Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Παναγιώτης Αβρίθης | Δήλωση Δημάρχου: «Ευχαριστώ για την εξαιρετική μέχρι σήμερα συνεργασία μας»

50
18833

Δήλωση Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά

 

Ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Αβρίθης, με επιστολή του στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Διονυσία Τελλή, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την παράταξη «Ισχυρή Κως»  για προσωπικούς λόγους και την ανεξαρτητοποίηση του.

 

Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση.

 

«Ευχαριστώ τον Παναγιώτη Αβρίθη για την εξαιρετική μέχρι σήμερα συνεργασία μας.

Είμαι σίγουρος ότι σε όλα τα μεγάλα ζητήματα, που από κοινού ως δημοτική αρχή  σχεδιάσαμε και καλούμαστε να υλοποιήσουμε, ο Παναγιώτης θα είναι συνοδοιπόρος.

Διατηρούμε και προστατεύουμε την ανθρώπινη μας σχέση η οποία ανατρέχει πολύ πίσω στο χρόνο.»

 

 

50 ΣΧΟΛΙΑ

    • Έρχονται και τα σκουπίδια των απέναντι, οπότε το νιώσατε το Ρίχτερ!!!

    • ΆΡΓΗΣΕΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ, ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΕΣ ΕΝΑ ΑΝΊΚΑΝΟ ΨΕΥΤΗ ΤΌΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;,,,

      Όσοι τον στηρίξατε έχετε ευθύνες. Το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ φροντίζει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΎΟΝΤΑΙ ΜΕ MEΛΙ…. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΞΑΚΑ ΤΈΤΟΙΟ ….

      • Και αφτοσ δεν παοι πισω ..Δεν ξερετε τι θελετε .Αφιστε τουσ να κανουν αυτο που πρεποι ο ενασ ξσινιζι ο αλοσ σασ βρομαοι

    • ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, σε φτύνει η αντιπολίτευση, σε φτύνει και η παράταξη σου... ΞΥΠΝΑ.

      Με φωτογραφίες, ΨΕΥΤΙΕΣ και Κ@οτούμπες ΚΑΤΆΝΤΗΣΕ ΤΟΥΜΠΑΣ

    • Σε εντελώς διαφορετικό ύφος οι δηλώσεις κ.Δημαρχου και κ.Αβριθη.
      Τα εύσημα στον κ.Δημαρχο για το επίπεδο που κράτησε!
      Οι «προσωπικοι λόγοι» του κ.Αβριθη εσταζαν πολλή χολή για κάποιον που δεν απέδωσε έργο.

  1. Άντε να γίνει η αρχή να φεύγουν όλοι μπας και προλάβουμε να σώσουμε το νησί.Νικηταρά με τον πρόεδρο Σακη θα μείνεις πιυ χαίρεται πιυ είναι του πεζοδρομίου.

  2. ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΣΑΝΕ ΚΑΛΥΜΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ. ΘΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΤΗΣ ΚΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΑΒΡΙΘΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΝΓΚΕΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ. ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ..ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΔΑΝΕΙΑ!

    • κρατούσαν την δημ αρχή προσγειωμένη τώρα θα πάρουν τόσο αέρα που θα κλαίει η Κως για αυτά που έρχονται

  3. Ένας ένας να φεύγει και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…

    Λές να κατέβει για επόμενος δήμαρχος???

    • μας κούρασε ο θεοδόσης…ασ παραιτηθεί και αυτος να έρθει ο επόμενος. Για δικό του καλό πριν να ειναι αργά ασ φύγει

      • Μπλα μπλα Κανισ δεν αινει τελιοσ .Προσπαθουν να κανουν αλα εστι αιστε εδω σασ κινουγουσαν δεν κανει . τωρα σασ φτενε αλι δεν ξερετε τι θελετε. Ολα σασ φτενε τελικα θα τουσ κρινει ι θιτια τουσ .

      • κριτισ αινει ο κοσμοσ θα κανει τι θιτια του μετα οπιοσ και να αινει αλα θα λετε.Εδω σασ αρεσι το κουστουμοολιο. .παντοτε θα ιπαρχουν διαφονιεσ .

  4. Η κατάσταση στο νησί μας είναι ΤΡΑΓΙΚΗ. Νοσοκομείο, καθαριότητα, ΧΥΤΑ που έγινε χωματερή,νερό, σχολική στέγη, χώροι στάθμευσης, οδικό δύκτιο, Σέγκεν, hot spot, κοινόχρηστοι χώροι, μουσική σε ρυθμούς και ένταση τρέλας, …. Και πόσα άλλα να θυμηθεί κανείς. Παραιτηθείτε όλοι μαζί να μην χάνουμε χρόνο, να σώσουμε ό,τι σώζεται!!!

  5. ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΝΓΚΕΝ!!!!!!!!

  6. Η ΚΩ.ΑΝ. με τόσα άξια στελέχη που περιμάζεψε να την στελεχώσουν δεν μπορεί να κάνει μια μελέτη να στέλνουμε τα σκουπίδια στο διάστημα?

    • Καλή ιδέα , τα άξια στελέχη της ΚΩ.ΑΝ. ( UFO ) να το δουν και να ζητήσουν από τον Δήμο να τους χρηματοδοτήσει , μια που έγινε και πρόσφατα αύξηση κεφαλαίου.

  7. ΝΗΚΗΤΑΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ …. ΠΑΡΕ ΤΑ ….ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ,,,,,,,,,,,,,,

  8. Καλά αφού ήταν εξερετικη η συνεργασία σας, γιατί ανεξαρτοποιηθηκε ο κύριος Αβριθης; Παναγιώτη θα έπρεπε νά τό είχατε προβλέψει το κακό πού θά έβρισκε τον νησί,τώρα προσπαθήστε να το σώσετε από την κατρακύλα πού έχει πάρει .

  9. Τι θα πει για προσωπικούς λόγους? Αν έχει πρόβλημα με τον δήμαρχο να μας το πει, αν έχει προσωπικό πρόβλημα (πχ πολύ δουλειά) ας αφήσει κάποιον άλλον να κάνει την δουλειά του στον δήμο.

  10. Μήπως θα μπορούσε η UFO ΚΩ.ΑΝ. να μελετήσει και τα οφέλη από πιθανή συλλογή και μεταφορά των απορριμάτων του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού στο ΧΥΤΑ της ΚΩ????? Σκεφτείτε τα κέρδη που θα προκύψουν από μια τέτοια διαφήμιση!

  11. Ρε το μπαγάσα τον Πρόεδρο μας δικαιώθηκε τελικά πανυγηρικά για όλα!
    Μιχαλαρα ετοιμάσου Μαζί για την Νεα κω επιστρέφεις στη θέση σου …..
    Δωσε πόνο τώρα σε αυτούς που σε πολέμησαν **************

  12. λοιπόν ακούστε.
    ο λόγος που παραιτήθηκε είναι ότι την Τρίτη που θα έρθει ο Υπουργός Υγείας στην Κω θα του αναθέσει τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου.
    Αυτή είναι η αλήθεια!!!

  13. ΝΑΤΑ ΝΑΤΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ? ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ? ΔΕ ΣΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ?

  14. Τους λόγους ήδη έχει καταθέσει στην ο Θεός να μας βοηθήσει πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου και θα αναγνωστουν. Να δούμε τότε τις φιλίες του Δημάρχου. Μπούρδες λένε πάλι έχουν γραφτεί οι λόγοι περιμένετε

  15. χαχαχα όλοι οι ποντικοί άρχιζουν και εγκαταλείπουν το καραβι.ΟΛΟΙ βέβαια ,μηδενός εξαιρουμένου, δεν θα γλυτώσουν και την οργή του προδομένου κωου πολίτη.Ειτε κυβερνούσα αρχή είτε έπαρχος είτε ομάδα εκπροσώπων τους.Μπροστα σας θα τα βρείτε όλα προδότες των τριάντα αργυριων.Ουστ…………

  16. να καθαρίσει ο περίγυρος του Νικηταρά αρκετά σκουπίδια είχε γύρω του δεν έχει ανάγκη αυτός έχει φ

  17. εκείνα τα βλαμμένα της ΝΔ που βλέπανε μόνο έργα και τεράστια προσπάθεια του κόμματος τους να κάνει την Κω γη της επαγγελίας που βόσκουν άραγε;;;κόπηκε το παραδακι ή βγάλανε επιτέλους τον σκασμό βλέποντας την πλήρη απαξίωση του νησιού;;;

  18. Μα και η αιτιολόγηση της παραίτησης τα ρουσφέτια του Νικηταρά και του Παναγιωτακη τώρα ευχαρίστησε τον για την συνεργασία

  19. Παναγιώτη μπράβο για την απόφαση σου . Τι δουλειά είχες εσύ ανάμεσα σε τέτοιους «ανθρώπους»? Αυτοί τελικά μπήκαν στο Δήμο από ότι φαίνεται μόνο για προσωπικά οφέλη 🤑🤑🤑🤑. Εσύ ανάγκη από αυτά δεν έχεις. Μπήκες για να κάνεις έργο για το οποίο κάποιοι σου έβαζαν καθημερινά τρικλοποδιές. Άστους τώρα να φάνε ότι τελευταίο έχει απομείνει. Υπάρχει όμως και Θεός.

  20. Από σήμερα τελείωσες και επίσημα κύριε Νικηταρά.
    Με τον Παναγιώτη Αβριθη δεν τα βάζει κανένας σε έκανε δήμαρχο γιατί αυτός ήταν η αιτία που έγινες και τώρα ετοιμάσου για γερό στραπάτσο.
    Το θέμα είναι ότι μέχρι να τελειώσει η θητεία για έχετε ακόμα πολύ καιρό μπροστά σας το νησί θα έχει φτάσει σε σημείο που οποίος και να έρθει στα πράγματα μετά η ζημιά που θα έχει προκληθεί θα είναι μη αναστρεψημει.

  21. Ο.Κ κατι επρεπε να πεις Δημαρχαρα της καταστροφης….Για να φτασει στο σημειο ο κολλητος σου να σε φτυσει γυρευε τι ατασταλιες και κινησεις κατω απο το χαλι γινονταν και τι χορος της μασας που ουτε κι αυτος δεν τις αντεξε……..

  22. Δυστυχώς δεν υπαρχει μελλον σ αυτο τον τοπο.Εχουν ερθει ολα τα πανω κατω και κάποιοι πιστευουν ακομα οτι φταιει ο δημαρχος. Ηθελα ν αδηξερα αν ειχαμε αλλο δήμαρχο αν θα ελυνε τα προβλήματα που δημιουργει η πολιτικη του Μητσατακη με το στραγγαλισμο της τοπικης αυτοδιοικησης και την υποβαμιση της δημόσιας υγειας..ΞΥΠΝΗΣΤΕ.Ο Κισερλης τα γραφει και τα εξηγει αλλα το θολωμενο σας μυαλο αδυνατει να καταλαβει.Ειστε αξιοι της μοιρας σας

  23. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΣΕΙςΣ ΔΩΣΑΤΕ 70%ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ.ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.Π

  24. Άλλο έπρεπε να καθαρίσεις όχι τον Αβρίθη.
    Αυτός είναι η αιτία που θα σου φύγουν ακόμα 2 Δημοτικοί Σύμβουλοι το επόμενο διάστημα.

  25. τωρα το θυμηθηκε ο αβριθης? ολα τα ηξετε αλλα στηριξε τον νικηταρα. τωρα φατε τον. με τα καλοπιασματα στους φιλους του

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ