Με πολύ κόσμο, κέφι, φαϊ και χορό η γιορτή καλοκαιριού στο Μαστιχάρι!

14
19236


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η γιορτή καλοκαιριού στο Μαστιχάρι, είχε πολύ κόσμο, κέφι και χορό!
Ο Α.Σ Αντίμαχος μαζί με το Δήμο Κω και με τη συμμετοχή του Ι.Ν Ευαγγελίστριας Μαστιχαρίου , του Μαστιχάρι Δράσις της Γ τάξης του Λυκείου Αντιμάχειας και της ΣΤ τάξης του Δημοτικού Αντιμάχειας, συνέδραμαν στην επιτυχία της βραδιάς!
Γνωστοί μουσικοί και τραγουδιστές του νησιού μας πλαισίωσαν την εκδηλωση και το κέφι ανέβηκε στα ύψη!
Παρόντες μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Αντιπεριφερειάρχης Μπάμπης Ναβροζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και ΑλέξανδροςΧρυσόπουλος, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού Διονυσία Γιαννούλη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχειας Νίκος Φραζής, ο Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ Σταμάτης Πης και ο Σύμβουλος κοινότητας Κω Παναγιώτης Βασιλείου.

Πηγή: https://www.kostv.gr

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ φωτογραφία κανένα έργο χωρίς φώτα σε κεντρικούς δρόμους κάδοι γεμάτοι σκουπίδια χωρίς σχολείο τελικά το μόνο που κάνουμε καλό είναι η φωτογραφίες

  2. ναι αλλα δεν βλεπω γιαουρτομα????
    οποτε καλα σας κανουν εκει στο μαστιχσρι….επρρπε να τους διωξετε

  3. Τελευταίες μέρες της Πομπηίας….. Εμείς για αλλού κινήσαμε για αλλού και αλλού η ζωή μας πάει….. Ανίκανοι εντελώς αποδειχθηκατε κύριοι….. Κρίμα στην Κω….Ας μας λυπηθεί η περιφέρεια γιατί από εσάς δεν υπάρχει λυπηση…. Φωτό, χορό και τραγούδι…..

  4. Θρασύτατοι όπως πάντα εμφανίζονται μόνο για τις φωτογραφίες και μετά κόψιμιοι που τους είδατε 🤣🤣
    Μαστιχαρι γιατί δεν τους διώξατε ;;;καλά σας κάνουν

    • Εχετε δικιο βρωμα και ζεχνει το Μαστιχαρι διαβαζουμε στο ιντερνετ κσι μετα φωτογραφιζονται για τα πανηγυρια .Καλα σας κάμνουσι

    • Δεν διώχνουμε κανέναν απ’το χωριό.
      Κι ενώ έχουμε παράπονα, καλέσαμε τον κ.Δήμαρχο(κι ανταποκρίθηκε) σε προηγούμενο χρόνο απ ‘την γιορτή ,έτσι ώστε αυτά να εκφραστούν εκτενώς κι αναλυτικά και να μην «χαλάσουν καρδιές» σε μια βραδιά διασκέδασης.
      Θεωρήστε τον κ.Δημαρχο ενημερωμένο.

  5. Μπαμπη μην πηγαίνεις κοντά τους γτ θα έρθει και εσένα η ώρα σου από τον περιφερειάρχη πρόσεχε …οι αλλοι….όπου φωτογραφία και μέσα;;;

  6. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑ Ι ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ……ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ……..

  7. Απο τις φωτογραφίες τον παρεβρισκομενων να συμπεράνω ότι είχε πολλά και ακριβά εδέσματα εκτός μπουφέ!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ