Κώστας Χόνδρος για απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου: Την κοινωνία της Κω προσπάθησε να την διχάσει ο Περιφερειάρχης, ως Καϊμακάμης άλλων εποχών

52
7880
Το Περιφερειακό Συμβούλιο έλαβε χθες μια ποταπή απόφαση.
Αγνοώντας τον ορυμαγδό ψευδών, τα οποία ο ΦΟΣΔΑ Νοτίου Αιγαίου και ο Περιφερειάρχης ανερυθρίαστα χρησιμοποίησαν για το θέμα των απορριμμάτων της Καλύμνου, τα μέλη του ΠΣ καταφέρονται εναντίον του Δημάρχου Κω αποδοκιμάζοντας τον.
Οφείλω να παρατηρήσω τα εξής:
– Η αλήθεια για τον ΧΥΤΑ και τα απορρίμματα της Καλύμνου έχει γίνει πλέον ξεκάθαρη. Δεν έχει μείνει καμία αμφιβολία για το ότι ο ΦΟΣΔΑ και ο πρόεδρος του φέρουν ακέραιη την ευθύνη για την αιφνίδια αλλαγή της συμφωνηθείσας δεματοδεσίας των απορριμμάτων στη Κάλυμνο σε μεταφορά τους στο ΧΥΤΑ Κω. Αποδεικνύεται από έγγραφα. Ξεκάθαρο έγινε επίσης το γεγονός ότι ο Περιφερειάρχης εργαλειοποίησε το θέμα για να προβεί σε μια αισχρή επίθεση εναντίον του Δημάρχου Κω, αλλά συνακόλουθα και όλων όσων υπηρετούν και υπηρέτησαν το Δήμο μας. Τα κίνητρα αυτής της αηθέστατης επίθεσης φαντάζομαι θα αποκαλυφθούν σύντομα.
– Την κοινωνία της Κω προσπάθησε να την διχάσει ο ίδιος ο Περιφερειάρχης, ο οποίος ως Καϊμακάμης άλλων εποχών θεώρησε ότι δεν έπρεπε καν να τη ρωτήσει για ένα τόσο σπουδαίο θέμα. Όπως άλλωστε δεν τη ρωτά ποτέ για κανένα θέμα.
– Στο πρόσωπο του Δημάρχου Κω, του πρώτου πολίτη του νησιού μας, αναφέρεται όλη η κωακή κοινωνία. Τέτοιες ανακοινώσεις προσβάλουν όλους τους Κώους και όλες τις Κώες. Όσες προσωπικές διαφορές κι αν έχεις με το πρόσωπο οποιουδήποτε Δημάρχου, οφείλεις πάντα να σέβεσαι τον οποιοδήποτε Δήμαρχο.
– Ως καταδικαστέα συμπεριφορά του Δημάρχου Κω θεωρήθηκε η πρόσκληση του προς τους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Κω να τοποθετηθούν δημόσια για ένα τόσο ακανθώδες θέμα που αφορά την κωακή κοινωνία. Είναι δηλαδή προσβολή να ζητάς από αυτόν που έχουν εκλέξει οι Κώοι και οι Κώες να τοποθετηθεί για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά τους Κώους και τις Κώες;! Έχει χαθεί τελείως η σοβαρότητα..
– Οι δημοτικοί σύμβουλοι που υπηρετούν στο Δήμο Κω έχουν ανάστημα και προσωπικότητα. Δεν ανακόπτονται από κανέναν όταν έχουν χρέος να μιλήσουν στην κωακή κοινωνία για τα ζητήματα που την αφορούν. Αν ο Περιφερειάρχης έχει ειδικευθεί στο να ανακόπτει και τους συμβούλους του, ας προβληματισθεί για το επίπεδο τους.
– Φαντάζομαι σε επόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ο Περιφερειάρχης θα ζητήσει να αποδοκιμασθούν οι σύμβουλοι του που χαρακτήρισαν δημοτικούς συμβούλους ως γιουσουφάκια. Αλλά μάλλον όχι. Μάλλον για τον κ. Χατζημάρκο οι όροι της δημοκρατίας προσαρμόζονται ανάλογα με το πολιτικό του συμφέρον.
– Και κάτι τελευταίο, ο λαός μας σοφά λέει: «Καλοχαιρέτα τον πεζό όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετά κι αυτός όταν θα ξεπεζέψεις».
Ας το μάθουν καλά αυτό στην περιφερειακή αρχή.
Γιατί στην πολιτική το ξεπέζεμα είναι νομοτέλεια.
Απλώς τέτοιες συμπεριφορές και νοοτροπίες το επιταχύνουν.

52 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ.2010-2024 ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.

    • ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΕΑΝ ΑΛΑΞΕΤΕ ΚΟΜΑ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΩΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ,ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ,ΣΒΥΝΟΥ,ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ,ΚΡΗΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ @ΕΣΜΕΝΟΥΣ @ΡΩΜΟΡΟΔΙΤΕΣ.ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΙΘΗ.

      • ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ , ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΧΌΛΙΆ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ.

  2. ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΧΑΤΖΗΡΟΔΙΤΗ. ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ ΓΟΥΛΙ. ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΚΩ..

    • Αυτές οι κινήσεις χονδρου,αβριθη,στελνουν την ν.δ.ακομα ποιο χαμηλά.Ειναι κινήσεις που οι ντοπιοι που ζουν εδώ τρελαίνονται να βλέπουν.Ο λόγος; η αγάπη τους προς το έδαφος τους.

      • καλά ζωηραφε. από την πολύ αγάπη άφησαν τα λιμάνια χωρίς παγκακια και τέντες. ανίκανοι πολιτική, κυνηγοί θέσεων ειναι

  3. ΚΩΣΤΑ ΜΠΡΑΒΟ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ

  4. Στον Χόνδρο ετοιμάζεται να απαντήσει ο Φιλήμοντας και στον Αβρίθη ο Ευστρατίου. Χάσαμε και τον Μπάρδο να πάρει

  5. 1)ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΖΗΤΉΣΕΙ Ο Κ.ΧΟΝΔΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΩΣ ΒΕΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΉΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ!!
    2) ΠΟΣΟ ΗΘΙΚΟ Κ ΧΟΝΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΙΣΘΟΔΟΣΊΑ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2019 ;;;;
    3) ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΤΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ….

  6. Άνθρωποι του χρήματος και της καρέκλας………
    Βρε Άι τραβάτε να δείτε τι γίνεται έξω, που νομίζετε όλοι ότι είστε σε καμία αίθουσα!
    Όσο και να προσπαθείτε αθώο τον «Κινητήρα» δεν θα τον βγάλετε!’

  7. Μπράβο Κώστα καλά τα λες το κακό είναι ότι τόσα χρόνια ο κόσμος ψηφίζει των ίδιος περιφερειάρχης δεν κάνει τίποτα .

    • Κωστάκη οι εικόνες σε εκθέτουν. ένας πουθενάς της θεωρίας είσαι. μικρός αβριθης με εξαψεις. δρόμο από την πολιτική

  8. Ο Περιφερειρχης καλά έδρασε.
    Οταν απέναντι του έχει «μικροσκοπικά ανθρωπάκια»,που η διαχειριστική τους ανεπάρκεια εδώ και 5χρονια χτυπάει ταβάνι,»και η στάση στο συγκεκριμένο θέμα του «Μπροστινού»τους αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ
    για την κοινωνία της Κω,με πολιτική εύνοια τον αντιμετώπισε,
    Το ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ,
    Το ποικιλόχρωμου «ρεμπετ ασκερ»που φτιάξανε με μοναδικό στόχο την «πολιτική εξαφάνιση του Γ.Κυριτση τώρα διαλύεται..
    Η φαιδρότητα όμως των δικηγόρων απίστευτη.
    Το τερμάτισαν.Είναι totaly αστείοι για γέλια και για κλάματα μαζί,
    Εσείς ψηφοφόροι τους απλώς ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

  9. ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΥΙ ΑΥΡΙΚ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

  10. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΕΑΝ ΑΛΑΞΕΤΕ ΚΟΜΑ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΩΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ,ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ,ΣΒΥΝΟΥ,ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ,ΚΡΗΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ @ΕΣΜΕΝΟΥΣ @ΡΩΜΟΡΟΔΙΤΕΣ.ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΙΘΗ.

  11. Σε λίγο αν δεν ψηφίσει ο δήμαρχος μας και την πώληση τιυ νερού. Της δευακ. Των νερών,... Των πάντων

    Θα τον εξοντώσουν πολιτικά..
    Διότι πολύ απλά ο περιφειαρχης και τα 3 …..έκια του της Κω… απλά θέλουν ανθρώπους του χρήματος ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ.. . Οποίος εναντίωνεται στο πρόγραμμα του κράτους… Το οποίο καταστρέφει το περιβάλλον.. ΓΙΑ πολλά κέρδη,. Με την αιτιολογία,,.. Από της μιας της απάτης της ανακύκλωσης,,, η πράσινης ανάπτυξης η…Σκουπιδιών.. Λύση στη λειψειδρεια..:.κλείσιμο των πηγών, ιδιωτικό ποίηση νερού, δέσμευση κάθε υδάτινου πόρου.πωληση δευακ… Με τις υπογραφές του περιφερειαρχη.. της σβυνου και του ναβροζιδη..Οπως ήρθε και η ψήφιση των σκουπιδιών..

  12. Τι εικόνα του χυτα κω παραδίδουμε παλικάρια της δημοτικής αρχής στον φοδσα;
    Δεν ντρέπεστε μωρέ μιλάτε κι από πάνω;

  13. Ποιο σημαντικό όλων που δεν καταλαβαίνουν πολλοί από τους πολιτικολογουντες είναι ο διασυρμός του νησιού μας ως υγειονομική βόμβα της Δωδεκανήσου η και του νοτίου Αιγαίου. Αλήθεια ποια ήταν η είναι ακόμη και σήμερα οι χυτα της Ροδου της Καλύμνου η άλλων νησιών,? Εκεί δεν υπάρχουν ανεγκέφαλοι πολιτικοί , ο Θεός μαζί μας να τραβάνε τα ζουμιά και να υπονοουν καρκινογόνες διασπορες υγρών απορριμμάτων σε ρεμματα . Δεν τους απασχολεί βέβαια η οφθαλμαπάτη διαρροή υγρών από τον βιολογικό του κέντρου μεταναστών στο Πυλι γιατί θα βλάψουν την Νέα Δημοκρατία Δημοκρατία ως κομματικοί. Ζητώ η Νέα Δημοκρατία λοιπόν, ζήτω ο Χατζημαρκος, ζήτω ο Μπάμπης, ο Γιάννης και η Ντίνα κάτω ο Νικηταρας κάτω η Κως ζήτω η Ρόδος, Ζήτω η αναξιοπιστια η έλλειψη ευθύνης, η έλλειψη αξιοπρέπειας

  14. τις εγκαταστασεις της SEGEN !!! την αιθουσα αφιξεων και αναχωρησεων για το BLU STAR ΑΠΟ ΤΟΝ σεισμο του 2017 δεν υπαρχει!!!τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια!!!και πηραν 1.000.000 ευρω επιχορηγηση το 2020 για να φτιαξουν μελετες και μαστερ πλαν για το λιμανι!!!!ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!!!!
    ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

  15. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  16. για ενα φιλι απου τσιδωκα η το κεφι τσι να καμει με εστειλε η σκυλα στον καδι και στον καιμακαμη

  17. ΚΩΣΤΑΡΑ εσύ περπατάς και χαίρεται ο κόσμος να σε χαίρεται.
    Αν συνεχίσουν οι έτσι θα κρύβονται σε λιγο από το Μαστιχάρι να μην περάσουν…….

    • Που ακριβώς περπατάει αυτός; Εδώ στο κινητό τον ψάχνεις και δεν τον βρίσκεις 3 χρόνια. Όταν περπατήσει πείτε το μας να έρθουμε να του τα πούμε ένα χεράκι

  18. ειδαμε τις προθεσεις..τους ..απο τις πραξεις τους…!!!!!!!!!
    βασει συνταγματος….και των κανονων προστασιας.,..περι φυσης..κτλλ…
    .Ειδικότερα,Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ…ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ το Κράτος οφείλει να διατηρεί αμετάβλητο τον προορισμό των δασών («ό,τι ήταν δάσος μένει δάσος»), με συνέπεια οι αρμόδιες Αρχές να υποχρεούνται να χαρακτηρίζουν αναδασωτέες εκτάσεις που έχουν απωλέσει τη δασική τους μορφή με υλικές ενέργειες (εμπρησμό, αποψίλωση κ.ά.). Επίσης, επιβάλλει την κατάρτιση δασολογίου (παράλληλα και πριν από την κατάρτιση κτηματολογίου).

    ειδατε πουθενα κατι τετοιο…μετα τις 100 πυρκαγιες φετος…που εκαιγαν 30 ημερες,,,?
    ας αφησουυμε τα καμμενα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ.και εχουν καταστραφει μεχρι και τοποθεσιες αρχαιας ελληνικης κληρνομιας….
    καμια αναδωση …τα τελευται 6 χρονια επι ΝΔ…..εχουν ομως μπει στο προγραμμα για νεες αδειες ανεμογενητριων..
    ΑΥΤΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΕ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ

    ΨΕΥΤΕΣ-ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ..

    • τότε γλενταει ο κοντός.γιατι τον θέλουν προσοχή οι μέντορες αβριθης και μικρός αβριθης χονδρος. και καλά τους κάνει.

  19. ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ “ΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ”, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΨΑΝ ΟΙ “ΚΑΚΟΙ” ΛΙΓΝΙΤΕΣ ΒΑΛΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ -ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΣΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ- ), Η ΑΓΡΟΤΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΘΑΝΙΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΕΡΙΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ,.ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΥΤΕΥΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ
    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.
    Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣΗΔΗ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, … ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ,ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ί δίνουν τα νερά της Θεσσαλίας και της Κρήτης και έπονται τα νερά όλης της Ελλάδας,
    ΔΕΝ ΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡ@Μ@Λ@ΚΑΣ ΛΑΟΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ!!
    ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ..

  20. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ..

    ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ Να κρινετε ποιοι ειναι!!!
    απλα αυτοι οι τεχνοκρατες .πρωθυπουργος..περιφερειαρχες…εχουν υπογραψει την ΚΑ Τ Α ΣΤ ΡΟΦΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΠΟΡΝΕΥΕΤΑΙ… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗς ΑΡΧΗΣ!!!!!!!
    ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΕΚΠΟΡΝΕΥΕΤΑΙ” ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣ ΔΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ…

    ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΟΥΣΤ@@@Π@ΡΝΕΣ……ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ..ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ Μαζί με τα τσιράκια τους γλυφτιδες… Tο ένα σίχαμα πίσω απ το άλλο..

  21. Για να πίνεις καθαρό νεράκι….
    Ή να ποτίζεις….
    Αν δεν μπεις και στο ηλεκτρονικό σφραγιδοσυστημα τους …
    Όλα τα άλλα κουραφέξαλα από τους κ..ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ
    Και τα τσιράκια τους….
    Με την γνωστή μέθοδο…
    Πρόβλημα….
    Εμείς η λύση…ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ

    ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ..ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ..ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗ Ν ΥΓΕΙΑ..ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.. ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΕΙ…(ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ)!!!

    τα αντιπλημμυρικά και τα αντιπυρικά έργα είναι άχρηστα και δημοπρατούνται με γνώμονα τη μίζα.ΟΠΩς ΚΑΙ τα εμβολια..ενω εχουν καταστρψει ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

    Το οξύμωρο με την επιστήμη της ψυχολογίας είναι ότι η χειραγώγηση των μαζών ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ για να πλουτιζουν οι τεχνοκρατες …ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ..ΣΕ όλους αυτούς
    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ανλυσουμε αργοτερα ποσο φταει η κλιματικη αλλαγη και οχι , εταιρειες που … επηρεάζουν τον καιρό…!! ! που συνεργαζονται με την ΝΔ – !!και απο πανω επιβαλουν φορο κλιματικης

  22. ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΜΕΡΝΑ ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΙΘΗΣ. ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ , ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΙΝΕΖΟΣ. ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ. ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΟΥΣ ΨΗΛΌΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ. ΤΙ ΕΙΣΑΙ; ΕΝΑ ΣΝΟΜΠ ΨΩΝΙΟ ΕΙΣΙΑΙ , ΕΝΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ.

  23. Ένας άχρωμος δημοτικός σύμβουλος που είναι εκεί για τα δικά του εγώ!!
    Αλήθεια φίλε Κώστα τι έχεις προσφέρει ως δημοτικός σύμβουλος στο Νησί μας και ιδιαίτερα στο Ασφενδιού και Πυλί;;;
    Ένα κενό πολιτικό κενό που δεν παρέχει τίποτα στην Κωακη κοινωνία! Άδειος εντελώς..
    Αντε να κατέβει καμία νέα παράταξη μπας και πάτε στο καλό Αρκετά με τους δικηγόρους.

  24. Κωστα μου, το πόσο ανίκανοι, άσχετοι, επικύνδυνοι και γενικά λιγοι ειστε, το ξέρετε όλοι εκει στο Δήμο!? Εχασες για κάποιο λόγο τον ύπνο σου? Για πες μας βρε παιδί μου….μην ντρέπεσε!!! ( Ρητορικό το ντρέπεσε…εννοειται!). ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ, ΞΕΧΝΑ ΤΟ!!!!

  25. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΑΣ ΚΩΣΤΑ ΧΟΝΔΡΟ ΕΥΓΕ ! ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ «ΣΥΚΙΑ» ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.

  26. ο μεγάλος νεοδημοκρατης που συνομιλει με Γεωργία και Νεκτάριο μόνο και νομίζει ΠΩΣ ΤΟ κόμμα του χρωσταει

  27. Κωστάκη άλλον έχουν για μπροστά οι δικηγόροι εσένα δεν σε υπολογίζουν αγόρι μου. μην εκτίθεσαι τζάμπα. όσο για τον Θεοδόση μην κάνεις όνειρα. δεν θα σου χαρισει την παράταξη του. άδειος θα πας

  28. Υιός από τα παγκάκια ο εκλεκτός Αβρίθη. δεν σε έχουν στα πλάνα αγόρι μου. όταν ερωτήθηκαν είπαν ότι δεν κανεις

  29. Σε λίγες μέρες που θα επέμβει ο εισαγγελέας για την περιβαλοντικη καταστροφη κάποιοι θα χρειαστουν τις νομικες σου υπηρεσιες. Όχι μόνο να γράφεις σχολια ανωνυμα Κωστάκη και επιστολες. ετοιμασου για υπερασπιση του δικαιου του συριζαιου δημαρχου σου. ετοιμασε γραμμη υπερασπισης για τα εικονικα δρομολογια στην αποκομιδη και για την συγκαλυψη των ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΩΝ. ΑΝΤΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ!!! ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕ που κυνηγας τα ελικοδρομια και τα ρουσφέτια όσων μπορουν γιατί εσύ εισαι στο πουθενα και μονο θεωρία.ΜΙΚΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ