ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 42χρονου, 49χρονου & 22χρονου για κατοχή & καλλιέργεια κάνναβης

0
3216

Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης στην Κω

Κατασχέθηκαν -832- γραμμ. κάνναβης και -6- φυτά κάνναβης

Συνελήφθη χθες (19.05.2017) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 42χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ναρκωτικών ουσιών, χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος στον 42χρονο και βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην κατοικία του όπου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους -803- γραμμαρίων, τοποθετημένη σε τέσσερις πλαστικές συσκευασίες

Επιπλέον, έγινε έρευνα σε αγροτεμάχιο που χρησιμοποιούσε ο δράστης και διαπιστώθηκε ότι, είχε αναπτύξει καλλιέργεια φυτών κάνναβης αποτελούμενη από έξι δενδρύλλια ύψους έως 1,30 μέτρα. Παράλληλα, εντοπίσθηκε μέσα σε αποθήκη του κτήματος ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -27- γραμμαρίων τοποθετημένη σε διάφορες συσκευασίες.

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και μαζί την ποσότητα της κάνναβης συνολικού βάρους -832- γραμμαρίων, κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.
Σύλληψη 22 χρονου ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κω 

Την 19-05-2017 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 22χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας που έγινε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Σύλληψη (1)
μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω    Την 19-05-2017 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 25χρονος υπήκοος Συρίας γιατί όπως διαπιστώθηκε διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη κατοχή όπλου και εκρηκτικών στην Κάλυμνο Κατασχέθηκαν -31- δενδρύλλια κάνναβης, πυροκροτητής, βραδύκαυστο φυτίλι, κυνηγετικό όπλο, κ.α.

Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη κατοχή όπλου και εκρηκτικών στην Κάλυμνο

Κατασχέθηκαν -31- δενδρύλλια κάνναβης, πυροκροτητής, βραδύκαυστο φυτίλι και κυνηγετικό όπλο, κ.α.

Συνελήφθη χθες (19.05.2017) στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, ένας 49χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης, καθώς και παράνομη κατοχή όπλου και εκρηκτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, εντοπίστηκε αγρόκτημα μέσα στο οποίο ο κατηγορούμενος είχε αναπτύξει καλλιέργεια φυτών κάνναβης και αφού τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση, χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση, που έγινε τη στιγμή που ο 49χρονος βρισκόταν μέσα στο αγρόκτημα, βρέθηκαν:

Στην κατοχή του δράστη, -10- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και κινητό τηλέφωνο.

Στο χώρο του κτήματος,
•       -16- δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως -54- εκατοστά
•       Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης -6- γραμμαρίων
•       Σπόροι κάνναβης
•       Διάφορες συσκευασίες με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης
•       Πυροκροτητής
•       Βραδύκαυστο φιτίλι μήκους -12- εκατοστών

Σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 49χρονου, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Ακολούθησε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην κατοικία του 49χρονου όπου, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε -15- δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε γλάστρες. Επίσης, βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα.

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και μαζί με τις ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και τα υπόλοιπα πειστήρια κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ