Χ. Ναβροζίδης: Όταν αντί να ζητήσεις συγνώμη απαντάς «το έχω ξανακάνει», τότε εκτός από παγιδευμένος είσαι και επικίνδυνος

56
8664
Όταν αντί να ζητήσεις συγνώμη απαντάς «το έχω ξανακάνει», τότε εκτός από παγιδευμένος είσαι και επικίνδυνος.
Πότε δεν με ενόχλησαν τα θρησκευτικά πιστεύω του κάθε ανθρώπου και βεβαίως ποτέ δεν με ενόχλησε η Εθνικότητα του κάθε άνθρωπου.
Η φωτογραφία σου ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΚΩ με τον σφαγέα των προγόνων μας Μουσταφά Κεμάλ και μάλιστα δις όπως πληροφορούμαι σήμερα (αφού είχες φωτογραφηθεί και παλαιότερα), δεν είναι εικόνα για εμάς φιλική, τα άλλα είναι μια ιστορία του αρρωστημένου σου μυαλού, σου προτείνω να το καθαρίσεις και να σταματήσεις να δολοφονείς χαρακτήρες!!!
Κάνεις αναφορά στην Πολιτική μου ιδιότητα καθότι γνωστός για τις εμμονές και το εγώ σου δεν μπορείς να αποδεχτείς ποτέ κανένα σου λάθος (σου δείξαμε τον σωστό δρόμο). Είσαι νικημένος από τον εγωισμό σου, έχεις ξεπεράσει τα όρια της γραφικότητας και του πανικού.
Πολιτικός άνδρας που το συγνώμη δεν μπορεί να το ψελλίσει και ως άλλος «Βασιλάκης Καΐλας» επιδίδεται σε προσωπικές επιθέσεις είναι τουλάχιστον λίγος.
Σου επιστρέφω τα πάντα.
Οφείλω να υπερασπιστώ το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Κω, που σήμερα έλαβε ξεκάθαρη απόφαση να τοποθετηθεί, όπως τοποθετήθηκε σε κάθε ανάλογη περίπτωση (που έγινε αντιληπτή) στο παρελθόν, απέναντι σε Μέλη οποιασδήποτε κυβέρνησης!!!
Επαναλαμβάνω για το ψύχραιμο κοινό, η φιλία των λαών χτίζεται πάνω στον αμοιβαίο σεβασμό και την αγάπη και όχι στα χαμόγελα μπροστά στον σφαγέα των παππούδων μας. Διαφορετικά θα περιμένουμε να φωτογραφηθούμε μαζί τους μπροστά στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη.
Όσο για την περιφορά της Ελληνικής Σημαίας, ελπίζω να μην ζητήσεις και υποδοχή ήρωα κατά την επιστροφή.
Υ/Γ:Και αφού ο οργανισμός σου ζητάει πολιτικό σχόλιο.
Ίσως το διήμερο που αφιέρωσες εκεί να ήταν πολύτιμο για την επεξεργασία ενός φακέλου για το Νέο Νοσοκομείο στο νησί του Ιπποκράτη, αλλά εδώ φαίνεται πως θα περιμένουμε χρόνια για να βρει ο
Ιπποκράτης το «φως» του!!!
Πάρε τον χρόνο σου…
Ναβροζίδης Χαράλαμπος
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

56 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπάμπη είμαστε μαζί σου ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου ξεφτιλιζει την ιστορία μας και την ιστορία των ποντίων, μην μασάς και προχώρα!!!!

    • ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΑΣ.

  2. Καλά σου λέει τεμπέλη. Κάτσε δούλεψε, 5 φώτα δεν μπορείς να βάλεις. Άεργε. Μπράβο Μπάμπη

  3. ΘΕΟΔΟΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ; ΠΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ; ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ.

  4. Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, οι κωοι είναι τουρκοφιλοι και προφανώς τουρκοσποροι και τους αρέσει να φωτογραφίζονται τι δεν καταλαβαίνεις?

  5. ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ!!! ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΠΑΝΤΟΥ;

  6. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΙΧΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΜΡΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ
    Μενδώνη ❤️ Κεμάλ : Η υπουργός γελαστή με φόντο τον σφαγέα μας – και ο πρωθυπουργός επικροτεί
    https://www.youtube.com/watch?v=TB-WubUIKgM
    Ο Γεραπετρίτης κατάφερε σε μία μέρα να υποκλιθεί ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ στον Ερντογάν
    https://www.youtube.com/watch?v=IdstZybd_eg

  7. Μας τα εχεις πρηξεις, σε ψήφισαν οι Κώοι και το ξέχασες και παίζεις τα παιχνίδια του νέου αφεντικού σου, είσαι και ασχετος με την πολιτική, μην σπέρνεις διχόνοια…

  8. Που έτρωγες απο το δήμο είχες αχρωματοψία ? Δεν είδες τον στεφανωμένο με την ελιά δήμαρχο σου μπροστά στο κάδρο του σφαγέα σήμερα ξύπνησες συμφερολόγε?

    • τουλάχιστον αυτός ξύπνησε από το λάθος του. αν ήταν όλα οκ θα έμενε εκεί δεν νομίζεις;

  9. Δήμαρχε περιμένω να τους φέρεις να φωτογραφηθείτε μπροστά στο άγαλμα του κολοκοτρωνη να αποδείξουν και οι φίλοι σου οι Τούρκοι ποσό δεμένοι είναι μαζί μας. Ξέρεις και συ ότι κάτι τέτοιο δεν παίζει γιατί πολύ απλά τους ενοχλει ότι ο σφαγέας τους ήταν ο γερος του μορια. Η ιστορία επαναλαμβάνεται Δυστηχως αυτή είναι η φύση της. Δήμαρχε είσαι καλός άνθρωπος και καθαρός, την επόμενη φορά να σκέφτεσαι πριν κανεις την βλακεία. Θα σε ξανά ψηφίσω μόνο και μόνο γιατί το άλλο στη περιφέρεια που θέλει να λέγεται πρώτος πολιτης του νοτιου Αιγαίου είναι σούργελο. Πρόσεχε λίγο τα εθνικά θέματα πρέπει να σου κόβει το μυαλό

  10. Τι μας λες ρε …………..ίδη!!!Θέλεις και την περσυνή συγνώμη ;;!Και ποιος σου είπε ότι ο δήμαρχος φτιάχνει το φάκελο νοσοκομείο;Αυτή είναι η δουλειά του;Εσύ πέρυσι γιατί δεν πρόσεξες την ίδια φώτο;Τώρα πέρασες απέναντι και σε βολεύει;Η περιφέρεια και όλοι σας έχετε κάνει με την στάση σας τον δήμαρχο τον πιο δημοφιλή πολιτικό!!!!Συνεχίστε άντέχει ο ασφενδιανός!!!
    Όσο για σένα πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!!!

  11. ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΕΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ

  12. Ήταν μια φιλική εκδήλωση ήρθαν και οι Τούρκοι στην Κω έβγαλαν φωτογραφίες
    και αντίστοιχα πήγαν και οι Έλληνες.
    Δεν χρειάζεται κακια..
    Η ιστορία επαναλαμβανεται ΜΌΝΟ όταν δεν την μαθαίνεις..
    Κρίμα που μια φιλική εκδήλωση τραβήχτηκε για αλλά πράγματα

    • Προφανώς γιατί στην φιλική εκδήλωση οι Τούρκοι τους παίδεψα, αυτό τους είπε ο Σύλλογος. Ας έλεγαν συγνώμη και τέλος.

  13. έχει χαθεί κάθε ίχνος,αξιοπρέπειας;;; Όπου φυσάει ο άνεμος πάμε τελικά;;; Έχουν ξεπουλήσει τα πάντα τα τελευταία χρόνια, Μακεδονία, Αιγαίο, Κύπρο…..που είστε μωρέ τόσα χρόνια;; τώρα σας έπιασε ο πόνος;;;
    Ναι, είναι λάθος η φωτογραφία με φόντο τον Κεμάλ, Ναι είναι σοβαρό, Ναι σε όλα κύριοι , σε ότι κράζετε, μαζί σας…..αλλά για κοιταχτειτε στον καθρέφτη….ρωτήστε τον ξερόλα εαυτό σας, τι κάνατε εσείς προσωπικά για όλα αυτά;;; πως αντιδράσετε στα Ίμια, πως αντιδράσετε με Κύπρο, πως αντιδράσετε με την «γαλάζια πατρίδα «, τι κάνατε μωρέ;;;
    το πιο εύκολο πράγμα είναι να κρίνεις τον άλλον, αυτοκριτική δεν κάνει κανείς σε αυτή την αναθεματισμενη χώρα ;;; Κρύβεστε όλοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο επανάστασης του κ@λου, περιμένετε το ολίσθημα κάποιου για να τον σταυρώσετε, μετά Χριστόν προφήτες!!!!
    ξυπνάτε επιτέλους, κοιτάξτε να σώσετε το τομάρι σας πρώτα από αυτά που έρχονται όπου έχουμε ευθύνη ΟΛΟΙ!

  14. Χαχαχαχαχαχα σας γλενταει ο Πόντιος. Φωτογραφία στον Κολοκοτρώνη λέει με τους Τούρκους αλλά αυτοί δεν είναι σαν τους δικούς μας πρόβατα

  15. ΣΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΑΦΙΣΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ , ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΚΕΜΑΛ ΠΑΝΤΟΎ.

  16. Ρε Ναβροπόντιε μήπως να διώξουμε και τους δημότες από τον κερμετέ επειδή μιλάνε τουρκικά ρε φασίστα? ΑΕΙ στο καλό με τον κάθε τυχάρπαστο ποιος μλκς τον ψήφισε αυτόν?

  17. γειά σας είμαι ένα τρολακι του δημαρχου και γράφω 60 φορές στο ίδιο πόστ. καμία φορά σχολαω και γράφει ο ίδιος ο δήμαρχος για αυτό δεν προλαβαίνει να φτιάξει μελέτες. άλλοτε πάλι γράφει το παναγιωτακι κ.α. πολλοί

  18. Βρε ναβροζιδη εσύ θά είσαι υποψήφιος δήμαρχος μετά από 4 χρόνια? Βρε από πού ξεφύτρωσες ποίος άνεμος σε έφερε εδώ!!!! θά τήν πατήσεις καί εσύ καί θα χρειαστείς σοβαρούς γιατρούς, καί η πλάκα είναι πώς δέν έχομε. α κακομοίρη,όποιος καλά κάθεται καί ποιο καλά γυρεύει, ο διάλογος τού κ@λου του, κουκιά τού μαγειρεύει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ