Αποχώρησε και ο μοναδικός Καρδιολόγος του Νοσοκομείου! Ανακοίνωση Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών ΓΝ-ΚΥ Κω

18
18929

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

 

Ο Σύλλογος Νοσοκομειακών Ιατρών Γ.Ν Κώ θεωρεί θεσμική του υποχρέωση να προβεί στις κάτωθι διευκρινίσεις με αφορμή αήθη δημοσιεύματα του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με την αποχώρηση του μοναδικού καρδιολόγου από το νοσοκομείο.

Αποσαφηνίζεται ότι ο ιατρός απουσιάζει με γονική άδεια ανατροφής τέκνου βάση του υπ. Αριθμ.  6989/17-07-2024 όπως προβλέπεται από την νομοθεσία ,έχοντας εγκαίρως ενημερώσει την διοίκηση εκφράζοντας απόλυτο σεβασμό σε ασθενείς και συναδέλφους.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι κατά το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου 2024 πραγματοποίησε 109 εφημερίες,περίπου 21 εφημερίες κάθε μήνα, ενώ ήταν σε διαρκή ετοιμότητα, χωρίς καμία δυνατότητα ανάπαυσης.

Είναι σαφές ότι η συνεχής και άρτια επιστημονικά προσφορά του συναδέλφου, δεν αμφισβητείται .

Είναι έκδηλη η απορία ασθενών οι οποίοι δέχτηκαν κατά το τελευταίο διάστημα τις υπηρεσίες του για του ισχυρισμούς που τον θέλουν απόντα.

Είναι στην διάθεση των οργάνων του νοσοκομείου στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν  ότι ακόμα και στο αναφερόμενο δημοσίευμα στον τοπικό τύπο έκτακτο καρδιολογικό περιστατικό η συμβολή του ήταν καταλυτική.

Καλείται η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες για την ορθή λειτουργία και την κάλυψη των κενών θέσεων, να προβεί άμεσα στον εκσυγχρονισμό του οργανισμού του νοσοκομείου και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, ως οφείλει.

Γιατί  η πραγματικότητα είναι ότι η τελευταία προκήρυξη για θέση επιμελητή καρδιολογίας από το αρμόδιο υπουργείο ανάγεται στην 2-9-2021.

 

Η Γενική Συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Κω, στηρίζει με ψήφισμά της  την ως άνω ανακοίνωση.

 

 

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΣΚΩ                                Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΣΟΚ/ΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

Γαβαλά Κατερίνα                                             Κοτσίδας Ιωάννης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποσό ανθρωπάκια είστε;Είπε κανείς ότι δεν Δικαιουτε άδεια;Το θέμα είναι ποτέ την παίρνει.Πήρε γονική Προφανως να πηγαίνει το παιδί σχολείο τον Αύγουστο.Η κυρία πρόεδρος προεκλογικά τι άδειες επερνε;

  2. Συνεχίστε να πληρώνετε ΙΚΑ και ΕΦΚΑ και ΤΕΒΕ εσείς κοροιδα..και το καλύτερο? δεν αντιδράτε!!!!!!!! Σας έχουν υπνωτίσει!!!!!!!!Δεν κάνετε τίποτα!!!!!!! Σε κανένα καφενέ τα λέτε εκεί λίγο και πετάτε και τίποτα εξυπνάδες αλλά δεν ξεκουνιεστε!!!!!!!!! κοιμόσαστε όρθιοι!!!!!!!!!γελάνε και οι πέτρες με εσάς!!!!!!!!!!!! απίστευτο!!!!!!!!!!?!!!

  3. …….ΕΠΙΤΑΞΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ !!
    ΚΑΠΟΤΕ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ !
    ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ??

    • οπου γουστάρουν τα βάζουν. το υπουργείο τους πληρώνει τους γιατρούς όχι εσύ κύριε ανώνυμε. αν θες πάνε πλήρωσε έξω αλλιώς ψόφα.ο όρκος του ιπποκράτη δεν σημαίνει αυτοθυσία για τα ανθρωπάκια της κοινωνίας.

  4. Προσωπικά όσες φορές χρειάστηκα ΟΛΟ ΕΛΕΙΠΕ……Α, ξέχασα ήταν και κάποιος άλλος που ήταν σε άλλη φάση μια φορά….. Είχα μπερδευτεί εάν ήμουν σε νοσοκομείο ή μπάρ.Να φύγουν όλοι,να ξέρουμε που να απευθυνόμαστε….. Αηδία κατάντησε το θέμα….

  5. Ο αγράμματος τυπάκος, που σε κάθε του ανάρτηση προσφωνεί τους πάντες ανθρωπάκια και μας ταλαιπωρεί και με 2-3 ορθογραφικά λάθη, γνωρίζει τη νομοθεσία περί γονικών αδειών; Εξαιρείται ο Αυγουστος γιατί είναι κλειστά τα σχολεία; Μήπως κύριε αγράμματε όσοι έχουν παιδιά δυσκολεύονται περισσότερο αυτούς του μήνες γιατί δεν έχουν ποιος να τα κρατήσει; Στην ανώνυνη εξυπνάδα είμαστε όλοι πρώτοι…

  6. Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά το έφυγε από τον έδιωξαν. Όταν ο μοναδικός καρδιολόγος του νοσοκομείου δεχόταν πολύ μεγάλο πόλεμο από κάποιους εκεί μέσα.

  7. ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΚΩ…..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ….ΝΤΑΞΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ …ΘΑ ΚΟΝΟΜΑΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΑ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ…..ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ?????….ΥΠΥΡΕΤΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ??????
    ΒΡΕ ΣΤΟΥ ΝΕΣΚΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΟΨΙΔΙ ΚΑΜΙΑ ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ!!!!!!!

  8. Περιμένω να πάρουν οι αστυνομικοί που δεν έχουν προσωπικό όπως λένε τις άδειες τους τον Αύγουστο.Οπως και οι πυροσβέστες κλπ.Τι δεν δικαιούνται ;

  9. Μήπως λέω μήπως οι χαραμοφάηδες που έχουν μαζευτεί εκεί μέσα έχουν ένα μερίδιο σε αυτό και όταν λέω χαραμοφάηδες εννοώ την διοίκηση του νοσοκομείου… Πάντως όσο αφορά το κ. Βλάχο πιστεύω πως είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και Γιατρός οπότε χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο για την μητέρα μου οι οποία έχει σοβαρό πρόβλημα ήταν παρών και σε όχι και φυσιολογικές ώρες … Προφανώς ο άνθρωπος ήρθε στα όρια του ..Θερμά συγχαρητήρια σε αυτούς που ευθύνονται για αυτή την κατάσταση….

  10. ευτυχώς το θυμήθηκε ο σύλλογος. να βγάλει κι ένα χαρτί αφού είπε ο καθένας όσα ηθελε

  11. Κάθε μέρα κλιμάκια του ΣΔΟΕ έξω από τα ιατρεία τους να δούμε πόσοι θα πάνε γεια μπάνιο οδοντογιατρεια ακτινολογικά καρδιολογικά φωτιά και μόνο μαύρα και δεν έχουν και φράγκα να πάρουν έναν απιδωνιτη που τα πάτε τόσα μαύρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ