Μεγάλη αναστάτωση! Κάηκε ολοσχερώς ο πρώτος όροφος μεζονέτας στην Κέφαλο (Δείτε φωτό)

17
7269

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πυρκαγιά ξέσπασε  σήμερα λίγο πριν τις 9 το πρωί στον πρώτο όροφο μεζονέτας στο χωριό της Κεφάλου, ενώ οι ένοικοι απουσίαζαν (η μητέρα είχε πάει τα παιδιά στο σχολείο).

Άμεση ήταν η ειδοποίηση για την επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας από την Κω (παρότι η απόσταση είναι σχετικά μεγάλη) με τρία οχήματα και δέκα άτομα προσωπικό.

Ωστόσο η πυρκαγιά (που προκλήθηκε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή που υπήρχε στο δωμάτιο, έπειτα από διακοπή ρεύματος…) επέφερε σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή στον πρώτο όροφο.

Καλά να είναι οι άνθρωποι να το ξαναφτιάξουν γρήγορα (αυτά ευτυχώς αποκαθίστανται).

Παράλληλα -όπως τονίζουν συμπολίτες μας- επανέρχεται επιτακτικά το αίτημα για μόνιμο σταθμό Πυροσβεστικής (με ένα μικρό κι ένα μεγάλο όχημα) στην περιοχή του τριγώνου.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μονο οταν μας χτυπαει το κακο την πορτα μονο τοτε νοιαζομαστε γιατι η πυροσβεστικη υπηρεσια ειναι στη Λαμπη και οχι τουλαχιστον στον επαρχιακο εκει στο Μαρινοπουλο ωστε 15 λεπτα λιγοτερα προς τα χωρια ειναι σιγουρα…

  2. ολοι να σταθουμε στο πλαι της οικογενειας εμεις οι κεφαλιανοι εχουμε αποδειξει ότι στα δυσκολα ενωνόμαστε ,ολοι να βοηθήσουμε όπως μπορούμε ο καθενας μας προσωπικα αλλα και συνολικα!!!κουραγιο στην οικογενεια όλα θα ξαναφτιαχτουν φτανει να ειστε καλα εσεις!

  3. Το πρασινο βυτιοφορο volvo γιατο ο κυριος Μαραγκος το εδρι στην Μαρινα και οχι στην θεση του στην Κεφαλο???? Μήπως για προστασια της αναφαλιστης Μαρινας???

  4. ….Ειναι παραλογο να μην υπαρχουν πυροσβεστικα οχηματα στο τριγωνο
    Παρα να ανεβαινουν 45 χιλιομετρα!!

  5. καταστροφή κόπων μιας ζωής!!! Ευτυχώς δεν έπαθε κανένας οικίος τίποτα!!! Όλα θα ξαναφτιάξουν!!!! Έχετε την υποστήρηξη όλων μας!!!

  6. Συγχαρητήρια στους τοπικούς μας πολιτικούς που ψηφίσαμε. Που ήταν το πυροσβεστικό που είχαμε? Το έχουν πληρώσει οι Κεφαλιανοί.Που είναι το ασθενοφόρο που είχαμε? Ολα στην Κω.Τελικά είμαστε άξιοι της τύχης μας. Ξυπνήστε Κεφαλιάνοι…..Κουράγιο στην οικογένεια, ξέρω είναι δύσκολο, αλλά αφού δεν έπαθε κάνεις τίποτα, ευτυχώς, όλα μπορούν να διορθωθούν…..
    είναι

  7. Συγχαρητήρια στους τοπικούς πολιτικούς που ψηφίσαμε. Που ήτανε το πυροσβεστικό που είχαμε? Το έχουν πληρώσει οι Κεφαλιάνοι. Στην Μαρίνα να πλένει τα καράβια. Που είναι το ασθενοφόρο που είχαμε? Άφαντο…Ξυπνήστε Κεφαλιάνοι… Και μετά σου μιλάνε για άφαντα έργα τα κοπελάκια… Κουράγιο στην οικογένεια. Αφού δεν έπαθε κάνεις τίποτα όλα φτιάχνονται…. Υπομονή

  8. Λίγη σοβαρότητα δεν βλαπτει τέτοιες ώρες..βρήκες την ωρα για πολιτική..με μάσκες μπήκαν μεσα στο σπίτι..ποιος θα έμπαινε ο κ….. και χ………;τωρα έχουμε δυο γιατρούς..για το ασθενοφόρω ρωτα τον ΤΣΙΠΡΑ

  9. Την πολιτική την αφήνω σε σένα φίλε μου. Εγώ ούτε πολιτικός είμαι ούτε και θέλω να γίνω. Εδώ μιλάμε για την ασφάλεια μας (μικρών και μεγάλων), για τις περιουσίες μας που καίγονται και δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα, όλες οι πρώτες βοήθειες πρέπει να έρχονται από Κω. Γιατί??? Μπορεί να απαντήσει κανείς??? Αν ήταν δικός σου συγγενής ή φίλος τι θα έκανες? Θα ρώτουσες τον Τσίπρα? ή θα είχες τις ίδιες απορίες με μένα????

  10. Δεν βλεπω να βγενετε στους δρόμους μα φωνάζετε γιαυτα παρά μονο αμα γίνει κάποιο συμβάν φωναζετε..δεν το ξέρεις οτι ουτε το νοσοκομείο δεν εχει ασθενοφόρο;

  11. Συγχαρητήρια στους πυροσβέστες που παρόλα που είναι μακριά ηταν γρήγορη η ανταπόκριση τους και περιορισαν την φωτιά στον Α όροφο με κίνδυνο την ζωή τούς συγχαρητήρια και στους συμπολίτες μας που απο τα πρώτα λεπτά ετρεξαν να βοηθήσουν!!!!!

  12. Εσύ φίλε μου δεν τα ξέρεις καλά. Όχι μόνο 1 ασθενοφόρο έχει στην Κω αλλά 3 και βάλε. Οδηγοί δεν υπάρχουν, λένε, ποιος ξέρει την αλήθεια και ούτε θα σου την πουν πότε. Όλοι τους είναι λασπες…..Αλλά την πληρώνουμε όλοι μας και κυρίως τα χωριά…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ