Κ. Καΐσερλης για δημοπράτηση μεταφοράς σκουπιδιών Καλύμνου: Ο κ. Χατζημάρκος μας έφτυσε κυριολεκτικά | Ας ελπίσουμε ότι οι 5 επαρχιακοί μας σύμβουλοι του είπαν Όχι

28
713

Το γράψαμε και το ξαναγράψαμε: Και ήδη ξεκίνησαν να μας παίρνουν όχι μόνο τα σώβρακα αλλά και την πίστη μας

Ο κ. Χατζημάρκος αποφάσισε να γράψει εκεί που όλοι ξέρουμε τον λαό της Κω και όλο το δημοτικό του συμβούλιο που του είπαν όχι στην μεταφορά των σκουπιδιών της Καλύμνου στην Κω. Και ανερυθρίαστα προχωρεί στην δημοπράτηση με εκατομμύρια ευρώ την μεταφορά των σκουπιδιών της Καλύμνου στην Κω ξευτελίζοντας την γνώμη ενός ολόκληρου λαού.

Ο κ. Χατζημάρκος μας έφτυσε κυριολεκτικά και ας ελπίσουμε ότι οι πέντε επαρχιακοί μας σύμβουλοι να του είπαν όχι στο περιφερειακό συμβούλιο! Διαφορετικά και αυτοί θα πρέπει να μπουν στην λίστα της ντροπής απέναντι ενός λαού που τους τίμησε με την ψήφο του.

Και δεν φτάνουν μόνο αυτά που αφορούν την ηθική, και την εντιμότητα  στην πολιτική και τον σεβασμό στην γνώμη ενός λαού και των εκπροσώπων του δημοτικών συμβούλων που τους αφορά άμεσα το πρόβλημα της μεταφοράς των σκουπιδιών της Καλύμνου.

Αφού μας πήρε τον ΧΥΤΑ, την περιουσία του Δήμου της Κω που κτίστηκε με ιδρώτα και χρήμα των πολιτών κατά παράβαση της Συνταγματικής επιταγής που επιβάλλει ότι οι δημόσιες τοπικές υποθέσεις ανήκουν στην πλησιέστερη αρχή δηλαδή τον Δήμο. Τώρα μας βάζει να πληρώνουμε, από πάνω  και την μεταφορά των σκουπιδιών της Καλύμνου. Την μεταφορά μας λέει ότι θα την πληρώσει ο ΦΟΣΔΑ φυσικά με χρήματα που θα παίρνει από τους πολίτες της Κω.

Και όχι μόνο αυτό. Θα κουβαλήσει στην Κω χιλιάδες τόνους σύμμεικτων σκουπιδιών με αποτέλεσμα η δική μας γη να μολυνθεί για εκατοντάδες χρόνια με σκουπίδια άλλων περιοχών.

Και όχι μόνο αυτά. Κατά παράβαση των Ευρωπαϊκών και των Ελληνικών νόμων τα σκουπίδια υποχρεωτικά θα έπρεπε να διαχωρίζονται, να ανακυκλώνονται και να αξιοποιούνται και τα υπολείμματα μόνο να θάβονται, Και αντί να ψάξει ο κ. Χατζημάρκος να βρει τις επιστημονικές και νόμιμες λύσεις που υπάρχουν για την Κάλυμνο και για κάθε νησί ξεχωριστά, ώστε τα σκουπίδια της Καλύμνου εν έτη 2024 να μην θάβονται, επέλεξε την ευκολία του να διώξει τα σκουπίδια της Καλύμνου στην Κω.

Ο κ. Χατζημάρκος δεν αγνόησε μόνο την συνταγματική επιταγή που αναφέρεται στην εγγύτητα της αρμοδιότητας στους Δήμους και στην μεταβίβαση της αρμοδιότητας σε ανώτερη αρχή μόνο όταν ο Δήμος το ζητήσει, αλλά καταπάτησε και τους νόμους που αναφέρονται στον Δημοκρατικό Προγραμματισμό ως το μοναδικό εργαλείο προγραμματισμού έργων και δράσεων αγνοώντας την άποψη  μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Κουράστηκα να γράφω και να ξαναγράφω για την κατάντια των Δήμων και για τους υποτελείς Δημάρχους. Έχω γράψει και έχω ξαναγράψει για την αδιαφορία και των ωχαδελφισμό των πολιτών στα κοινά μας προβλήματα. Ελπίζω ότι αυτή την φορά δεν θα δούμε τους συμπατριώτες μας στο Μαστιχάρι να βλέπουν τα ζουμιά που θα τρέχουν από τα αυτοκίνητα που θα κουβαλούν καθημερινά τα σκουπίδια και να αναπνέουν εκτός από τους ρυπογόνους καπνούς της ΔΕΗ και τις οσμές των σκουπιδιών που θα αποσυντίθενται.

Δυστυχώς εκεί μας κατάντησαν…..

Πολύ λυπάμαι. Κ. Καϊσερλης π. Δήμαρχος της Κω.

28 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ε! Ας μην υπέγραφε.Βρε καλόπαιδο,παρσαβούρα,τελευτεο σκουπιδι του νησιού,πόσες φορές θα βγει ο δήμαρχος να το διαψεύδει;;

      Βρε καλόπαιδο με την σημασία της λέξης,προμαζεμα,μιράντο,μπάρμπα σούλη,αντε βρε φασιστοειδες πράμα,πήγαινε να ζήσεις στην ροδο.Αληταμπουρα πρέπει να σε μάθουν οι πολιτες του νησιου ποιος είσαι.Εκει να δούμε σκουλήκι την αντίδραση σου.Αντι να υποστηρίζεις τα συμφέροντα στον τόπο που ζεις,υποστηρίζεις τον ομοιο φασιστα σου.Αυτα τα @κυλια είστε στην ν.δ.ουυυυυυυυ. βρωμιαρη.

      • είσαι όμως βρωμερός αλήτης. η αλήθεια σε εξοργίζει και καταφεύγεις σε ύβρεις. προφανώς πληρώνεσαι για να βρίζεις.

  1. Τωρα θυμηθηκατε τους ρυπογονους καπνους αλλα και την μεταφορα καυσιμων στο μαστιχαρι τυχαιο που γεμισαν οι παραλιες απο πισσα ποιος αρχοντας φταιει που επι ημερων του εγιναν ολα αυτα και ολο το καλοκαιρι το συνεφο καλυπτει και τα δυο χωρια??? τωρα ξυπνησατε και αγκαλιτσα πατε να σωσετε τα κακως κειμενα

  2. Αστέ αυτά με τον. Νικηταρά,ο Νικηταράς αντέδρασε και τιμωρήθηκε από το περιφερειακό συμβούλιο,μην γράφετε οι θέλετε,

  3. ======= = ΚΆΤΙ ΝΕΡΑ (;) – ΥΓΡΑ- ΠΟΎ ΑΔΕΙΆΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ; ΜΙΆ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ.

  4. Τώρα θέλω να δω αντιδράσεις του λαού της Κω!!!!Αν δεν αντισταθούμε στα δόλια σχέδια του φεουδάρχη θα είμαστε μια ζωή υποτελείς!!Εχουμε μάθει για όλα να φταίει ο κακός δήμαρχος!!!Ετσι ήρθαν οι μετανάστες με άλλο δήμαρχο έτσι και πάνε να φέρουν και τα σκουπίδια των γειτόνων με τον κακό δήμαρχο που επίπληξε και το περιφερειακό συμβούλιο!!Εσείς που νομίζετε ότι στην πολιτική υπάρχουν φιλίες!!!Τώρα φίλος του φεουδάρχη είναι ο δήμαρχος Καλύμνου!!!Ο όμιλος Μαστιχάρι πήρε χαμπάρι τι παίζεται στον οικισμό τους;

  5. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

    • ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΩΣ.ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.24:10:24.

    • όχι μόνο οι μαστιχαριωτες όλη η Κως πρέπει να αντιδράσει με το δήμαρχο μπροστά όλοι μαζι η περιφέρεια μας πούλησε

    • Φιλε κωστα με έκανες και γέλασα για τους πεντε περιφερειακους συμβουλους,οτι να πάρουν θέση,για τα σκουπιδια

      Εάν βγάλεις έξω τον κύριο Καμπάνη,οι αλοι προδοτες,σβυνου,κρητικος,ναβροζιδης ειναι δουλικα του @λιθιου.Σηκω πάνω κατσε κατω τους εχει.Αυτα τα φαντάσματα μας ξεγέλασαν να ψηφίσουμε.

  6. Έχεις δίκιο για τους ρύπους της ΔΕΗ μόνο εάν δεν γνώριζες τι έκανε ο Καίσαρλης το 2012 για να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα και ποιοί ήταν αυτοί που όχι μόνο είπαν όχι αλλά και έβαλαν την κυβέρνηση να απορρίψη το πρωτοπορειακό πρόγραμμα. Εκτόε κσι αν είσαι και εσύ από τους γνωστούς κουκουλοφόρους. ΧΗΜΙΚΟΣ

  7. σταμάτα το … δεν αξίζει να χαλάσεις το όνομα σου για κανέναν.
    Εχεις περάσει απο δήμαρχος και ξέρεις. Ο Ροδίτης είναι αυτό που είναι αλλά θα κάνει έργα τουλάχιστον. Ο δικό σου μοστρα τσαντα και κοπάνα.
    Σταμάτα το γιατί ρεζιλεύεσαι και γίνεσαι γραφικός

  8. Είναι αργά για δάκρυα Κώστα. Τον Χατζημάρκο εσείς τον κάνατε μάγκα.Καλύτερα να πάτε να κάμετε χαρακίρι.

  9. Βρήκες το νέο σου θέμα; Το εργοστάσιο της ΔΕΗ; Τρέμε ενεργειακό ισοζύγιο … ο Καϊσερλης έρχεται!!!! Σαν την «κομμένη κεφαλή» γράφεις και ξαναγράφεις αλλα: πρώτον, μια αυτοκριτική σου δεν διάβασα για τα διασπαθισμένα χρήματα του κεντρικού κράτους, για τις ευκαιρίες που σου δόθηκαν αλλα τις πέταξες, δεύτερον, υπογράφεις σαν π.δήμαρχος. Γιατί; Δεν ησουνα υπουργός του ΠΑΣΟΚ; Γιατί το αγνοείς; Αλλα, ξέχασα, τώρα είσαι «Κασελακιστας»!!!!!

  10. Κωακέ λαέ!!! Νοσοκομείο δεν σάς φτιάχνουν!Γεια ψιλου πήδημα αμέσως Ρόδο, η Αθήνα με κόστος καί βάρη οικονομικά! Ο δήμαρχος Ρόδου κατευόδιζη πρωσοπικα τούς λαθρομετανάστες γεια ΚΏ!!! Άλλα βάρη!!! Μπούκοσαν και υπέρ χυλισαν το hot spot!!!Τωρα θέλουν να κάνουν την Κώ και αρχισκουπιδοτόπο δωδ/νήσου!!!Εάν Δεν είναι αυτοί λόγοι για μεγάλο ξεσηκωμό??? Τότε τί θέλω μαι ακόμη??? Να αφήσω μαι να αποφασίζεται από μακρυά το μέλλον και μοίρα των κατοίκων του νησιού!! Και μάλιστα από ανθρώπους που λένε ότι θα μας κάνουν καλό!!!Και είναι εχθροί του νησιού!!!Παρακαλω ανοιχτε τα μάτια σάς! Διότι έτσι φθανη η αρχή του τέλους γεια τόν τόπο μας!Γεια τά καπρίτσια μερικών πολιτικών!Που ούτε καν τούς γνωρίζωμαι???

  11. όλοι πρέπει να αντιδράσουμε σ' αυτήν την πραξικοπηματική συμπεριφορά

    Ο κύριος παίρνει θάρρος απ’ τα δεξιά τρολ που για 1 ευρώ θα πουλούσαν και την μάνα τους.

  12. Τα σκουπίδια είναι μπόχα, η κως ονομάζεται μποχα-λονήσι οπότε σωστό και δίκαιο να αδειάζουν τα σκουπίδια σε σας. Με τέτοιους επάρχους που ψηφίσατε καλά να πάθετε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ