Τσαμπίκα-Καλομοίρα Ανδρουλή: Σας παρακαλώ «μην πυροβολείτε» τον Πρόεδρο! Από την πρώτη στιγμή έκανε τα αδύνατα δυνατά για να διευθετηθεί το θέμα της πλ. Κονίτσης ανώδυνα!

57
16848

ΘEMA: » APΣH THΣ AΔEIAΣ ΠAPATAΣHΣ MOYΣIKHΣ,KATAΣTHMATΩN ΠΛATEIAΣ KONITΣHΣ».

TIΣ TEΛEYTAIEΣ MEPEΣ ΠAPAKOΛOYΘΩ TIΣ ANAPTHΣEIΣ KΑΙ TOYΣ ΔIAΠΛHKTIΣMOYΣ METAΞY TOY ΠPOEΔPOY THΣ KOINOTHTAΣ KΩ KΑΙ TΩN KATOIKΩN THΣ ΠΛATEIAΣ KONITΣHΣ.

ΛYΠAMAI AΦANTAΣTA ΓIA TA OΣA EXOYN EIΠΩΘEI… ΣAΣ ΠAPAKAΛΩ «MHN ΠYPOBOΛEITE» TON ΠPOEΔPO! AΠO THN ΠPΩTH ΣTIΓMH EKANE TA AΔYNATA ΔYNATA ΓIA NA ΔIEYΘETHΘEI TO ΘEMA ANΩΔYNA!

ΣYNANTHΣE TOYΣ EΠIXEIPHMATIEΣ,ANTAΛΛAΞAN AΠOΨEIΣ,KAΘΩΣ KΑΙ ME TOYΣ ΚΑΤOIKOYΣ THΣ ΠEPIOXHΣ!

TO ΘEMA ΣYZHTHΘHKE TPEIΣ ΦOPEΣ ΣTO KOINOTIKO ΣYMBOYΛIO…

THN TEΛEYTAIA ΦOPA TEΘHKAN OI EΞHΣ ΠPOTAΣEIΣ:

1H:TO ΘEMA NA ΠPOΩΘHΘEI ΣTHN NOMIKH YΠHPEΣIA TOY ΔHMOY

2H:ANAΛHΨH THΣ EYΘYNHΣ EΞ OΛOKΛHPOY THΣ KOINOTHTAΣ,XΩPIΣ NA KOPOIΔEYOYME TOYΣ ΠOΛITEΣ!(ΠPOTAΣH ΠPOEΔPOY).

TEΛIKA TO ΣΩMA OMOΦΩNA KATAΨHΦIΣE TO AITHMA TΩN ΚΑΤOIKΩN!

ETΣI AKPIBΩΣ EXEI H KATAΣTAΣH KΑΙ ΔEN ΘA EΠITPEΨOYME NA MAΣ ΘEΩPEITE «ANYΠAPKTOYΣ» H ΠOPTA MAΣ ΘA ΠAPAMEINEI ANOIKTH ΓIA OΛOYΣ ΣAΣ!

Y.Γ ΣAKH Σ’EYXAPIΣTΩ AΠO KAPΔIAΣ,ΠOY EIMAΣTE ΣYMΠAPAΣTATEΣ ΣTHN AΓAΠH MAΣ ΓIA TO NHΣI MAΣ,ΓIA THN KΩ MAΣ!

KΑΙ ΓIA TO OTI ΛEITOYPΓOYME ΣYΛΛOΓIKA XΩPIΣ NA AΦHNEIΣ AIXMEΣ ΓIA TO AN ΠPOEPXOMAI AΠO THN ANTIΠOΛITEYΣH!

META TIMHΣ TΣAMΠIKA-KAΛOMOIPA ANΔPOYΛΛH

KOINOTIKH ΣYMBOYΛOΣ ΔHMOY KΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

57 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τι να πω για την κυρια;οτι και να πω θα είναι λίγο.Αντιπολιτευση είναι,αλα τα λέει τα πράγματα με το ονομα τους.Βγαινει και ο δικός μας κοκαλακης και βρίζει τον δημαρχο.Πως θα ψηφίσω εγώ τον συγχωριανο μου;όταν βλέπω την κυρια ανδρουλη να κάνει αντιπολίτευση χωρίς ίχνος βρισιας,παρα μονο με ευγενεια; Κυριε δημαρχε θα σας έλεγα ότι θα μπορέσετε να την έχετε στα υπόψιν.Ανθρωπους με αγάπη θέλουμε και όχι φαφλαταδες,για το καλό του τόπου.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΑΦΛΑΤΑ ΚΟΚΑΛΑΚΗ;;;

      • Εσυ κύριε/α Ανώνυμε να συνεχίσεις να γλείφεις τον κύριο Νικηταρά μην και δεν σου χαλάσει τα χατίρια.
        Εγώ ανθρώπους που λένε ψέματα, δεν κάνουν τίποτα απολύτως για το χωριό και δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή να το πω όπως έχει ξέρουν αλλά δεν τους ενδιαφέρει δεν τους γλείφω ούτε τους επαινώ!
        Σας ευχαριστώ για τους χαρακτηρισμούς σας!
        Προτιμώ φαφλατάς παρά υποτακτικός και θρασύδειλος!!

        • Πάνω από όλα δεν καταλαβαίνω κανενα.Ουτε νικηταραδες,αλα ουτε και απο φασιστες που εσυ υπηρετησες.Με λιγα λογια τους γραφω κανονικα. Άκουσε τωρα κυριε κοκαλακη Γιώργο.Ούτε στραβοί είμαστε,αλά ούτε και κουφοι.Επι θητειας δικη σου θελω να βγεις και να πεις στους συγχωριανους τι έκανες;;; απολύτως τίποτα.Πηγαινοερχοσουν από την κέφαλο,στο λιμενικό ταμείο,και την κέφαλο την είχες γραμμένη.Τωρα οποτε κατεβαίνεις στην πόλη βλέπεις δρόμους σαν αεροδρομίου.Ο φωτισμός κύριε Γιώργο κοκαλακη επι κυριτση σου,δεν βλέπαμε τις τυφλές μας,και έκανες πόλεμο στους εργαζομενους οταν τοποθετουσαν τον φωτισμό,και μάλιστα με χυδαίο τρόπο.Γιανα μην πω και αλά,σταματώ εδώ,με μια συμβουλή.Να συμπεριφέρεσαι ποιο κοσμια.Και ούτε να αποκαλείς ψεύτη τον δήμαρχο που είναι εκλεγμένος δυο φορές και με μεγάλες διαφορες.Στο τέλος τέλος,οι τσαμπουκαδες αλου,εαν φυσικα μας γνωριζεις????

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΟΗΛΙΘΙΟΣ ΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ

    ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΗΤΖΙΑΝ ΝΙΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Α@Λ@ΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΣΑΚΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΡΑΝΤΕΣ ΜΑΡΑΜΕΝΕΣ.ΒΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΜΑΡΙ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΛΗ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.

  2. Σε ευχαριστώ πολύ Τσαμπίκα μου είσαι το καλύτερο κορίτσι με συγκίνησες .
    Νομίζω με τα δεδομένα που είχαμε κάναμε ΟΛΟΙ ότι καλύτερο μπορούσαμε φυσικά αυτά αλλάζουν
    Η πρώτη λύση απλά θα ήταν για μένα μια κοροϊδία για τους κατοίκους
    Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ που απεκατέστησες τα πράγματα.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

  3. μια επιστολη σωστη..τεκμηριωμενη..ορθογραφοικα σωστη..σοβαρη απευθυνομενοη σε πολιτες και οχι σε ζωα

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ FACEBOOK….
    ΣΑΚΗ καταλαβες?

  4. Πολιτικός πολιτισμός. Σας βγάζω το καπέλο κυρία μου. Μακάρι όλοι οι πολιτικοί να είναι σαν και εσάς.

  5. ΣΑΚΗ ..σε εσωσε η κ καλομοιρα!!πραγματικα...μια επιστολη ηθους..

    αν καταλαβες ..δεν σε αποπαιρνει κανεις για τις προθεσεις σου ..αλλα η προθεση δεν αρκει…!!!ο δημαρχος δεν σε εχει εημημερωσει δυστυχως για τις αρμοδιοτητες σου..
    ομως τι σχεση εχει προεδρος..να δημοσιευει φωτογραφιες της νιοτης του σε μπαρακια..ΜΑΖΙ με την επιστολη για την μαρινα η σοβαρα θεματα..επισης γινε λιγο πιο σοβαρος με τον τροπο που και το συντακτικο και το ηθος .και τις επιστολες σου
    ΤΡΙΤΟΝ…σταματα να ασχολεισαι με φωτο.. προσωπων celebrity.. και εργα μηδαμινα και μονο..δεν ειναι γιαυτο ο προεδρος ..
    μπορει να μας πληροφορησεις για σημαντικοτερα εργα της κω..οπως 3 δημοτικο..παρα γυμναστηριο στην παραλια?? η αλλα που δεν λειτουργουν !!
    για το νοσοκομειο..δρομους..καθαριοτητα , αποκατάσταση ζημιών ,καθαρισμα αρχαιλογικους χωρων . ασφάλεια των εγκαταστάσεων των παιδικών χαρών ..βελτιωσεις για τουρισμου και εργων

  6. παρα να βριζεις...εσυ..ανωνυμε ως ηλιθιο γραφια..αυτον που γραφει την αποψη του

    σκεψου να πεις μερικες ιδεες στον σακη ..να ξεκινησει!!!!

  7. σττην κω υπαρχουν..αποροι..αστεγοι..που δεν εχουν να φανε..οικογενειες που επιβιωνουν δυσκολα

    εχει ενδιαφρεθει ο σακηςσαν προεδρος.. για τη χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων και ειδών διαβίωσης ή περίθαλψης στους οικονομικά αδύνατους κατοίκους και πολύτεκνους,η..δημοσιευει φαγοποτι στην μαρινα…ημουν και εγω εκει!!!!(με αστακους
    αυτα ειναι τα προβληματα της κω… η λαμαρινα στην πλατεια..η ο ηχος στην πλατεια κονιτσης?
    παρακολουθεί τα θεμάτα του δημου που γινονται σε καθε δημοτικο Συμβουλίου αμεσα η σημαντικα..ΟΧΙ
    την κυκλοφορία και τη συγκοινωνία της περιοχής της Κοινότητας,

    εχει κανενα σχεδιο για την την αναβάθμιση της αισθητικής περιοχών, καθώς και για την καθαριότητα αυτών,βρωμανε ολες..

    δεν τον βλεπω να ενδοιαφεερται για σοβαρη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων -και οχι φαγοποτια και γενικότερα σε πολιτιστικά, θέματα,
    ΑΥΤΑ,.ΦΙΛΕ ΣΑΚΗ ..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  8. Κοιτά να δεις που ζούμε σε άλλο νησί.Αυτο προσπαθεί να μας πισει ο τύπος εδώ που γράφει όλα τα σχόλια.Αυτα βλέπει ο Σάκης και πέρνει τα πάνω του και συνεχίζει το σπουδαίο έργο του.

  9. Κυρία Τσαμπίκα,αφού τα βλέπετε όλα καλά στη πόλη μας και έχουμε τον τέλειο πρόεδρο που έχει κάνει τη πόλη μας να λαμπρή και όλα να λειτουργούν ρολόι,τι ακριβώς κάνετε στη δύναμη αλλαγής;Πηγαίνετε μαζί με το Σακη να μεγαλώσει η υπέροχη ομάδα του.

  10. Φίλε μου σε ευχαριστώ έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες έιχα και έχω πολλά σχέδια όμως θέλω και βοήθεια σας από όλους από μέσα και από έξω ……. γιατί όπως γράφεις σίγουρα γνωρίζεις ότι ο πρόεδρος ……..
    και το πρώτο μου σχέδιο αυτά που συζητούσα στα καφενεία με όλους μας να τα προσπαθήσω όσο μπορώ
    σε ευχαριστώ στο μόνο που διαφωνώ είναι για το γυμναστήριο ……. όπου ΟΛΟΙ μαζί αποφασίσουμε απλά η πρόταση μου ήταν εκεί για τους λόγους που αναφερα
    Ναι είμαι παρορμητικός αλλά αγαπώ το νησί δεν μπορώ να κοροϊδεύω ……
    Πάντως δεν είμαστε οι ΚΩΟΙ του 70. 80 ίδιοι με σήμερα έχουμε αλλοιωθεί πολύ αυτό το λέω αλλά όχι ΠΑΛΙΌΤΟΜΑΡΑ
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΝΟ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ
    Η αλήθεια είναι πολλές φορές σκέφτομαι να τα ΠΑΡΑΤΗΣΩ ……..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΥΤΑ ΜΟΥ ΞΕΦΕΎΓΟΥΝ……
    Με πειράζει η αδικία και η κοροϊδία
    Όχι ότι είμαι τέλειος εγώ ο αναμάρτητος …. …….ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ έχω μπόλικα

  11. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟ ΦΕΓΓΆΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ. ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ. ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ !!!

    • τελικά ρε βλαμμένη που δεν λείπεις από κανένα άρθρο και σχολιάζεις τους πάντες και τα πάντα είσαι αργοσχολη ή δεν είσαι;;;;γιατί εσύ προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο ότι δουλεύεις κιόλας.Μεροκαματο απ’ τον Κούλη παίρνεις και είσαι τόσο αργοσχολη;;;

  12. Κοπέλα μου είναι σοβαρά αυτά ; Κυκλοφορείς καθόλου έξω στο νησί ; Δεν βλέπεις που ο κάθε ένας κάνει ότι του γουστάρει; Βάζει δυνατά την μουσική ότι ώρα θέλει ; Έχεις δει έξω την βρωμια που επικρατεί παντού ; Μήπως εσείς βρίσκεστε σε κανένα κρουαζιερόπλοιο πάνω και δεν ξέρετε τι σας γίνεται ; Απορώ.

  13. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙΓΟΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΧΡΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…

  14. Δεν ξερω γιατι η κυρια Τσαμπικα ενιωσε την αναγκη να υπερασπιστει εναν ανθρωπο ο οποιος απο μονος του αποφασιζει να εκτιθεται καθε τρεις και λιγο. Και πλεον δεν τον λυπαμαι τον προεδρο γιατι στις αρχες τον λυπομουν λιγακι. Ο ιδιος φαινεται να μην εχει καμια απολυτως συναισθηση για το τι προκαλει με τη σταση του. Και οχι μονο αυτο επιπλεον δυναμιτιζει την αψυχολογητη αυτη συμπεριφορα του με τα επιπροσθετα σχολια εδω που απαντα προκλητικα και με αγενεια . Ειπωθηκε χιλιες φορες ο Νικηταρας δεν τον εχει ενημερωσει για τα καθηκοντα του . Ο Σακης ο φανφαρονος ο ιδιος γιατι δεν φροντιζει να μαθει τις αρμοδιοτητες του , δεν τον ενδιαφερει καθολου και νομιζει πως με αρπαχτες φαεινες ιδεες και ασυναρτησιες θα βγαλει τη θητεια του .Και γιατι κανενας δικος του δεν σταθηκε πλαι του να τον υπερασπισει δημοσια οπως εκανε η κυρια αυτη , και επειτα καθε φορα που θα κανει την πατατα του ο προεδρος θα χρειαζεται μια κ.Τσαμπικα να διασαφηνιζει την αληθεια για να μην γινεται αυτος βορρα στα σχολια …..Τι ειδους πολιτικη ειναι αυτη ελεος………….

  15. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  16. Παίρνεις θετικά τα σχόλια μου.. Τα οποία γίνονται με καλή πρόθεση.. Θες την βοήθεια δημάρχου.. Οπως γνωρίζει εφόσον είσαι άπειρος, με την καλη έννοια, να σου βγάλει κάποιες » γραμμές.». Αρμοδιότητες, υποχρεώσεις.. Φταίει και ο Νικηταράς που αφήνει έτσι.. Οπως και πολλούς άλλους…
    Πρόθεση, χωρις γνώση ιδέες, , ίσον αποτέλεσμα μηδαμινό. . Η γνώση, η ενημέρωση κανει την διαφορά.. Αυτί οφείλεις να καβεθς για όλα.. Μέσω του δημοτικού συμβουλίου να αρχίσεις να παρακολουθείς τα θέματα, τιυ κάθε δημοτικού συμβουλίου κσι να πσιρνεις ενεργό ρολο

  17. ΣΑΚΗ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .ΜΠΗΚΕΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ..ΕΓΩ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ..ΕΓΩ..ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ..ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ..ΕΓΩ.. ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ , ΦΟΒΕΡΟ !!!! ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΒΡΕ ΑΤΟΜΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΣΟΥ Ο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΩ . ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ , ΚΑΝΕ ΔΥΟ ΕΡΓΑ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ .ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

  18. ενα τετοιο ευπρεπες κειμενο δεν μπορουσε να γραψει ο προεδρος αραγε αντι να κρατα τα ρουφιανικα τα σμσ που εστειλε και του εστειλαν κλπ κλπ … και να τα φωτογραφιζει στο φεισμπ Σαν τον καταδοτη …………………../ και καλα εδω σας εχω στο χερι , τι μυαλο !!!!!!!!/////……………….

  19. Μπράβο κυρία Τσαμπίκα. Όχι μόνο αντιπολίτευση αλλά και όλοι μαζί για το καλό της πόλης μας.

  20. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ γιατί φοβάσαι να γράψεις το όνομα σου εσύ φαίνεται με τις γνώσεις σου το συντακτικό σου τα πτυχία σου τη γραμματική σου και όλα τα καλά σου μπορεί να βοηθήσεις πολύ, σε χρειαζόμαστε έλα γράψε το όνομα σου που σίγουρα θα είναι ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ στη κοινωνία ξέρεις ΠΟΛΛΑ εσύ ….. βοηθά μας
    Εγώ προσωπικά από πολιτική είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΙΑ ΓΕΜΑΤΟΣ 58 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟ face book έχω ανάγκη ούτε μέσα διαφήμισης ούτε από τίποτα μια πέτρα από την Κω άμα σηκώσεις θα μάθεις για μενα 58 χρόνια είναι αρκετά για αφήσεις στάμπα ΕΙΜΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ
    φιλαράκο ανώνυμε
    έλα βοηθά και μένα να βοηθήσω και γω όσο μπορώ
    μπορείς γιατί δεν το κάνεις
    ……..
    Στο Αμαρυλλίς είμαι κάθε πρωί 8 για καφεδάκι έλα κερναω

    • Μας δουλεύεις τελικά;Αν είσαι άσχετος και δεν ξέρεις από πολιτική τι ασχολείσαι;Γιατί ζήτησες να σε ψηφίσουν;Επειδή είσαι καλός άνθρωπος σαν τον δήμαρχο;Εγώ δεν ξέρω πολλά αλλά η άλλοι είναι κακοί;Τόσα χρόνια από κακία κατέβαιναν να βοηθήσουν ;Δεν είχαν τι να κάνουν;Δεν είναι δυνατόν να δηλώνεις ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται αλλά να θέλεις να είσαι πρόεδρος σε κάτι που δεν ξέρεις.Σκεψου λίγο και πήγαινε σπίτι σου.Δεν είναι η ζωή χαβαλές ,καφεδάκι στο Αμαρυλλίς.Ανελαβες ευθύνες το καταλαβαίνεις;Δεν κρίνεται ο ανώνυμος που λέει μια γνώμη ,μια σαχλαμάρα,η βγάζει κακία.Αν ήθελε θα κατέβαινε επώνυμα .ΤΩΡΑ η μαγκιά κερνάω καφεδάκι έλα να τα πούμε ,είναι μιας άλλης εποχής.Τοσο λεφτάς είσαι που κερνάς όλους τελικά;Από πλοιάρχους σε γιοτ και κρουαζιερόπλοια.Σοβαρεψου αν μπορείς ,δεν είσαι πια ο Σάκης.Εισαι ο πρόεδρος τις κοινότητας.Αν δεν μπορείς παρατήσουν.Αρκετα με την επίδειξη του εαυτού σου.Εισαι έτσι,είσαι αλλιώς.Ξεκαβαλα που λένε στο χωριό μου.

  21. Γιατί δεν έρχεσαι να κοιμηθείς εσύ στις πλατείες κκ εκεί που είναι οι μουσικές τόσο δυνατά μέσα, στα, αυτιά των ανθρώπων…. Μάλλον θα «πυροβολήσεις» εσύ μετά τον πρόεδρο!!!!!!!!!!!!……. Είστε για γέλια όλοι ρεεεεεεε εεεεε! Έλεος!!!!!!!

  22. Να τη χαίρεστε την εκπρόσωπο σας στη δύναμη αλλαγής! Ειδικά όσοι υποψήφιοι δισβεβσιωνατε τους πολίτες ότι δε θα αφήσετε τα κακώς κείμενα να συμβαίνουν στο νησί… Ξέρετε ποιοι είστε…. Να τη χαίρεστε που επικροτεί την ανομία κ τν αναρχία… Ξέρετε ποιοι είστε εσείς της δύναμης αλλαγής…

  23. ΝΑΙ ΣΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΥΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

  24. ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΗ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 00:00 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΙΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ

  25. ΝΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. ΕΚΑΝΑ 2 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΔΥΟ 90 ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ.
    ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΑΚΗΣ ΤΕΛΟΣ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΡΚΕΤΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
    ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΚΗΣ ΤΕΛΟΣ

    • Πάω στοίχημα ένα τραπεζομάντηλα στη Μαρίνα.Αντε καμία μέρα μετά πάλι εδώ θα είσαι.

    • Μην γράφεις κεφαλαία.Ειναι σαν να φωνάζεις.Δεν φοβάται κανένας με τις φωνές σου ούτε το ρουσφέτι σου περιμένουμε.Ξερεις υπήρχε η Κως και πρην από εσένα.Δεν περιμέναμε τον Μεσία.Εχουμε ζαλιστεί κάθε μέρα να μας λες πόσο καλός άνθρωπος είσαι,ποδο αμόρφωτος,πόσο του πεζοδρομίου,πόσο αγαπάς τους άλλους,πόσον Σάκης είσαι.Δεν χρειάζονται ρουσφέτια αν όλα δουλεύουν σωστά.Ολοι έχουμε καταλάβει ότι μια ψήφος για χαβαλέ σε ποιον πρόεδρο οδηγεί.Ναι είμαι σίγουρη η κυρία που έγραψε το άρθρο σε ψήφισε,αν και ανήκει σε αλλά παράταξη.Αφου τα βλέπει όλα ότι γίνονται σωστά και να μην σε μαλώνουμε.Αποθημενο δείχνει όλο αυτό.Αν ήμουν η γυναίκα σου θα ανησυχούσα.Καλη σου μέρα.Το ότι βλέπουμε κάποιον που δεν μπορεί και δεν ξέρει,εσυ το λες άλλωστε,δεν σημαίνει ότι είμαστε εχθροί.Στη πολιτική μπαίνεις να προσφέρεις και εινσι επιλογή.Δεν θα συμφωνούν όλοι μαζί σου .Δεν σημαίνει εσυ καλός ο άλλος κακός.Ο στόχος που βάζει ο καθένας ,ο τρόπος και η δυνατότητα να το πετύχει μετράει.Για σκέψου λοιπόν δηλώνοντας άσχετος και δεν θέλεις και κριτικές ,να βοηθήσεις ζήτησες την ψήφο η να σε βοηθήσουμε;

  26. Άσε τα βάλε το ονοματάκι σου και αυτές τις απειλές μην το πάμε αλλιώς κακομαθημένο ξενυχτοπουλο

  27. ΡΕ ΣΑΚΗ ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΥΧΙΕΣΑΙ ΠΟΣΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΑΨ@@ΝΙΚΑ ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΓΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΓΩ .ΟΥΤΕ 12ΧΡΟΝΟ ΝΑΣΟΥΝΑ .ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΙΑ ΓΚΑΦΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΥΡΕΑΛ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ . ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Γ…ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΣ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΘΕΟΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ . ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ , ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΗ ΣΕ ΧΑΣΟΥΜΕ .ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ.ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ

  28. ΝΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΩ 2 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΔΥΟ 90 ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ
    ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ
    ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΑΚΗΣ ΤΕΛΟΣ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
    ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΚΗΣ ΤΕΛΟΣ

  29. Σακη σου το εχω ξαναγραψει.
    Εκτος απο τα κεντρικα σημεια, να βλεπεις και την περιφερεια. Απεναντι απο το τεταρτο δημοτικο, τα ξερα κλαδια ειναι δυο στρεμματα, δυο μετρα υψος.
    Επειδη ο ιδιοκτητης χρονια τωρα δε συμμορφωνεται, καθαριστετο εσεις και βαλτε του προστιμο, συμφωνα με τον νομο. Στο παρελθον ειχε παρει και φωτια.
    Δε θελω να μου πεις ειμαι αναρμοδιος.
    Εισαι προεδρος, βρες τον αρμοδιο.

  30. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. ΤΕΛΟΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ . ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΡΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ , ΜΕ ΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΤΣΑΝΤΗΡΙ .ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΣΑΚΗΣ ΤΕΛΟΣ ΕΝΝΟΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΜΑΚΑΡΙ………………..ΤΕΛΟΣ .Ε ΡΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΤΙ ΡΕΖΙΛΙΑ

  31. Την ψυχικη σου υγεια δεν τη σκεφτεσαι προεδρε οταν εκτιθεσαι ετσι συνεχεια Πρεπει να σουχει γινει βραχνας η στηλη των σχολιων.Καλα μονος σου δεν το καταλαβαινεις φιλους συγγενεις παιδια δεν εχεις να σε τραβηξουνε που σου εγινε εμμονη , θα παθεις τιποτα και δεν σε προστατευει κανενας .Και αμα δε σκεφτεσαι τη δικη σου ψυχ υγεια που φαινεται δεν ειναι η καλυτερη σκεψου τη δικη μας καθε τρεις και λιγο να σε διαβαζουμε. Καλα θα κανεις να εξαφανιστεις μονο να μην ειναι απειλη να γινει πραξη να ησυχασουμε εμεις και εσυ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ