Δήμος Κω: Τα καθημερινά «νταηλίκια» και τις ύβρεις του συμβούλου του να ελέγξει ο κ. Σιφάκης

6
104

Τα καθημερινά «νταηλίκια» και τις ύβρεις του συμβούλου του να ελέγξει ο κ. Σιφάκης

 

Η “Δύναμη Αλλαγής” εμφανίζεται, μετά από μήνες απουσίας, για να υπερασπιστεί το δημοτικό σύμβουλο της κ. Κοκαλάκη, ο οποίος, με τη συνεχή και επαναλαμβανόμενα προκλητική στάση του, δίνει καθημερινά δείγματα γραφής για το πως αντιλαμβάνεται τη δημόσια παρουσία του. Διαστρεβλώνει εντελώς την πραγματικότητα η Δ.Α..

Επιτίθεται με τεράστια ψέματα, αντί να επαναφέρει στην τάξη τον σύμβουλο της, ο οποίος παρουσία σχεδόν όλων των δημοτικών συμβούλων, το βράδυ της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου, στην διακοπείσα για τεχνικούς λόγους συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καταφέρθηκε με απίστευτα βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του δημάρχου Κω.

Κινούμενος στην ίδια λογική της πρόκλησης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ., ο συγκεκριμένος σύμβουλος, έβγαζε φωτογραφίες το προεδρείο.

Σε παρατήρηση της Προέδρου, αντί να τον επαναφέρει στην τάξη ο επικεφαλής του, τον υποστήριξε λέγοντας ότι έχουν «καλλιτεχνικές ανησυχίες»!!!!

Ούτε βέβαια αντέδρασε ο κ. Σιφάκης, όταν στη συνέχεια, σε τοποθέτηση του δημάρχου, ο συγκεκριμένος σύμβουλος έφυγε από τη θέση που πάντα κάθεται, στάθηκε απέναντι από τον κ. Νικηταρά και με χλευαστικούς μορφασμούς και κινήσεις των χεριών του, προκαλούσε και επιδίωκε την ένταση.

Δυστυχώς για τους ίδιους, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ας του βάλουν λοιπόν φρένο, γιατί δεν θα αργήσει η στιγμή που θα δυσκολευθούν πολύ, όταν θα χρειαστεί να απολογηθούν για τις εκρήξεις και τη συμπεριφορά του.

Όλοι είμαστε γνωστοί, δεκαετίες τώρα, στην τοπική κοινωνία. Γνωριζόμαστε καλά.

Ας την αφήσουμε, ανεπηρέαστα και όχι με ψεύδη, να συνεχίσει να κρίνει.

 

Γραφείο Τύπου

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΊΝΑΤΕ ΡΕΖΊΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΏΝ ΌΛΟΙ, ΒΡΕεεεεεεεέ ΟΥΣΤΤΤΤΤ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΨΕΥΤΗΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΆΚΑΣ. ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΚΣΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΉΘΕΙΕΣ…..

  2. Με τόσα ΨΕΜΑΤΑ, ΨΈΜΑΤΑ που αραδιάζει το Θεοδοσάκη μόνο ΣΕ ΠΗΓΆΔΙ μπορεί ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊ.

    Ένας ΛΕΙΨΌΣ σε όλα που ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΞΕΛΈΓΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΡΥΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, φλόμωσε με ψέματα τους ΚΏΟΥΣ. Μας έκανε να νοσταλγούμε τον ΚΥΡΙΤΣΗ. ΤΩΡΑ ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ, ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΌ ΤΡΊΓΩΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΉΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΝ ΑΔΕΙΆΖΕΙ ΆΓΑΡΜΠΑ. ΤΕ@ΝΤΟΣΗ ΤΕΛΕΊΩΣΕΣ.

  3. Γιατί είναι καλύτερος ο σιφακης; χειροτερος ειναι.Πιασε τον έναν και κτύπα τον αλο.Θα μείνουν στην ιστορία σαν υβριστες του νησιού και μονο.

  4. ΚΥΡΙΕ ΣΙΦΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ;

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.Ο ΧΑΤΖΗΛΑΚΟΣ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΕΣΥ Ο ΚΟΚΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ,ΒΑΙΝΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ.ΑΝΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΑΝΕΤΕ.ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ.

  5. Γιωργο το μονο που κανεις,ειναι να κανεις κακο στην δυναμη αλλαγης.Τρεξαμε εμείς για την παράταξη,κουραστήκαμε,χάσαμε λευτα,για να βγαίνεις εσύ και να βρίζεις.Νομιζοντας ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος.Εσυ ξεπέρασες και τον πολακι.Κυριε σιφακη δεν λέω την κουβέντα (συμαζεψε τον)αλα να αντιπολιτευτειτε κοσμια.Αυτο ζητούν οι πολίτες.Σαυτο διαφέρει ο νικηταρας,και έχει την συμπαθεια των πολιτών.

  6. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ