ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 1o KOS MTB MARATHON 2017: 1ος Περικλής Ηλίας, 2ος Γιώργος Δάντος, 3ος Αναστάσιος Κουρμπέτης

4
4631

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με την συμμετοχή των περίπου 40 καλύτερων αθλητών ορεινής ποδηλασίας απ’ όλη την Ελλάδα δόθηκε η εκκίνηση του 1ου  Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας ΚOS MTB MARATHON 2017, παρουσία του Δημάρχου Κω Γ. Κυρίτση ο οποίος κήρυξε την έναρξη του αγώνα με ένα θερμό καλωσόρισμα στους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους με την ευχή να απολαύσουν την πανέμορφη ορεινή διαδρομή και την παραμονή τους στο νησί.

Παρόντες ήταν ακόμη ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Θ. Σταματάκης, ο Πρόεδρος της Μαρίνας και Υπ. Πολιτικής Προστασίας Σεβ. Μαραγκός, στελέχη του ΔΟΠΑΒΣ και εκπρόσωποι των ποδηλατικών συλλόγων και φορέων του νησιού μας.

Οι περίπου 40 αθλητές πήραν θέση στο σημείο της εκκίνησης λίγο πριν τις 10 και ο τερματισμός των πρώτων πραγματοποιήθηκε στις 2μμ στην περιοχή της Παναγίας Τσουκαλαριάς.

Πρώτος αναδείχθηκε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας Περικλής Ηλίας με χρόνο 4 ώρες και κάτι. Ακολούθησαν λίγο αργότερα ο Γιώργος Δάντος και ο Αναστάσιος Κουρμπέτης.

Η ορεινή διαδρομή των περίπου 90χλμ περιελάμβανε τα ποδηλατικά μονοπάτια από το Ψαλίδι (όπου συνέχισαν μετά τη Μαρίνα) μέχρι σύμπετρο και Ζιά, στην συνέχεια επιστροφή και κάποιους κύκλους μέσα στο δάσος πάνω από την περιοχή του Χριστού στον Άγιο Νεκτάριο έως Παναγία Τσουκαλαριά όπου ήταν  και ο τερματισμός.

Τόσο οι νικητές, όσο και ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις φυσικές ομορφιές του νησιού και από τη φιλοξενία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η Κως μπορεί να έχει πολλές ανάλογες διοργανώσεις.

 

Ο τερματισμός:

Οι δηλώσεις:

ΒΙΝΤΕΟ τερματισμού-δηλώσεων από dhras.gr:

Η έναρξη από τον Δήμαρχο Κω:

ΒΙΝΤΕΟ από dhras.gr:

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σταματηστε την κατρακυλα.Ο κοσμος εχει αγαναχτησει.ΦΤιαξτε το νησι και αφηστε την αυτοδιαφημιση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ