Εξιχνιάστηκε διάρρηξη με λεία 41.000 ευρώ από το Τιγκάκι Κω… στον Ασπρόπυργο

18
18507
(Μπαράζ διαρρήξεων το ίδιο διάστημα και σε άλλες τουριστικές περιοχές της Κω)
Η αβλεψία των δραστών της διάρρηξης με λεία μετρητά ύψους 41.650 ευρώ, που έγινε τα ξημερώματα της 30ης Αυγούστου σε ένα κατάστημα τουριστικών ειδών στο Τιγκάκι της Κω, οδήγησε τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας στον εντοπισμό τους στον Ασπρόπυργο Αττικής όπου κατοικούν.
Στην εξιχνίαση της υπόθεσης βοήθησε το υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος της επιχείρησης, καθώς οι εισβολείς είχαν ξηλώσει ένα καταγραφικό μηχάνημα που ήταν συνδεδεμένο με αυτές, αλλά δεν είδαν ότι υπήρχε και… δεύτερο!
Από την αξιοποίηση του οπτικού υλικού, ταυτοποιήθηκαν οι δυο Αλβανοί ηλικίας 52 και 37 χρόνων οι οποίοι παραβίασαν τη μπαλκονόπορτα του καταστήματος, άρπαξαν το μεγάλο ποσό, το μετέφεραν σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην πόλη της Κω και την επόμενη ημέρα αναχώρησαν με το πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά.
Οι αστυνομικοί έκαναν την Παρασκευή έρευνα στο σπίτι του 52χρονου στον Ασπρόπυργο όπου κατέσχεσαν τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησε στην Κω. Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου τον άφησαν ελεύθερο, ενώ ο 37χρονος συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε πάει στην Αλβανία παραβιάζοντας την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα που του είχε επιβληθεί, καθώς κατηγορείται και για άλλη διακεκριμένη κλοπή.
πηγη: protothema.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απάγορευση εξόδου, ξήλωσαν το καταγραφικό, ήξεραν ότι υπήρχαν χρήματα και για να τους αναγνωρίσουν από τις κάμερες είναι γνωστοί εδώ και χρόνια. Τα ερωτήματα είναι πόσα από τα κλεμμένα βρέθηκαν και πόσο θα μείνουν μέσα οι επενδυτές μας.

    • … να μάθει ποιος έκανε τους βρωμόγυφτους Kos citizens και να τον αρχίσει στις σφαλιάρες.

      • Ένας ΒΛΑΚΑΣ κάποτε έγραψε και άρθρο για ...αόρατους ανθρώπους.

        Βλάκας ήταν, τι θα έγραφε?
        Ας πάνε να μαζέψουμε κάτι …ΜΑΝΑΔΕΣ!!! που ταλαιπωρούν μωρά στην ζητιανιά.
        Το λιμάνι και τα super markets γεμάτα από έξω από γύφτους με smart phones και γυμνά μωράκια ταλαίπωρα που κλαίνε.
        Αν το κράτος δεν περιμαζεψει αυτές τις …μανάδες που βασανίζουν τα μωρά, τότε τι σκ@τ@ πρόνοια ευαγγελίζονται?

    • 1)Τί ποιο δύσκολο να φύγει από την χώρα από τα χιλιάδες χιλιόμετρα συνόρων που έχουμε;2)Θα άφηναν το καταγραφικό;3) Το ότι υπήρχαν χρήματα φταίνε αυτοί ή πάρα πολύ που τα αφήνουν στα μαγαζιά τους;4) Δεν σημαίνει ότι επειδή αναγνωρίστηκαν είναι και γνωστοί στις αρχές.5) Το πόσο ποσό βρέθηκε το γνωρίζουν οι αρμόδιοι.6)Το πόσο και αν θα πάνε φυλακή είναι απόφαση της δικαιοσύνης.Λυθηκαν οι απορίες σου αστυνομε Μπέκα; Άντε που είστε από γιατροί, μέχρι δικαστές και από αστυνομικοί έως δικηγόροι.Ο καθένας την μαλλιαρή του….

  2. Τα μεγάλα ψάρια… ξεπλένουν ala Mykono, κτίζοντας κλπ..!
    Μαφία Άλπμαν, εννοείται, και στην Κω ..

    Παρέα με δεκάδες Ρομά, ταιριάζουν γάντι στο Νησί ..

  3. που όλως τυχαίως καμία χώρα δεν τους αναγνωρίζει,δεν τους θέλει και που τους ανέχεται λόγω της Ελληνικής υπηκοότητας.
    Στα μέρη μας δείτε που μεγάλες ομάδες καταστρέφουν και βρωμίζουν , ανήλικοι οι περισσότεροι τυγχάνουν ασυλίας δυστυχώς.
    αν δει κάποιος τα καταγεγραμμένα συμβάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και τα διασταυρώσει με τα δικαστικά και σωφρονιστικά που αποτελούν και τον δείκτη εγκληματικότητας θα δεί από ποτέ η χώρα πήρε τον κατήφορο.
    Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν υπάρχουν πολύ καλοί άνθρωποι που και αυτοί έχουν να λένε για την δράση των συμπατριωτών τους.
    Αλλά είναι αργά..
    πολύ αργά.

  4. η Κυβέρνηση θα τους έστελνε πίσω, ενώ έκανε εισαγωγή κιόλας για τα All Inclusive

    Είναι πλέον ξεκάθαρη η ζημιά που προκάλεσαν όλα αυτά τα χρόνια στην ευρωπαϊκή κοινωνία και οικονομία ο μερκελισμός και οι φιλελέδες στην Κομισιόν. Η Ευρώπη ξέφραγο αμπέλι και ουραγός πολιτικά, στρατιωτικά και οικονομικά…

  5. 1)Τί ποιο δύσκολο να φύγει από την χώρα από τα χιλιάδες χιλιόμετρα συνόρων που έχουμε;2)Θα άφηναν το καταγραφικό;3) Το ότι υπήρχαν χρήματα φταίνε αυτοί ή πάρα πολύ που τα αφήνουν στα μαγαζιά τους;4) Δεν σημαίνει ότι επειδή αναγνωρίστηκαν είναι και γνωστοί στις αρχές.5) Το πόσο ποσό βρέθηκε το γνωρίζουν οι αρμόδιοι.6)Το πόσο και αν θα πάνε φυλακή είναι απόφαση της δικαιοσύνης.Λυθηκαν οι απορίες σου αστυνομε Μπέκα; Άντε που είστε από γιατροί, μέχρι δικαστές και από αστυνομικοί έως δικηγόροι.Ο καθένας την μαλλιαρή του….

  6. Δυστυχώς , οι Αλβανοί έχουν κακοχαρακτηριστεί γιατί οι πρώτοι που έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα, ήταν όλοι οι ποινικοί. Τι πιο φυσικό για έναν κακοποιό , να συνεχίσει αυτο που ξέρει να κάνει! Γεμίσαμε όμως αποβράσματα και πλέον δεν υπάρχει επιστροφή! Γι αυτο λοιπόν, πολλοι απο εμάς , τη λέξη «Αλβανοί» την έχουμε ταυτοποιήσει με του όρους κακοποιός, παραβατικός, αλήτης , περιθωριακός, αφερέγγυος! Άδικα? Οχι, αλλά……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ