Η κυκλοφοριακή μελέτη της Κω παρουσιάζεται απόψε στους φορείς από τον Συγκοινωνιολόγο Αθανάσιο Τσιάνο

12
5018

Η κυκλοφοριακή μελέτη της Κω, θα παρουσιαστεί από τον Συγκοινωνιολόγο Αθανάσιο Τσιάνο, σε ανοιχτή συνάντηση, σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, στις 19.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην συνάντηση έχουν προσκληθεί, οι δημοτικές παρατάξεις, το σύνολο των τοπικών αρχών και οι Φορείς της Κω, ώστε να συμβάλλουν εποικοδομητικά με τις απόψεις τους στον σχεδιασμό του Δήμου.

Ο Δήμος Κω, όπως είναι γνωστό, έχει αναθέσει την εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης στον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΚΩΑΝ, με στόχο την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας, την ασφαλή κίνηση πεζών και οχημάτων και των προγραμματισμό αναγκαίων έργων.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  2. καθε χρονο απο μια μελετη για το κυκλοφοριακο!!!!! 20.000 ευρω!!!!!και θα μπει στο μεγαλο συρταρι μελετων του δημου!!!!!!!!χαχαχαχα σανο βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  3. να με ενημερωσετε εγκαιρως ,θελω να παρω καινουργιο αυτοκινητο, μην σπασουν τα μορτεσερ μου πριν φτιαχτη ο δρομος η το κυκλοφοριακο. ευχαριστω

  4. Εάν δεν βγειται όλοι από τα γραφεία σάς!Και δεν κάνετε αυτοψία μέτρο -μετρο παντού! Πάλι χειρότερα θα τα κανεται! Κακοτεχνίες, κακοτεχνίες!!! Κακοτεχνίες παντού!!! Ιδρώσετε και λίγο τώρα που δρόσισε ο καιρός!Και μην κλείστητε πάλι τον χειμώνα και να φωτγραφιζεστε και να κόβεται Βασιλόπιτες! Δεν είσθαι γεια σεζόν εκεί στον Δήμο!!! Αλλά γειά όλο τον χρόνο!!!

  5. Σταματήστε να χτίζετε κι άλλα ξενοδοχεία σας παρακαλώ.Δ Ε Ν αντέχει άλλο το νησάκι μας .ΔΕΝ έχει πια ταυτότητα. Θα πνιγούμε στα σκουπίδια και στα σκ..τ.. α .Θα μείνουμε και χωρίς ΝΕΡΟ και τεταιλεσθαι. ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ