Γ. Κοκαλάκης: Στο επόμενο τραπέζι να μη ξεχάσετε την σαμπάνια της « Επιτυχίας»!! Ο Ιδιώτης των 1.300.000€, Ανακύκλωση, ΧΥΤΑ τύπου ΧΑΔΑ και όλα λειτουργούν άψογα

24
13532

Ο Ιδιώτης των 1.300.000€, Ανακύκλωση, ΧΥΤΑ τύπου ΧΑΔΑ και όλα λειτουργούν άψογα

Αποκομιδή Απορριμμάτων από τον Ιδιώτη απόψε 31/08/2014 στην Κέφαλο.
▪️Αδειάζουμε τα πάνω και αφήνουμε τα κάτω για αλλά για την επόμενη φορά
▪️ Πράσινοι και Μπλε κάδοι στο ίδιο απορριμματοφόρο, «προηγμένη» Ανακύκλωση στον Δήμο Κω
🔻Ο Ιδιώτης του 1.300.000€ , Ανακύκλωση, ΧΥΤΑ τύπου ΧΑΔΑ και ολα λειτουργούν άψογα.
Στο επόμενο τραπέζι να μη ξεχάσετε την σαμπάνια της « Επιτυχίας»!!
*η ανάρτηση δεν έχει να κάνει με τους εργαζόμενους, εντολές και οδηγίες εκτελούν του εργοδότη τους που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Δήμος Κω!!

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα!!! ΧΥΤΑ χάλια !!! Κανόνια πυρόσβεσης χάλια !!!! ΚΔΑΥ χάλια !!! 1.300.000 σε έναν ιδιώτη και αμφιβόλου υπηρεσίες. Που πάμε; που βαδίζουμε με αυτό το τσίρκο;

    • Προς μοναδικό σχολιαστή,του απερχομενου.Αυτός με τα ονόματα μιράντα,μπακλαβά,στρατιωτικος,ψιτ,μπάρμπα σουλης,

      Βλακα βλεπω οτι μονος σου γραφεις και μόνος σου απαντάς σε σχολια δικα σου,και σε σχολια που υποστηριζουν τον δήμο.Μόνος σου είσαι,δεν υπάρχει αλο νουμερο του είδους σου.Εκτός και εάν είσαι βαλτός μακακας.Εαν σε μάθει ο κόσμος θα σε κυνηγήσει με πολες ντοματες.Θα ντρέπεσαι να βγεις από το σπίτι σου.

  2. Γιατί κύριε Κοκκαλάκη ξεχάσαμε τα χάλια τα δικά σας ; Όλη η Κως βρωμούσε και είχατε τόσο προσωπικό, μόνο για ταξιδάκια και βολτούλες με τα αυτοκινητάκια του δήμου είσασταν, τα ξεχάσαμε ;

  3. Καλά ρε μεγάλε Πρόεδρε φωτογραφίσεις τον κόσμο. υπήρξες αντιπρόεδρος και πρόεδρος γνωρίζεις ότι απαγορεύεται. βλέπω όμως οι κάδοι καθαροί.τι έγινε λάμπει η κεφαλός.

  4. Μήπως κύριε κοκαλακη σε βαρεθήκαμε,με το να γράφεις συνεχώς τα ίδια και τα ίδια!!Έλεος σοβαρέψου.Κανε ειλικρινής αντιπολίτευση.Μην νομίζεις ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει αυτά που εσύ έκανες επί κυριτση;;Ένα θα σου πω ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ,γιατί σε πήραν στο δούλεμα.

    • Οπαδέ του τίποτα ,του Νικηταρά σε τι σε οφελεί να γράφεις με αυτό το όνομα;Θα πισεις να ψηφίσουν τον δήμαρχο;Ότι πιο άσχετο έχει περάσει από το νησί;Μειώνεις τον Κοκαλακη έτσι;Ποσό προβλέψιμοι είστε.

  5. Γιώργο μήπως πρέπει να βλέπουμε τα πεπραγμένα μας,το τι κάνατε εσείς? Λέω εγώ τώρα!!!

  6. ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΣΟΥ.ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ,ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΕΣ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΤΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ.

  7. Η ψωνισμενη….. που πληρώνεται και έχει καβαλήσει τον καλάμι;
    Η Κυρία Μ….., ο κύριος αποσπασμένος στο γραφείο δημάρχου;
    Ανώνυμα πάντα, άραγε τι έχουν να φοβούνται;

    • Όλοι οι παραπάνω και μερικοί γνωστοί “άγνωστοι»
      Μην τους ενοχλείτε !
      Τρώνε,χορεύουν,φωτογραφίζονται και ζητούν το χειροκρότημα μας!,,,
      Τα λεφτά είναι πολλα «Αδέλφια»..
      Θαυμάστε τι μας φορτώσατε…

    • Προς μοναδικό σχολιαστή,του απερχομενου.Αυτός με τα ονόματα μιράντα,μπακλαβά,στρατιωτικος,ψιτ,μπάρμπα σουλης,

      ΒΛΑΚΑ βλεπω οτι μονος σου γραφεις και μόνος σου απαντάς σε σχολια δικα σου,και σε σχολια που υποστηριζουν τον δήμο.Μόνος σου είσαι,δεν υπάρχει αλο νουμερο του είδους σου.Εκτός και εάν είσαι βαλτός μακακας.Εαν σε μάθει ο κόσμος θα σε κυνηγήσει με πολες ντοματες.Θα ντρέπεσαι να βγεις από το σπίτι σου.

    • Φοβουνται τον Γιωργο γιατι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ….. οτι ειναι και εξυπνος και ικανος!!

  8. Να σου θυμίσω δημοσιεύματα που έγραφε ο κόσμος επί Κυρίτση ότι η Κως βρωμούσε και τα σκουπίδια εκαναν πάρτι ? Ποιοι τρώγανε τις συναγρίδες στη μαρίνα με τις ακριβές σαμπάνιες ξέχασες ? Βρε ουσττττττ

    • Στον ύπνο σου όλα αυτά;Ο Νικηταράς ενώ προεκλογικά πέταγε λάσπη και μετά τις εκλογές έβαλε να ελέγξουν για μήνες παραδέχτηκε μόνος του ότι όλα ήταν ένταξη.ΤΩΡΑ εσυ τι υποστηρίζεις;Όλα καλά με το τραπέζομα;

    • Ακου ….γιουσουφακι… νομιζεις οτι θα γλυτωσετε που σπαταλατε τοσο χρημα;;
      Νομιζεις οτι θα γλυτωσετε που γραφετε ανωνυμα … ενω δεν ειστε απλοι πολιτες αλλα σας εξελεξαν να δουλεψετε ;;;
      Νομιζεις…. οτι το νησι εχει δημαρχο… η δημοτικους συμβουλους;;;
      Εμεις δεν νομιζουμε!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ…

  9. Κοκαλάκη περίμενε 4.5 χρόνια πες ότι θες αντιπολίτευση για 9 συνεχόμενα χρόνια θα είσαι!!!!Δεν χωνεύεται το 60%!!! Όσο για τις διαπιστώσεις για ιδιώτη στην αποκομηδή σκουπιδιών δεν φταίει ο δήμος αλλά η κυβέρνηση θέλει παντού τους ιδιώτες!!!!Εκεί να φωνάζεις αν έχεις πολιτικά κριτήρια!!!

  10. Προς μοναδικό σχολιαστή,του απερχομενου.Αυτός με τα ονόματα μιράντα,μπακλαβά,στρατιωτικος,ψιτ,μπάρμπα σουλης,

    ΒΛΑΚΑ βλεπω οτι μονος σου γραφεις και μόνος σου απαντάς σε σχολια δικα σου,και σε σχολια που υποστηριζουν τον δήμο.Μόνος σου είσαι,δεν υπάρχει αλο νουμερο του είδους σου.Εκτός και εάν είσαι βαλτός μακακας.Εαν σε μάθει ο κόσμος θα σε κυνηγήσει με πολες ντοματες.Θα ντρέπεσαι να βγεις από το σπίτι σου.

  11. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως ΧΥΤΑ αντιπυρικες ζώνες αφαλάτωση συγκοινωνίες ,αξιοποίηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,εγκαταστάσεις SEGEN ,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια 60 αίθουσες προκατ!!!,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες

  12. κύριε κοκκαλακη πόσο χαμηλά θα πέσεις…Εγώ εάν ήμουν ο εργάτης θα κινομουν νομικά για το βίντεο…ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ

  13. Και εσείς δεν είσαστε καλύτεροι.. Γιατί σας έστειλε σπίτια σας ο κόσμος, ξεχάσαμε νομίζεις..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ