Απέχουν, ως ένδειξη διαμαρτυρίας οι ιδιωτικοί και οι ιατροί των εξωτερικών ιατρείων του ΓΝ-ΚΥ Κω από τα καθήκοντα τους

20
8072

           Μετά τις άστοχες, απαξιωτικές, αυταρχικές και απειλητικές δηλώσεις του Υπουργού Υγείας και μέρους φορέων της Κω στη σύσκεψη της 16Ης Ιουλίου 2024 στο Δήμο Κω, οι οποίοι αδυνατούν να δώσουν λύση στα προβλήματα και τις ανάγκες του ΓΝ-ΚΥ Κω, μεταθέτοντας τη δική τους αποκλειστική ευθύνη, ως θεσπισμένων και εκλεγμένων οργάνων της πολιτείας στους ιατρούς, τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κω συνήλθαν σε Γενική Συνέλευση το Σάββατο  20 Ιουλίου 2024 και αποφάσισαν ομόφωνα τα εξής:

  1. Να συνταχθεί και να κοινοποιηθεί ανοιχτή επιστολή προς το Υπουργείο Υγείας και στους Φορείς της Κω στην οποία να αναγράφονται τα προβλήματα και οι ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Κω, καθώς και οι θέσεις, οι προβληματισμοί και οι προτάσεις των ιατρών.
  2. Να λάβουν γνώση οι συμπολίτες μας του μεγέθους του προβλήματος και των συνεπειών του, ένεκα της μη στελέχωσης του ΓΝ-ΚΥ Κω με ιατρούς και άλλο προσωπικό, για την οποία τα τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κω δεν φέρουν ευθύνη.
  3. Να στηλιτευθούν (αποδοκιμασθούν) οι από οποιονδήποτε άδικες και απαράδεκτες συμπεριφορές και επιθέσεις που δέχονται οι ιατροί κατά την πιστή και ευσυνείδητη εκτέλεση των καθηκόντων τους.
  4. Να απέχουν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι ιδιωτικοί ιατροί από τα καθήκοντά τους την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, κλείνοντας τα ιατρεία τους. Ωσαύτως να απέχουν από τα καθήκοντά τους και οι ιατροί των εξωτερικών ιατρείων του ΓΝ-ΚΥ Κω την ίδια ως άνω ημερομηνία.
  5. Να δώσει συνέντευξη τύπου το ΔΣ του ΙΣ Κω στα τοπικά ΜΜΕ.

 

 

Το ΔΣ του ΙΣ Κω

 

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. για να απέχουν οι νοσοκομειακή πρέπει να το δηλώσουν τουλάχιστον 48 ώρες πριν ποιον κοροϊδεύουν

  2. «Να στηλιτευθούν (αποδοκιμασθούν) » … χαχαχα… ρε, ξε…. όλοι εσείς οι ανυπότακτοι…. γιατί σας κάνει ντα η κα Γαβαλά, που τολμησατε φτου σας και ντροπή σας να σταθείτε εμπόδιο (!να η ευκαιρία!) στη πολιτική της σταδιοδρομία… χαχαχαχα

  3. Ας μάθει πρώτα η εν λόγω κυρία ότι είναι δημόσιος υπάλληλος και πρέπει να σέβεται τη ο μισθό που μπαίνει στη τσέπη τής από τον κρατικό προϋπολογισμό και όχι από το ιδιωτικό της γράφει γραφείο γιατί τέτοιο δεν έχει. Το έχει στήσει μέσα σε δημόσια δομή και μετά να κοπτεται για τους αυτοαπασχολουνενους συναδέλφους της.
    μη χ@@σ@@

  4. αν χρειαστεί κάποιος ξένος πλύση στομάχου, κάποια μοσχάρα ξένη γεννά, είναι έμπειροι.
    Κάνουν και εξετάσεις αίματος, ακτινογραφίες κόλπου γατόσκυλων.
    Μα γιατί παραπονιέστε,αφού η τρακοσάρα για εξέταση ξένου στο ξενοδοχείο πάλι θα έχει την τιμητική της.

  5. Καλα κανουν. Οι υπόλοιποι μην αντισταθειτε στην ισοπεδωση του συστηματος υγειας και θα κλαιτε στα τηλεπαραθυρα μετα.

  6. ναι αλλο που δεν θελατε α…..,ντροπη σας με τοσο κοσμο με προβληματα και τετοια ζεστ ντροπη σας

  7. Είχε άδικο ο Αβριθης; Δεν νομίζω… Αφήστε τα πολιτικά παιχνίδια, αφήστε τις πολιτικές κόντρες, αφήστε το συμφέρον της τσέπης σας και δουλέψτε γιατί τα περιθώρια στενεύουν.Οριακη είναι η κατάσταση, δεν το βλέπετε; Μετά να δούμε τί θα λέτε…. Γιατί όταν υπάρχει οργή, υπάρχει και ξέσπασμα…. Βρείτε τα για το κοινό συμφέρον…..

  8. ας του μαζεψει η αστυνομια και με ξυλο. θα πουν οτι ειναι αντιδημοκρατικο. το οτι απεχουν ολοι και των εξωτερικων ιατρειων με το νησι γεματο κοσμο και τα ατυχηματα στα υψη δεν ειναι αντιδημοκρατικο? ουστ απο δω. ρεταλια

  9. Οι γιατροι που δεν ξερουν τι βγαζουν ,να βοηθησουν το νοσοκομειο μας που σβηνει .Δωσατε ορκο!!!Να τον τιμαται..

  10. γιατί να ασχοληθεί ; Αφού όλα θέλει να τα κάνουν οι πολίτες ; Πρότυπο δημόσιου υπαλλήλου
    Περιμένει απο τους πολίτες να του βρουν τις λύσεις αφου είναι άχρηστος ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ
    Τον πληρώνετε για να καθετε και να χαμογελάει ειρωνικα
    ΕΥΓΕ

  11. ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΟΥΜΕ! ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΚΑΙ ΧΤΥΥΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΑΟΥ Η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ Ο ΑΔΩΝΗΣ! ΘΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ! ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ!!!!! ΒΡΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΕΤΣΙ Η ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΓΕΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ?

  12. ανίκανοι άχρηστοι όλοι εκεί μέσα ξυλωμα τα κεφάλια μπας και αλλάξει κάτι μόνο για εκείνους δουλεύει το νοσοκομείο δικό τους είναι προσωπικό

  13. θα πεσει πολυ …… και θα το φατε εσεις ,θυμηθειτε το θα γελασει ο καθε πικραμενος γιατι το παρδαλο κατσικι γελαει εδω και πολυ καιρο…..

  14. Πολυ μενος για τους γιατρους οι πολιτες ..και πολυ κομπλεξ επισης .Αυτος ο κοσμος δεν θα αλλαξει ποτε Κεμαλ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ