ΦΟΔΣΑ: Λαλίστατος ξανά ο Δήμος Κω κατά ΦοΔΣΑ, αλλά για το πού πήγαν τα χρήματα των πολιτών για τον ΧΥΤΑ, ούτε λέξη! – Επιτέλους σοβαρευτείτε!

39
5993

Λαλίστατος ξανά ο Δήμος Κω κατά του ΦοΔΣΑ, αλλά για το πού πήγαν τα χρήματα των πολιτών για τον ΧΥΤΑ, ούτε λέξη! – Επιτέλους σοβαρευτείτε!

 

Στα όρια της φαιδρότητας ο Δήμος Κω, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει το αίσχος του ΧΥΤΑ 

 

Μόνο φαιδρή μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Κω. Αναμενόμενο, αφού η οικτρή κατάσταση στην οποία οδήγησε τον ΧΥΤΑ του νησιού, είναι πλέον γνωστή σε όλους, συνεπώς, δεν υπάρχουν πια άλλα περιθώρια για ψέματα, ξέμειναν από  δικαιολογίες. Το μόνο που τους απέμεινε είναι οι κατηγορίες κατά του ΦοΔΣΑ, αλλά κι αυτές, μετά τις αποκαλύψεις, δεν μπορούν πια να σταθούν.

Αν ο Δήμος Κω ήθελε να διατηρήσει έστω και το παραμικρό ίχνος σοβαρότητας, θα έπρεπε να σιωπήσει.

Αν δεν σέβεται τον Φορέα που ανέλαβε να βάλει τάξη στο περιβαλλοντικό χάος που δημιούργησε, ας σεβαστεί τουλάχιστον τους δημότες που πλήρωναν όλα αυτά τα χρόνια ανταποδοτικά τέλη διαχείρισης ενός κατ’ όνομα ΧΥΤΑ, ενός ανεξέλεγκτου, περιβαλλοντικά επικίνδυνου σκουπιδότοπου. Οι δημότες της Κω, ακόμη περιμένουν τις απαντήσεις, πού πήγαν τα τέλη που κατέβαλαν.

Αντί να σιωπήσει και να ζητήσει συγνώμη από τους δημότες, προσπαθεί ακόμη να τους παραπλανήσει με φαιδρά ευφυολογήματα, να διχάσει την κοινωνία.

 

Για άλλη μια φορά ο Δήμος Κω αποδεικνύει πως και κοντή μνήμη έχει και σκοπίμως προβάλλει μόνο ότι τους συμφέρει και όπως τους συμφέρει. Όσο συνεχίζουν, εμείς θα επιμένουμε να απαντάμε με αλήθειες.

 

Αν ήταν μόνο ο Η/Υ χαλάλι σας! Ευτυχώς προνοήσαμε, σας προλάβαμε και στείλαμε καινούργιο από την Ρόδο. Όμως εδώ μιλάμε για αντλίες, για καύσιμα, για μετρητές, για μια δεξαμενή, για εργαλεία, για τρέιλερ καυσίμων, για πιεστικό σύστημα καθαρισμού (και άλλα για οποία δεν μπορούμε ακόμα να έχουμε πλήρη εικόνα αλλά θα τα μάθουμε και αυτά) και φυσικά το μοναδικό ηλεκτρονικό αρχείο ζυγολογίων του ΧΥΤΑ από το 2010 !!! (μήπως είχατε κάτι να κρύψετε 😉 τα οποία εξαφανίστηκαν πριν την παραλαβή. Για αυτά, καμία αναφορά στην ανακοίνωσή  σας, αλλά ξέρουμε πως η απάντηση σας θα είναι ξανά πως είναι περιουσιακό στοιχείο του Δήμου.

Ο ΧΥΤΑ της Κω, με την τραγική κατάσταση που τον φέρατε, δεν ήταν περιουσιακό στοιχείο του Δήμου και των πολιτών;

Το μόνο που ξεχάσατε να πάρετε ήταν το κλειδί του λατομείου αλλά ευτυχώς αυτό σας θυμίσαμε εμείς να το πάρετε, γιατί ουδεμία ανάμειξη δεν θέλουμε να έχουμε με ό,τι κάνατε ή εξακολουθείτε να κάνετε.

Ως προς την συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή του ΦοΔΣΑ,  διαψεύδεστε από μόνοι σας με την εικόνα που παραθέσατε. Η συνέντευξή του η οποία μαγνητοφωνήθηκε τέλη Νοεμβρίου του 2023 και δημοσιεύθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2023, στηριζόταν αποκλειστικά σε ό,τι έγγραφα είχε προσκομίσει ο Δήμος ( αυτό γράφουν τα χαρτιά) μέχρι εκείνη την ημέρα. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως στο από 13/10/2023 έγγραφο του Δήμου Κω με Α. Π.: 25885 δηλώσατε εγγράφως πως … «ο ΧΥΤΑ διαθέτει άδεια λειτουργίας, η οποία εκδόθηκε το 2010 (Α .Π. 7310/21-09-2010, εισ. Συνδέσμου 372/24-09-2010), χρονική διάρκεια λειτουργίας 20 χρόνια».

Όμως η άδεια είχε λήξει από το 2015 (μάλλον ούτε αυτό το πήρατε χαμπάρι)!

Άλλωστε, στην επόμενη παράγραφο ο Γενικός Διευθυντής αναφέρει ότι πρέπει να γίνει και αυτοψία για να διαπιστωθεί ιδίοις όμμασι η κατάσταση. Η αυτοψία έγινε στις 11/12/2023 και τα ευρήματά της αποτυπώθηκαν πλήρως στις εκθέσεις καταγραφής και μετέπειτα στο ΦΕΚ.

Όσο για τον σεβασμό που ζητάτε από τον Γενικό Διευθυντή του Φορέα, η απάντηση είναι ότι ο Δήμος Κω είναι εκείνος που πρέπει να αναλογιστεί τη θεσμική του θέση. Είναι ο Δήμος Κω εκείνος που οφείλει σεβασμό στον Φορέα που και ο ίδιος μετέχει, καθώς και στις αποφάσεις του. Η μέχρι τώρα σφοδρή πολεμική του εναντίον του ΦοΔΣΑ, μόνο σεβασμό  και θεσμική συμπεριφορά δεν δείχνουν.

Κλείνοντας, επειδή αναζητάτε να δοθούν απαντήσεις στους συνδημότες σας, απαντήστε τους εσείς που πήγαιναν όλα τα προηγούμενα χρόνια τα ανταποδοτικά τέλη που κατέβαλαν.  Πάντως να είναι βέβαιοι πως για έργα στον ΧΥΤΑ δεν πήγαιναν.  Εμείς θα δείξουμε με πράξεις την δουλειά που γίνεται και πάντα με σεβασμό στο Περιβάλλον με την πλήρη αποκατάσταση του χάους που μας παραδώσατε.

 

Σοβαρευτείτε επιτέλους και πείτε την αλήθεια στους πολίτες της Κω

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟΣ
ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
«ΦΟΔΣΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε»

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φαντάζομαι γνωρίζετε τι θα πάρετε στις επόμενες εκλογές οι 3 προσκυνημένοι της Κω και ο Χατζη….τέτοιος. Χαιρετισμούς από τα ……….του Καράμπελα!!!!

  2. ΜΑΚΑΚΕΣ ΡΟΔΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ,ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΟΙ,ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ.

    ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΕΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ 100% ΤΟ ΝΗΣΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ @@@@@ΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ.ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,ΟΥΤΕ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ.ΦΑΝΗΚΕΣ ΠΟΛΥ λίγος ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΚΩΩΝ.

  3. Πρόεδρε του φοσδα χατζημαρκο,η αποτυχία σου,σε όλο της το μεγαλείο,με την υπόθεση των αποβλήτων στην κω.Έπαιξες και έχασες.

  4. Αυτοί εκεί στον φοσδα νομιζουν οτι οι καλυμνοι θα πληρώνουν τον δήμο κω ακριβά; Κύριοι του φοσδα τα σκουπίδια θσ τα παίρνετε στην Ρόδο και τζαπα.Να πιάσουν κορόιδα τους καλυμνιους,για να κανει ο φοσδα την δουλειά του.Βρε θα σας πάρει και θα σας σηκώσει εκει στην Ρόδο.

  5. Φοσδαδες,χατζημαρκους,σβυνες,κρητικους,ναβροζιδηδες,σας έκανε ένας δήμαρχος ξευτιλα.Με υπογραφαρα.

  6. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ (ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ)ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ (ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ) ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.

  7. ΒΡΕ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…Η ΕΝΝΟΙΑ ΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΡΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ….ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ…
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ..
    ΜΙΖΕΣ..ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ..ΕΡΓΑ ΤΕΡΝΑ..ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ.ΜΟΛΥΝΣΗ .ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ .ΛΑΔΩΜΑ ΠΕΡΕΙΓΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ..ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

  8. ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΚΕΤΟ!! ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!

  9. Ζητώ να παρέμβει ένας σώφρων νεοδημοκράτης από τα κεντρικά και να σας συμμαζέψει.’Εχετε καβαλλήσει όλοι σας ένα τεράστιο καλάμι εκεί στην περιφέρεια νοτίου Αιγαίου και με λόγια και έργα πάτε να διχάσετε την κοινωνία της Κω και της Καλύμνου.Οι συνεχείς ανακοινώσεις σας μόνο κακό κάνουν σταματήστε να ρίχνετε λάδι στη φωτιά,σταματήστε την εχθρική στάση απέναντι στη δημοτική αρχή της Κω.Είμαστε έλληνες και είμαστε λίγοι, δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκοτωνόμαστε και μεταξύ μας.

  10. οι του ΦΟΔΣΑ μου θυμιζετε τους κουκουλοφορους ρουφιανους της κατοχης.
    αν εχετε ουμπαλα γραφτε τα ονοματακια σας.

  11. Φτιάξε τους δρόμους ρε φιάκα ροδίτη και άει παράτα μας με τα σκουπίδα σου. Αηδία κατάντησες.

  12. κοιτε ρε αμετι μουχαμετι καλυμνιοι και τσαμπικοι να μας κανουν σκουπιδοτοπο , ετσι γουσταρουμε χατζημαρκο κουμαντο στην τσαμπικια σου , παρε τασκουδια παρε και τους νομους σου και στα τσακιδια

  13. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΟΔΣΑ !!!!!ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΠΙΑ,,,,,,,,ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΗΔΕΝ ΔΡΟΜΟΙ ΜΗΔΕΝ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΧΘΕΣ Η ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ !!!!!!!!!!!!ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    • ΚΩΟΙ ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ @ΟΥΦΙΑΝΟ ΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΡΟΔΙΤΗ,ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΙΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΠΑΜΕ

      10:21:07 – 10:25:41 – 11:04:16 – 11:05:35 – 11:16:45 – 11:28:39 – 11:47:11 – 12:01:40.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ @Α@ΓΙΟ, ΚΑΙ ΤΟ @ΚΟΥΠΙΔΙ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

  14. Γτ κάποιοι έξυπνοι δήμαρχε που σας ενδιαφέρει το περιβάλλον πρωτίστως πάνε ακόμα και πετάνε σκουπίδια στο παλιο λατομείο ;;;;δεν ντρέπεστε ;;;;ποσο κακια έχει αυτή η δημοτική αρχή πια ;;;γτ καταστρέφεται το νησί μας ;;;;έχετε φάει πολλά ας κάνατε και κάτι…. Οι χειρότεροι όλων ρεζίλι παντού το νησί του Ιπποκράτη ντροπη σας αλλά και δικη μας που σας ανεχόμαστε …..

    • ΚΩΟΙ ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ @ΟΥΦΙΑΝΟ ΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΡΟΔΙΤΗ,ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΙΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΠΑΜΕ

      10:21:07 – 10:25:41 – 11:04:16 – 11:05:35 – 11:16:45 – 11:28:39 – 11:47:11 – 12:01:40.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ @Α@ΓΙΟ, ΚΑΙ ΤΟ @ΚΟΥΠΙΔΙ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕΕ

  15. τις εγκαταστασεις της SEGEN !!! την αιθουσα αφιξεων και αναχωρησεων για το BLU STAR ΑΠΟ ΤΟΝ σεισμο του 2017 δεν υπαρχει!!!τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια!!!και πηραν 1.000.000 ευρω επιχορηγηση το 2020 για να φτιαξουν μελετες και μαστερ πλαν για το λιμανι!!!!ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!!!!
    ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

    Απάντηση

  16. τις εγκαταστασεις της SEGEN !!! την αιθουσα αφιξεων και αναχωρησεων για το BLU STAR ΑΠΟ ΤΟΝ σεισμο του 2017 δεν υπαρχει!!!τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια!!!και πηραν 1.000.000 ευρω επιχορηγηση το 2020 για να φτιαξουν μελετες και μαστερ πλαν για το λιμανι!!!!ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!!!!
    ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

    Απάντηση

    • ΚΩΟΙ ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ @ΟΥΦΙΑΝΟ ΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΡΟΔΙΤΗ,ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΙΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΠΑΜΕ

      10:21:07 – 10:25:41 – 11:04:16 – 11:05:35 – 11:16:45 – 11:28:39 – 11:47:11 – 12:01:40.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ @Α@ΓΙΟ, ΚΑΙ ΤΟ @ΚΟΥΠΙΔΙ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!

  17. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Η ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΣΠΑΤΑΛΗ

    • ΚΩΟΙ ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ @ΟΥΦΙΑΝΟ ΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΡΟΔΙΤΗ,ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΙΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΠΑΜΕ

      10:21:07 – 10:25:41 – 11:04:16 – 11:05:35 – 11:16:45 – 11:28:39 – 11:47:11 – 12:01:40.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ !! ΜΟΝΑΔΙΚΟ @Α@ΓΙΟ, ΚΑΙ ΤΟ @ΚΟΥΠΙΔΙ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!

  18. ο κος Χατζημαρκος μας ανοίγει τα μάτια και όπως ψιθυρίζουν όλοι, όσοι γνωρίζουν, έτσι είναι.τα χρήματα τα δικά μας ξεχρεωσαν λογαριασμούς πολλών ετών χρέη, γι’αυτό και μετατέθηκαν πολλοί υπάλληλοι πολλών ετών από τον οικονομικό τομέα σε άλλη θέση, και τοποθετήθηκαν της τωρινής δημοτικής αρχής στην θέση τους. εμείς τους ξεχρεωσαμε τα χρέη και τώρα κάνουν την αποθήκη τους. όσο πιο γρήγορα γίνεται να φύγουν. θα καταστραφεί το νησί όσο παραμένουν

  19. Η Κως αξιζει εναν αξιοπρεπη χυτα. Δεν αξιζει το νησι μας να μενει πισω. Δεν αξιζει στο νησι αυτη η χωματερη, χωρις υποδομες, χωρις λαμπες κλπ που παρεδωσε ο Δημος

  20. Ελάτε στη Ρόδο να ρωτήσετε ποιοι χρωστούσανε σε ότι κινείται. Είναι πολλά τα λεφτά του ΦοΔΣΑ

    • ΚΩΟΙ ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ @ΟΥΦΙΑΝΟ ΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΡΟΔΙΤΗ,ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΙΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΠΑΜΕ

      10:21:07 – 10:25:41 – 11:04:16 – 11:05:35 – 11:16:45 – 11:28:39 – 11:47:11 – 12:01:40.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ !! ΜΟΝΑΔΙΚΟ @Α@ΓΙΟ, ΚΑΙ ΤΟ @ΚΟΥΠΙΔΙ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!;

  21. Τα σκουπίδια σου από δω δεν περνάνε που να χτυπάς τον κ..λο σου κάτω. Μάζεψε τα και στη Ρόδο χατζηλακούβα.

  22. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ

  23. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
    ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟΣ
    ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
    ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
    «ΦΟΔΣΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε»

    Ποιος είναι ο ανώνυμος καραγκιόζης νταής που το έγραψε?

  24. Θα σας πακετάρουν και θα σας μεταφέρουν αεροστεγώς για τροφή στα ψάρια που έχετε κατασπαράξει στην παραλία Αφάντου😜

  25. εδώ ο κόσμος καίγεται και το ……χτενίζεται
    Εχουμε ενα σκασμό σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε και οι Κώοι ωσάν σωστά πιόνια παίζουν το παιχνίδι του δημάρχου. Για να τελειώνουμε με αυτα…ευθύνες έχουν και οι δύο. Και ο δημαρχος και ο περιφερειάρχης.
    Επειδή όμως εμένα σαν Κώο πολίτη με ενδιαφέρει η αλήθεια και δεν γουστάρω να παίζω πολιτικά παιχνίδια για χατήρι κανενός δημαρχου και κανενός περιφερειάρχη ΑΣ ΑΝΑΛΆΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΙ.
    ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ . Πρέπει να τελειώσει επιτέλους αυτή η κλάψα του δημάρχου που κάνει οτι γουστάρει και μετά πιάνει τους πολίτες για να μπουν μπροστά και να «πολεμήσουν » αντί αυτού. Δεν ειναι παιδική χαρά δημαρχε . δεν μπορείς; ΠΑΡΑΙΤΉΣΟΥ. Τόσο απλό.
    Όσο για τον περιφερειάρχη ασ αφήσει τον τζαμπουκα και τα μεγάλα λόγια…πιο δυνατά μιλάνε τα έργα και οχι τα κούφια λόγια. Κάνε ότι είναι να κάνεις και οι πολίτες της Κω θα το δουν και αν ειναι προς όφελος του νησιού θα το εκτιμήσουν έμπρακτα

  26. Η Κως έχει μείνει πολύ πίσω στην ανακύκλωση με ευθύνη του Δήμου που δεν έχει φροντίσει ούτε καν για τους μπλε κάδους ανακύκλωσης… Ο Δήμος δυστυχώς δεν δούλευε στο παρελθόν και δεν δουλεύει ούτε σήμερα για το καλό αυτού του τόπου… Το νησί χρειάζεται κάτι καλύτερο όχι δημοτικές αρχές από το temu

  27. τελικά τι απέγιναν οι αστυνομικοί που κλείσανε τις λακούβες? τους …… μια μάντρα…ο χατζηκοκκοβιός και τα κολαούζα του?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ