Τροχαίο με δίκυκλο & ταξί, Ναθαναήλ & Μακρυγιάννη – Στο δρόμο οι τραυματίες ανέμεναν το ασθενοφόρο από Καρδάμαινα (200μ. από το Νοσοκομείο…)

12
9152

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα με δίκυκλο και ταξί σημειώθηκε γύρω στη μία παρά τέταρτο τα ξημερώματα στη διασταύρωση της Μητροπολίτου Ναθαναήλ με την Μακρυγιάννη.

Συγκεκριμένα το εικονιζόμενο δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί κατέβαινε από Άγιο Νεκτάριο προς την πόλη (χωρίς ο οδηγός να αντιληφθεί το stop) και συγκρούσθηκε με διερχόμενο ταξί  (το οποίο μετέφερε επιβάτιδα προς Αγ. Μαρίνα.

Από την σύγκρουση τραυματίσθηκαν ευτυχώς ελαφρά (με πιθανά κατάγματα και εξωτερικά τραύματα) οι δύο νεαροί επιβαίνοντες στο δίκυκλο, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα.

Το θέμα που αναδεικνύεται για άλλη μια φορά είναι η μοναδική βάρδια ασθενοφόρου που τους καλοκαιρινούς μήνες με την τουριστική κίνηση είναι αδύνατο να εξυπηρετήσει δύο ή περισσότερα περιστατικά την ίδια ώρα. Έτσι οι δύο τραυματίες ανέμεναν στο δρόμο να κατέβει το ασθενοφόρο από Καρδάμαινα (όπου είχε άλλο περιστατικό) για να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο σε μία απόσταση περίπου 250μ. από το εν λόγω σημείο…

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποια Καρδάμαινα λες, τα βράδια δεν έχει βάρδια το ΕΚΑΒ λόγω έλλειψης προσωπικού, εθελοντές το οδηγούν...

    Έλειπε και ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ στην συνεδρίαση της βουλής για να ψηφίσει ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ και έτσι ΔΕΝ ΜΠΌΡΕΣΕ δεν ο άνθρωπος ΝΑ ΕΠΙΛΎΣΕΙ στο άψε-σβήσε το πρόβλημα… Ψήφισε στα τέσσερα το αφορολόγητο από 2019 μαζί με την περικοπή 18% των συντάξεων, παράταση της περικοπής των συντάξεων χωρίς αυξήσεις μέχρι το 2023 και κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων μέχρι τότε… ΟΛΑ .

  2. Αν ήταν στην Αντιμάχεια η στην Κέφαλο θα είχαν την απαίτηση να πάει ο γιατρός του Κέντρου Υγείας χωρίς ασθενοφόρο να φροντίσει τους τραυματίες.

  3. Άχρηστοι τής δημοτικής αρχής, ,αντί εδώ και χρόνια να κάνουν κάτι με αυτήν την διασταύρωση, πού έχουμε συνεχώς θύματα και νεκρούς. Προτίμησαν να βάλουν φανάρια λίγο ποιο κάτω στην Μακρυγιάννη (εκεί πού δεν υπήρχε θέμα) αλλά ξέχασα, εκεί πέφτουν τα λεφτά …..

  4. Και 2 να ήταν τα ασθενοφόρα, πάλι κάπου θα μπορούσαν να ήταν, ακόμα και 3 να ήταν πάλι κάτι θα μπορούσε να είχε γίνει γιατί λόγω της (υποθετικής) πληθώρας θα τα χρησιμοποιούσαμε και για άλλες λιγότερο σημαντικές αποστολές (επιβίβαση και αποβίβαση σε πλοίο, αεροπλάνο κλπ) και όπως όλοι καταλαβαίνουμε δεν μπορούμε να έχουμε 4-5 ασθενοφόρα σε όλες τις βάρδιες για να εξυπηρετούμε τους πάντες άμεσα. Αυτά είναι τα προβλήματα των νησιών και δυστυχώς δεν υπάρχουν λύσεις. Στην ηπειρωτική Ελλάδα ένα πλήρως εξοπλισμένο νοσοκομείο (με ασθενοφόρα κλπ) εξυπηρετεί εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους, αλλά δεν γίνεται το κάθε νησί να έχει τις ίδιες υπηρεσίες.

  5. Απλα ειναι τα πραγματα παιδια.Αφαιρεση διπλωματος (αν ειχε) απο τον οδηγο της μηχανης για 5 χρονια τουλαχιστον και ενα χρονο φυλακη.θα μπορουσαν να σκοτώσουν κοσμο

  6. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ? Η ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΑΙ, ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΜΗ ΣΤΡΙΨΕΙ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΣΚΑΝΔΑΡΙ-ΤΙΓΚΑΚΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΟΔΗΓΙΚΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ!

  7. Και μετά καμαρώνουν οι άρχοντες του νησιού για τις αυξήσεις τού τουρισμού.παναγια να μας φυλάει μαυτους που μπλέξαμε.τα κόκαλα του Ιπποκράτη θα τρίζουν.

  8. Αφού ήταν ελαφρά να σηκωθούν να παν με τα πόδια. Που θα απασχολείται το ασθενοφόρο για τη βλακεία του καθενός! Άκου λέει δεν είδαν το στοπ…

  9. ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ[ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ],ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΥΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ[ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ;]

  10. Φανταζομαι εκτος απο παραβιαση του στοπ που ειναι εγλημα ολα τα αλλα τα ειχανε….κρανος αδειες και ασφαλεια σωστα?Ευτυχος που δεν χτυπισαν η δεν σκοτωσαν καποιο περαστικο που περπαταγε αλλα θα πρεπει να δουλεψουν ολο το καλοκαιρι να πληρωσουν τα προστιμα και τον ταξιτση χωρις να πουν κουβεντα.ισως βαλουν μυαλο .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ