Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς , παρουσία των Αντιδημάρχων Οικονομικών Γεωργίας Κασσιώπη και Παιδείας Κατερίνας Χατζηθωμα, με κεντρικό θέμα τη λειτουργία των σχολικών μονάδων του νησιού μετά την κατάργηση των σχολικών επιτροπών και των ΝΠΙΔ.
Στη συνέντευξη, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος μετά τις αλλαγές αυτές και παρουσίασε τις ενέργειες που έχουν ήδη υλοποιηθεί για την ομαλή λειτουργία των σχολείων.
Ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς αναφέρθηκε στην απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών, να αλλάξει και να αυξήσει με νέα απόφαση την πάγια προκαταβολή που διατίθεται στους διευθυντές των σχολικών μονάδων.
Σύμφωνα με τη νέα διάταξη, οι διευθυντές των σχολείων με έως 11 αίθουσες διδασκαλίας θα λαμβάνουν πλέον 500 ευρώ. χιλίων (1000)ευρώ για τις σχολικές μονάδες στις οποί-ες λειτουργούν από12 αίθουσες διδασκαλίας και άνω, τεσσάρων χιλιάδων (4000) ευρώ για τα Εργαστηριακά Κέντρα.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε έντονες επιφυλάξεις για την ανισότητα που προκαλεί η νέα απόφαση του υπουργείου εσωτερικών καθώς δημιουργεί διευθυντές «δύο ταχυτήτων» σημειώνοντας πως αυτή η εικόνα και τα προβλήματα, υπάρχουν στα σχολεία και στους δήμους σε όλη τη χώρα.
Στην παρουσίαση των σχολικών αναγκών,ο δήμαρχος επισήμανε πως το περασμένο έτος η κρατική επιχορήγηση έφτασε τις 851.311€, ο δήμος πλήρωσε επιπλέον 1. 567.440€ αφού οι ανάγκες , έφτασαν τα 2.418.651 €.
Ο Δήμαρχος κατήγγειλε εκστρατεία σπίλωσης με πολιτικά κίνητρα
Αντιδρώντας σε δημοσιεύματα που εγείρουν ερωτήματα σχετικά με τη διαχείριση 480.000 ευρώ που διατέθηκαν από το κράτος για τα σχολεία, ο Δήμαρχος κατήγγειλε μια εκστρατεία σπίλωσης με πολιτικά κίνητρα. Χαρακτήρισε ως «αδιανόητη» τη στάση θεσμικών παραγόντων της Κω, οι οποίοι, κατά τον ίδιο, διασπείρουν παραπληροφόρηση και δρουν εις βάρος του νησιού. Επίσης, αναφέρθηκε σε μέσα ενημέρωσης που, όπως ισχυρίστηκε, έχουν στοχοποιήσει την Κω για συγκεκριμένους λόγους.
Τόνισε δε με έμφαση την καθαρότητα της δράσης του, αλλά και των συνεργατών του, καθώς και την απουσία φόβου απέναντι σε τέτοιου είδους »επιθέσεις».
Σε τεταμένη ατμόσφαιρα εξελίχθηκε η αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Κω και του δημοσιογράφου της εφημερίδας “Real Voice”, Παναγιώτη Ζουζούνη. Αφορμή στάθηκε ο χαρακτηρισμός «ανήθικο» που απέδωσε ο Δήμαρχος σε δημοσίευμα του κ. Ζουζούνη.
Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ζουζούνης και η πρόεδρος του ΣΕΜΜΕΚ Μαρία Πολίτου, ζήτησαν επίμονα από τον Δήμαρχο να ανακαλέσει τον εν λόγω χαρακτηρισμό. Ωστόσο, ο Δήμαρχος διατήρησε τη θέση του, επιμένοντας στην άποψή του ότι η δημοσίευση ήταν ανήθικη, ενώ ζήτησε συγννώμη από όλους τους δημοσιογράφους για την ένταση της συζήτησης.
πηγη: https://www.kostv.gr/
Δεν φταίμε εμείς φταίνε οι άλλοι
κουνά που σας κουναγιε απαράδεκτοι είστε όλοι
Αφού ΜΑΣ ΈΧΩΣΕ 20% ΑΎΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ Ο ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΤΑΞΕΙΔΑΚΙΑ για τουρισμό και διασκέδαση παρέα με τα αμελέτητα… ΒΡΕεεεεέ ΑΧΌΡΤΑΓΟΙ ΛΙΜΑΣΜΈΝΟΙ, πάτε καλά;;;; ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΕΡΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ και για τα ΣΧΟΛΕΙΑ…
ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΌΕΔΡΟΙ κάθε είδους και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΊ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του δημάρχου με ΜΗΝΙΆΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΟΥΝ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ από το στέρημα των δημοτών;;; ΣΥΜΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ 3-4 !?!?!?!ΑΛΛΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕ@ΝΤΟΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ?????? Οι ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, τα ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ και τα ΤΑΞΕΙΔΑΚΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ ή ΤΑ ΚΡΎΒΕΤΑΙ ΣΕ ΆΛΛΟ ΚΩΔΙΚΌ;;;;
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΆ;;;; ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΦΑΓΟΠΌΤΙ;;;;;
ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΧΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ.ΚΑΜΕΝΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ.
Μηνιάτικο Δημάρχου + τρια – τέσσερα προεδριλίκια, τελικά πόσα μας στοιχίζει ένα ανίκανο ανθρωπάκι που παριστάνει το δήμαρχο;
Μόνο για ταξιδάκια αναψυχής ενδιαφέρεται ο άσχετος και για φωτογραφίες. Το τρίτο δημοτικό θα το τελειώσει ο Κυρίτσης.
Κούρεμα στα έξοδα του δήμου άμεσα. ξεφτίλα μας μιλάς και για ηθική. παραιτησου λ,,,,,,
Σαν να το χει καψει τελείως…
Μια φορά να παραδεχτείς και να πεις έξω στον κόσμο δημόσια ότι φταις εσύ για όλα που συμβαινουν. Παρε τα γλαστράκια σου και τα παιχνιδάκια σου και σε άλλη παραλία… ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ;;
Και λίγα πληρώσατε παρά πάνω εφόσον αφήνετε ανεξέλεγκτα τα σχολεία να ψωνίζουν χωρίς να κάνουν έρευνα αγοράς πρώτα.
Δήμαρχε για όλα φταίει το κράτος!!!! Ωραίος ο Δήμαρχος η κατρακύλα δεν έχει τελείωμα!!! Και μια ερώτηση για την σωστή διαχείριση των χρημάτων και την σωστη6 κατανομη των εργασιών σας έχουν μάθει τι είναι!!!! Δηλαδή με τα λεγόμενα σας βάλατε χρέος στον Δήμο 1,5 εκατομμύριο!!!!
δήμαρχοι μόνο για φωτογραφίες και πανηγύρια και μασες με τους εργολαβους.
Βρε ασχετε θυμασαι τι γινοταν επι ΠΑΣΟΚ? Πολλα νεα σχολεια και νεα νοσοκομεια.
Βλεπεις τι γινεται με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ? Παραγκες, και διαλυμενα νοσοκομεια.
ΔΗΜΟΣ ΤΣΙΡΚΟ
Χαχα τσίρκο χαχα αρματωλοί και κλέφτες δήμαρχοι αντιδήμαρχοι. αθανατη κλεφτουριά ελλαδα
Τι λες ρε που τα βγάζεις αυτά τα νούμερα.
συνταρακτικά αυτά τα στοιχεία. Δηλαδή μας λέει ο δήμαρχος ότι η κυβέρνηση δίνει απο τους φόρου ςμας στα σχολεία 850.000 και ο Δήμος βάζει άλλο 1.500.000 για τις ανάγκες των σχολείων. Η κυβέρνηση δηλαδή μαςκοροϊδεύει και μας κλέβει από πάνω. Ντροπή και σας ψηφίσαμε
βρε πηγανε να κανεις καμμια αλλη δουλεια……..
Ειλικρινά δήμαρχε και λοιποί ( λύπη ήθελα να πω ) ,δεν ντρέπεστε ;;;;
Ένα χρόνο πριν είχε ψηφιστεί η νομοθεσία και ξέρατε ότι 30/6/24 βάση ΦΕΚ οι σχολικές μονάδες θα ανήκουν στο δήμο .
Τι κάνατε όλο αυτό το χρόνο ;
Γιατί αφήνετε τα παιδιά να κρυώνουν και να ζουν σε συνθήκες Ουγκάντας ;
Κ Κυπραίου αλήθεια τώρα ;
Επίσης με τόσα χρήματα π ξοδέψατε για τα σχολεία έπρεπε να είχαμε παροχές ιδιωτικών σχολείων και όχι παροχές Ουγκάντας !
Τρέχουν οι γονείς και οι σύλλογοι να πληρώνουν την ανευθυνότητα σας !
Για όλα φταίνε οι άλλοι ! Ποσά χρόνια θέλετε τελικά να πατήσετε στα δικά σας πόδια ;
Και πλην του σχολείου τ Αγίου Δημητρίου π βρήκατε και έναν όμοιο σας δήμο χωρίς μπέσα , αλήθεια όλοι οι άλλοι δήμοι τι έκαναν ; Σίγουρα βρήκαν τη λύση πριν φτάσουν στον γκρεμό , αλλά αυτούς ούτε καν τους αναφέρετε .
Μήπως και εδώ φταίει η προηγούμενη δημοτική αρχή που δεν σας πήρε τηλέφωνο να σας πει πως γίνονται οι διαδικασίες ;
Έλεος πια !
Οι μισθοί σίγουρα δεν είναι μέσα σε αυτά τα ποσά. 2.5 εκατομμύρια για τα σχολεία της Κω για 9 μήνες ουσιαστικής λειτουργίας. Τι έξοδα πληρώνονται από αυτά τα χρήματα άραγε;
κατάλαβε κανένας? Περίμεναν να λυθεί η «αδικια» που ένα μικρό σχολείο θα παίρνει 500 και το μεγάλο 1000. Τι αηδίες μας είπανε μαζεμένες για να καλύψουν την ανικανότητα τους. Αφού δεν άλλαξε τίποτα γιατί δεν εφαρμοζαν το νόμο. Μου φαίνεται ότι και η νέα αντιδήμαρχος των οικονομικών είναι παντελώς ανίκανη. Για αυτό δεν τους εμπιστεύονται οι υπάλληλοι και άδειασε η οικονομική υπηρεσία
ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΤΡΑΒΑ !! Πάντα φταίνε οι άλλοι πότε εσυ και οι δικοί σου και με δάκρυα να δείξεις το πόσο εργάζεστε. Κανονικά οι γόνεις θα έπρεπε να ξεκινήσουν αγωγές για αποζημίωση προς τον Δημο για αυτά που πληρώουν , πλήρωσαν απο την τσέπη τους ξάνα και δεν παρέχεται. Περιμένω την ημερά που θα ξυπνίσει κάποιος Εισαγγελέας και σε βάλει εκει που είναι η θέση σου.
μόνο με ψέματα έμαθες να πορεύεσαι. το τέλος σου έρχεται. και θα είναι με πάταγο.
Αφού έχετε μούτρα και εμφανίζεστε ! Αίσχος
2500000 και δεν υπάρχει χλωρίνη. μπράβο, το έκανες ακόμα χειρότερο
Τρομερή επικοινωνιακή ομάδα. Το ερώτημα που πήγαν 480 χιλιάδες και δεν έχουμε χαρτί Υγείας και πετρέλαιο στα σχολεία, έγινε που πήγαν 2,5 εκατομμύρια € και δεν έχουμε χαρτιά υγείας και πετρέλαιο στα σχολεία.
Ορκίζομαι σαν νεοδημοκρατης να μην ξαναψηφισω αυτο το κόμμα ποτε ξανα.Τα έχει βάλει με το νησί μας,μέσω της περιφέρειας για να πλήξουν τον δήμο και προπαντων το αγαπημενο μας νησί,διότι αντιστέκεται ο δήμος στα σκουπίδια της Καλύμνου.Οσο πόλεμο και να κάνουν αυτή η δημοτική αρχή,βγαίνει ποιο δυνανωμενη.Αυτος που θα χασει και θα το δούμε είναι η περιφέρεια και η νέα δημοκρατία.
μονο οι εργολαβοι και οι μασες. το νησι το βουλιαξαν .
Αντε να απαντήσεις και χωρίς νευρα σε που αποδεδειγμένα πληρώνονται από την περιφέρεια και ζουν για να ειρωνεύονται ξαφνικά το δήμο..θα τα βρουν μπροστά τους καποια στιγμή μολις τους πετάξουν απεξω παλι ..
ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΡΟΔΙΤΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΑΝΤΑΟΥΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣ
Με έχετε μπερδέψει. Έτσι όπως παρουσιάστηκαν τα πράγματα στην αρχή νόμιζα ότι λόγω απραξίας είχαμε θέματα και τώρα καταλαβαίνω ότι ο Δήμος έβαλε επιπλέον κεφάλαια που ξεπερνούσε κατά 3 φορές το ποσό που δόθηκε και δυστυχώς δεν ήταν αρκετά!! Νομίζω ότι είναι πολύ επικίνδυνη η ασάφεια για την κοινή γνώμη..
αποδείχτηκε πόσο κακό κάνουν στην Κω οι δήθεν ξεπουλημενοι της πεντάρας. Μη Κωοι κατά το πλείστον εξυπηρετούν τον Χατζητετοιο …λίγοι μικροί και επικίνδυνοι για τον τοπο..
ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ.ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ ΘΕΛΩ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΣΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΟ ΣΤΗΝ Ν.Δ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΩΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ.
Μεγαλη καταντια στο νησι της Κω(ενας απο τους καλυτερους τουριστικους προορισμους) !!!Τι και ποιον να πιστεψεις;Σημασια εχει οτι στα σχολεια δεν υπαρχουν χαρτικακλπ…Λυπαμαι πολυ!!!!
Ένα νησί χωρισμένο στα δύο. Νικηταράκιδες και Χατζημαρκάκιδες. Ένας πόλεμος εναντίον του δημάρχου, που η αλήθεια δεν είναι και τέλειος, αλλά τέτοιο πόλεμο δεν τον έχω ξαναδεί … με θύματα παιδιά και γονείς. Δασκάλους και καθηγητές δε βάζω γιατί και οι περισσότεροι συνένοχοι είναι παίζοντας κι αυτοί τα πολιτικά τους παιχνίδια… αηδία είστε . Πολιτικά σκουπίδια όλοι .
Γιατί ρε παιδιά τέτοιος πόλεμος ? Σε πολλά μέρη της Ελλάδας συμβαίνουν αυτά όχι μόνο στην Κω. Τα παράπονα σας σε μια «κυβέρνηση» που δολοφονεί τα παιδιά μας καθημερινά δεν έχετε τα κότσια να τα κάνετε … Πνίγομαι δεν έχω αρκετό οξυγόνο… δολοφόνοι
2,5 εκατομμύρια και ξέχασαν να πάρουν χλωρίνη και πετρέλαιο. πετάς αετό. φύγε επικίνδυνε
δεν καταλαβαίνω τον δήμαρχο θέλει να ανεβάσει τους εχθρούς που βρίσκονται εκτός Κω για να ζητήσει πανστρατιά προστασίας του νησιού
πρακτικές του 1980 δεν πιάνουν
έχουν ανοίξει πόλεμο με το δήμαρχο γιατί δεν κάνει τα χατίρια του Παντοκράτορα περιφερειάρχη και την πληρώνει το νησί μας αισχος
ολα τα αποβρασματα κανουν πολεμο πετουν υπονοουμενα και δηλητηριαζουν την κοινωνια. μια ζωη τεμπελχαναδες και κοπροσκυλα.
Νικηταρά την έβαψες με αυτούς που σε έχουν βάλει στο μάτι . Αυτοί δεν θέλουν να βοηθήσουν να βρεθεί λύση . Το μόνο που θέλουν είναι με κάθε τρόπο να σε στείλουν σπίτι σου και να βάλουν τον δικό τους ΝΔ άνθρωπο που να είναι και του Χατζημάρκου όμως στρατιωτάκι. Και καθόμαστε τώρα όλοι και βλέπουμε έναν βρώμικο πολιτικό πόλεμο … αααα να μην ξεχάσουμε να πούμε και μπράβο στην κ. Σβύνου που έβγαλε ντουντούκα για κάτι που άλλοι γονείς κάνουν μήνες τώρα χωρίς να το ξέρει κανένας … αηδία και μόνο.
ΚΟΒΟΥΝ ΜΑΙΜΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ !!!ΣΥΝΗΘΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.ΕΤΣΙ ……. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ .
ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ.
ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ.
ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΛ.
ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ.
ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Ε ΡΕ ΠΟΙΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!
Γιατί 2 Ωνάσεια σχολεία στη Ρόδο? Υποτίθεται ότι θα γινόταν για σχολεία θποβαθμισμένων περιοχών . Όπως και γίνεται, αν το ψάξετε θα δείτε σε ποιες περιοχές … η Ρόδος είναι υποβαθμισμένη ? Έχει χοτ σποτ ? Δεν έχει υγεία? Δεν έχει παιδεία?
Σταματήστε να κοροϊδεύετε τους πολίτες που για κακή τους τύχη σας ψήφισαν (δις),για καλύτερα απ’ τον προηγούμενο…αλλά τελικά είστε ότι χειρότερο, πραγματικά!! Ντρέπομαι και λυπάμαι πολύ,αν δεν είχα την οικογένεια μου εδώ θα είχα μετακομίσει χθές!!!!
Πεδίο δόξας λαμπρό. Ο κάθε ένας έχει αυτοχρησθεί ξερόλας, με γνώμη επί παντός επιστητού. Κάποιοι μάλιστα ειδήμονες κατηγορούν χωρίς στοιχεία. Αν είπε ο δήμαρχος «ανήθικο» κάποιο δημοσίευμα, εμείς οι απλοί πολίτες που βρίζουμε καθημερινά την κυβέρνηση, τους πολιτικούς, τα κανάλια και τα ΜΜΕ των Αθηνών, είμαστε στο απυρόβλητο ; Άρα δεν πρέπει να εκφραζόμαστε, δεν πρέπει να έχουμε γνώμη, ούτε αντίλογο σε κάθε δημοσιογράφο που προφανώς έχει το αλάθητο του πάπα.
ποιος ειναι αυτος που αφηνει υπονοουμενα για τον δημαρχο? μαζευτηκανε καποιοι τυποι που το παιζουν δημοσιογραφοι και δεν σεβονται κανεναν, με τη δυναμη που τους δινει η γραφιδα τους. γιαυτο τους συχενεται ο κοσμος.
και λιγα του ειπε ο δημαρχος.
Ντροπή σας εκεί στην κυβέρνηση για το μαρτύριο που υποβάλετε γονείς και παιδιά σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Αυτό που γίνεται όμως σε αυτό το νησί είναι τρελό. Αντί όπως σε άλλα μέρη γονείς, διευθυντές και δήμος να είναι μια γροθιά για να αλλάξει όλο αυτό το καθεστώς που έχουμε υποστεί με την κατάργηση των σχολικών επιτροπών κάποιοι έχουν δημιουργήσει προς δικό τους πολιτικό όφελος ένα κλίμα πολέμου με τον κακό δήμαρχο λες και αυτός είναι ο νομοθέτης … κύριοι της κεντρικής εξουσίας αν δεν σας κάνει πολιτικά ο συγκεκριμένος δήμαρχος και δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα σας να του το πείτε να πάει σπίτι του και να βάλετε όπως καλά ξέρετε να κάνετε κάποιον που να είναι στρατιώτης . Μην παιδεύετε άλλο τα παιδιά μας γιατί θα ανοίξουν στόματα .
Πείτε ότι αποτύχατε στη διαχείριση και παραιτηθείτε άχρηστοιοιοιοι
Το θέμα είναι ότι ο άλλος που είναι υπάλληλος περιφέρειας δε θα πει για την κυβέρνηση αλλα ειρωνεύεται το δήμο και που πήγαν τα λεφτά κτλ.το ο τι έχουν γίνει όλα χαλι μαύρο από την κυβέρνηση πως να το πει θα κόψει το χρήμα ο χατζημαρκος. ντροπή. οι δημοσιογράφοι όσο αντίθετοι και να είναι δεν ειρωνευονται. και διασταυρωνουν πρωτα .
Ο προηγούμενος προεδρος της σχολικής επιτροπής είχε δηλώσει σε τοπική εφημερίδα ότι τα κυλικεία χρωστάνε 250.000 από μη καταβαλλόμενα ενοίκια. Τα εισέπραξε αυτά ο δήμος Κω;