Απάντηση Δημάρχου Καλυμνίων Ι. Μαστροκούκου σε επιστολή Δημάρχου Κω Θ. Νικηταρά: Η πρόταση σας για κοινή σύγκληση των δημοτικών μας συμβουλίων, δεν είναι επίκαιρη

30
7653

Αρνητικός είναι ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Μαστροκούκος σε πρόταση του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά για την κοινή σύγκληση των δημοτικών συμβουλίων των δύο νησιών για το θέμα μεταφοράς των Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) της Καλύμνου στο ΧΥΤΑ Κω.

Ο Δήμαρχος Ιωάννης Μαστροκούκος με αφορμή επιστολή, με ημερομηνία 9 Οκτωβρίου 2024, που του απέστειλε ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, προτείνοντας τη σύγκληση των δύο δημοτικών συμβουλίων σε κοινή συνεδρίαση προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της μεταφοράς των αστικών στερεών αποβλήτων (ΑΣΑ) της Καλύμνου στην Κω, απέστειλε με σημερινή ημερομηνία 21 Οκτωβρίου 2024 απαντητική επιστολή.

Την απαντητική επιστολή απευθύνει στο δήμαρχο Κω και την κοινοποιεί και στους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλυμνίων και παραθέτει αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους ,όπως καταλήγει “η πρόταση κοινής σύγκλησης των Δημοτικών μας Συμβουλίων, δεν είναι επίκαιρη”.

Παραθέτουμε ως έχει την απαντητική επιστολή του Δημάρχου Ιωάννη Μαστροκούκου

πηγη: kalymnos-news.gr/

30 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εντολες χατζημπουλη πηρε ο μαστροκουλος.Αλος ενα δουλικο του χατζημπομπου,μαζι με τους αλους τρεις που οι μακακες κωοι ψηφισαμε.Νικηταρα διωξε και τους καλυμνιους,και τους ροδιτες.Οταν μας χρειαστείς είμαστε παρών.

    • ΑΤΕ ΠΑΛΙ Ο ΓΡΑΦΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΑΡΚΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΕΒΑΣ.

      ΑΤΕ ΒΡΕ ΘΥΜΑ,ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΨΩΝΙΟ,ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ ΓΡΑΦΩΨΟΝΙΟ.

    • Πω πω πω τον γλεντςει και ο μαστροκουκος αυτόν. έμεινε μόνος του σαν τον κουκο

  1. Τι του λέει ο Καλύμνιος; Ότι το 2022 τα ψήφισε όλα. Κι όμως αυτός ακόμα το αφήγημα του. Η κλειστή κάμερα είχε ή κοιμόταν όρθιος και ακόμα επιμένει ο εμμονικός. Θεοδόση καληνύχτα, τα πράγματα δεν είναι καλά.

  2. Ματίνα μόνο για δήμαρχος. Θεοδόση σε πήραν χαμπάρι όλοι. Βάλε μια νέα κοπέλα μπροστά και εμείς θα στηρίξουμε στις βουλευτικές με ΠΑΣΟΚ μην εκτίθεσαι άλλο, έχεις την Ματίνα

    • Μόνο Ματινα με αντιδημάρχους Σακη και Παναγιωτάκη….
      Άντε και η Σταματια…
      Έχουν όλα τα χαρίσματα και τις ικανότητες να συνεχίσουν το μεγαλοπρεπές έργο σου…..

  3. Από το Μαστιχάρι θα τα περάσουν ή από την Κέφαλο ? Για να τους περιμένουμε με την ορχήστρα

    • Εθνικό σχέδιο λέει, αυτό με τα ματ το έχω ξανά ζήσει. δυστυχώς δεν μας βλέπω καλά. Ξέρουν αυτοί.

  4. ιδού οι κάλυμνους ιδού και η ρόδος μας πηδήξατε@@@ αλλά πού θα πάει δεν θα ρθουν οι εκλογές κύριε χατζημάρκο’ ελάτε στην κω αν σε ψηφίσει έστω και ένας πολίτης εδώ είμαστε και θα τα δείτε ούτε ένα ψήφο δεν θα πάρετε από την κω το νησί μας σας στήριξε κάποτε σας ψηφίσαμε ντροπή σας, & η συμπεριφορά σας προς το δήμαρχο μας της κω στον κύριο θεοδόσεις νικηταρά»»είναι απαράδεκτοι»»» διότι αυτός ο άνθρωπος αξίζει πάρα πολύ για το νησί μας και είναι ο μοναδικός άνθρωπος που θα ξαναπάρει κι άλλες τετραετίες να το να το θυμάστε αυτό το ευχαριστώ

  5. Δυστυχώς κυρ Μαστρκουκο έχασες την ευκαιρία να γίνεις ένας σωστός δήμαρχος ενός νησιωτικού συμπλέγματος.

  6. να κοπουν τα δρομολογια κω καλυμνου και καλυμνου κω.
    να φερνουν τα σκουπιδια μεσω ροδου.

  7. Θεοδοση σε φτύνουν με ροχάλες τίγκα στη γρίπη Β…
    Κάνε έναν αποκλεισμό του λιμανιού Μαστιχαρίου μέχρι νεοτέρας να δούμε πότε θα έρθουν μπουσουλώντας οι Παριζιάνοι…

  8. κυριε μαστροκουκο,
    ο ιδιος εδειξες μεγαλη εκπληξη οταν ο περιφεριαρχης αποφασισε την μεταφορα των σκουπιδιων στην κω.
    γιατι ειχε ηδη αποφασιστει η δεματοποιηση.
    γιαυτο μην γινεσαι και συ ενα γραναζακι στην μηχανη χατζημαρκου, που προφανως τον ενδιαφερει η μεταφορα. σκεφτηκες ποσα θα κερδισει ο μεταφορεας σε 5 χρονια;
    μη μπαινεις και συ στο καδρο των εντεταλμενων του ΦΟΔΣΑ.

  9. Ο δήμαρχος μας έχει δίκιο είχε υπογράψει για δεματοποιηση και μεταφορά ούτε αποθήκευση ούτε να γίνουμε χαβουζα!Σε τύλιξε Μαστροκουκο ο Χατζημαρκος τι ποσοστό σου έταξε?Κανένα 5% από τις προμήθειες?Κρίμα γιατί όλες οι πολιτικές ανεξήγητες επαναστασεις(Βλεπε ξεσηκωμό των Ποντιων)αρχίζουν από εκείνον τους δίνει το σύνθημα και ξεκινάνε τα όργανα!

  10. Κύριε δήμαρχε δεν φέρεσαι σωστά. Αντί να δεχτείς τη πρόσκληση του δημάρχου Κω για διάλογο φέρεσαι αλαζονικά με τις πλάτες του ροδίτη. Εμείς τι φταίμε να χαλάσουμε τις σχέσεις μας με τους συμπολίτες μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ