοφανερο και τακαταλαβαινουνολοι αλλωστε οτι αυτα συμβαινουν για να μην χασουν την βολεψη τους καποιοι πρακτορες της Κω. Να βγουν χαμενοι 35000 ανθρωποι στην Κω για να συνεχισουν να τσεπωνουν 2-3 ατομα..Φοβερη πολιτικη!! Να την διδαξετε και στις αλλες χωρες που δεν ξερουν..!!

  9. Ειναι ολοφανερο και τα καταλαβαινουν ολοι αλλωστε οτι αυτα συμβαινουν για να μην χασουν την βολεψη τους καποιοι πρακτορες της Κω. Να βγουν χαμενοι 35000 ανθρωποι στην Κω για να συνεχισουν να τσεπωνουν 2-3 ατομα..Φοβερη πολιτικη!! Να την διδαξετε και στις αλλες χωρες που δεν ξερουν..!!

  10. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΡΗΜΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ.

  11. Τα έχει βάλει με την κυβέρνηση, με τον τοπικό βουλευτή, με τον περιφερειάρχη, με το Επιμελητήριο, με την πρόεδρο των ξενοδόχων, με τους εστιάτορες, με τον εμπορικό Σύλλογο, τώρα και με τον διοικητή του νοσοκομείου. Είναι καθαρή ψυχιατρική περίπτωση. Ένας δήμαρχος ικανός μόνο για την καταστροφή.
    Έχει διαλύσει το νησί.

  12. ΚΚΥΡΙΤΣΗΣ-ΚΚΥΡΙΤΣΗΣ———-ΣΣΙΦΑΚΙΣ-ΣΣΙΦΑΚΙΣ————-ΚΚΚΚΚΥΡΙΤΣΗΣ-ΚΚΚΚΚΥΡΙΤΣΗΣ —————ΣΣΣΣΣΙΦΑΚΙΣ-ΣΣΣΣΣΙΦΑΚΙΣ.ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ……

  13. ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ. ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΙΖΕΡΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ . ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ… ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ… ΜΟΝΟ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ …. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ. ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΚΟΜΗ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΥΡΙΤΣΗ.

    • …ΛΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ.ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΒΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΞΕ,ΞΕΒΛΑΚΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΚΕΡΜΕΤΕΛΗ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΣΟΥ.

  14. Απλα εχετε γινει ρεζιλη.Μην ξευτιλιζεστε αλλο εκει στο Οραμα και εχετε μηνει2-3.Ολοι στο νησι ξερουν οτι τη raynair την διωξατε εσεις .Ο Καισερλης που ηθελε να τον πληρωσει απο πανω η εταιρια μιας και της εκανε την τιμη να την δεχεστε στη Κω.Ο Δημαρχος υποσχεθηκε οτι θα την εφερνε πισω αλλα η συγγιρια και οι τυσακαλοι του Συριζανελ κανουν μαγκιες και αυτοι με αποτελεσμα η εταιρια να εχει περιορισει μονο στις κερδοφορες πτησεις ολο το χρονο.

  15. Bρε πατριώτες τρια χρονια τώρα το ίδιο παραμυθι. ΑΥΤΟΊ ΔΕΝ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΒΑΣΗ ; ετσι πηρανε τισ εκλογες ταξανε ταξανε και το αποτελεσμα; Αντι καλά χειρότερα. Εμεις οι μικροι υποφερουμε. παλια είχαμε κρουζιεροπλοια. τώρα δεν κινητε φύλλο.

  16. KARDABEACH
    Εκτός ελαχίστων είστε όλοι κάτω του μετρίου στον τρόπο που πολιτεύεστε.
    Αν νομίζετε ότι κάτι κάνετε με τα δελτία τύπου και τις ανούσιες ανακοινώσεις, είστε γελασμένοι. Αμετανόητοι και χωρίς αυτογνωσία αλλά και χωρίςί χνος παραδοχής των εσφαλμένων πολιτικών των περισσότέρων από εσάς, προσφέρετε μόνο την απογοήτευση στον κωακό λαό. Οι καταγγελίες και αλληλοκατηγόρίες εκατέρωθεν δείχνουν χαμηλό επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης και δεν βοηθούν σε τίποτα το νησί. Γι΄αυτό και ο κόσμος σας έχει απαξιώσει. Δεν πείθετε κανέναν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ