ΣΤ Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου στο Επαρχείο Κω-Νισύρου |Ο ΧΥΤΑ – χωματερή είναι η «ντροπή» της Κω | «Χυδαία» η στάση του Δημάρχου, είναι «Θεομπαίχτης» και «παραμυθιάζει την τοπική κοινωνία»

0
472
Ο ΧΥΤΑ – χωματερή είναι η «ντροπή» της Κω
Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ της Κω, παραχώρησε την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024,  ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος στο Επαρχείο Κω-Νισύρου, παρουσία των αντιπεριφερειαρχων Χ.Ναβροζιδη, Γιάννη Κρητικού, κ.Ασπρακη και κ.Ευστρατιου.
Ο κ. Χατζημαρκος έκανε λόγο για μια πλευρά που καλλιεργεί με τέχνη το ψέμα με στόχο να πετύχει τους σκοπούς της. Αναφορικά με τη λειτουργία του ΧΥΤΑ επισήμανε πως η λειτουργία της ήταν αυτή της χωματερής και όχι του ΦΟΔΣΑ αυτό προσβάλλει την τοπική κοινωνία, αφού οι πολίτες πληρώνουν φόρους. Σημείωσε πως η διοίκηση του ΦΟΔΣΑ παρέλαβε το ΧΥΤΑ στις 3 Σεπτεμβρίου και απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα να αποκατασταθεί η λειτουργία του .
Τόνισε πως ο δήμαρχος Κω «έχει εκπαιδευτεί στο ψέμα» και κοντεύει ακόμα και ο ίδιος να τα πιστέψει  ενώ υπογράμμισε πως σε όλο τον σχεδιασμό της κατάρτισης της διαχείρισης  των απορριμμάτων του ΦΟΔΣΑ, ήταν παρόν ως μέλος του ΔΣ και δεν αντέδρασε.
Ο κ. Χατζημαρκος τόνισε ότι ο δήμαρχος έχει υιοθετήσει μια εμμονικη στάση προβάλλοντας ψευδείς πληροφορίες και υποβαθμίζοντας τον δημόσιο διάλογο. Υπογράμμισε ότι ο Δήμαρχος, όχι μόνο συμμετείχε ενεργά στη διαμόρφωση των σχετικών αποφάσεων, αλλά και τις ψήφισε.
Ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του δημάρχου ως «χυδαία» και ανάρμοστη για έναν εκλεγμένο αξιωματούχο λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι » Θεομπαίχτης» και «παραμυθιάζει» την τοπική κοινωνία.

πηγη: https://www.kostv.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ