53 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιος είναι και ποιος του έδωσε την εξουσία να διαλύσει το Νοσοκομείο!

    Τι θα γίνει με τα καπριτσια του καθενος! Καινούργια φαμιλια ξεφύτρωσε στο νησι που έχει άποψη για όλα! Και μπροεί αυτή να παθαίνουν εφραγματα και να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια γιατί στο Νοσοκομείο δεν θέλουν να τους βλέπουν, όλοι οι υπόλοιποι τι φταίμε; Πως θα μας νοσηλέψει εκεί το προσωπικο το οποίο έχει κουραστεί με το κάθε άσχετο που το παίζει ειδικός! Ο Διοικητής τι ρόλο βαράει και έχει αφήσει τον αλλο να χορεύει! Να επέμβει το εσωτερικών υποθέσεων να δουν τι κάνουν αυτοί εκεί μέσα! Αδωνι ακούς;;;;;;;

  2. Ξεφτίλες μπαταχτσήδες μποχαλαράδες, μακάρι κλείσιμο το νοσοκομείο να εξαφανιστεί η σέχτα με τους λουφαδόρους εκεί

  3. Αβρίθη τώρα να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι και για την Διοίκηση του Νοσοκομείου..Να τον χαίρεστε τον Υπουργό και την Διοίκηση για τα χάλια στα οποία έφθασε το Νοσοκομείο..Ήταν που ήταν τώρα πια το αποτελείωσαν..”Θερμά Συγχαρητήρια’’

  4. ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΟ ΤΕΤΟΙΑ……ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ….. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

  5. Να παραιτηθεί η διοίκηση πριν πεθάνει όλη η Κως. Έχουν φύγει ολοι οι γιατροί εξαιτίας της κλικας στο ΔΣ του νοσοκομείου.

  6. Κύριε Βλάχο,
    δε θυμάστε που διαβάζατε μαζί μ το χρυσοπουλο? μαζί κοπιασατε.
    αυτά είναι τα χάλια στην Ελλάδα. ο τελευταίος τροχός της άμαξας να παίζει παιχνίδια στην πλάτη επιστήμονα. γιατί? γιατί είναι κομματικό στέλεχος.

  7. Στην στημένη τηλεδιάσκεψη των Νεοδημοκρατων Δημοτικών Συμβούλων της Κω με τον Γεωργιαδη ο Νικηταρας τι λέει? Εκπροσωπεί την κοινωνία της Κω η την Νέα Δημοκρατία? Ντροπή

  8. σπο το νοσοκομείο ΤΩΡΑ !!
    Επί θητείας τους αποψιλωθηκε η καρδιολογικη και παθολογική κλινική!!
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ????
    Ειναι πάνω από όλα το κομματικο συμφέρον?
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΏΡΑ!!!

  9. Πρώην αγροτικός: Aπό το 2021 βάζει γονική άδεια ανατροφής.15 εφημερίες, χωρίς προεγχειρητικούς ελέγχους, ούτε εξωτερικά ιατρεία οπότε το να ζητάει 1 μήνα άδεια εν μέσω τουριστικής περιόδου είναι τουλάχιστον αστείο!! τελικά κατάφερε και πείρε τους τελευταίους 2 μήνες αδειάς ανατροφής. Γενικά κάθε καλοκαίρι υπάρχει το ίδιο πρόβλημα με τον Καρδιολόγο στο νοσοκομείο!! Ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας τι κάνει, για να πάρω άδεια εγώ σαν αγροτικός έπρεπε να έχω αντικαταστάτη ο ειδικευόμενος γιατί όχι, και από αυτά που ξέρω δεν έδωσε ούτε 4 ήμερες αέρα να βρεθεί αντικαταστάτης ντροπή δεν αμφισβητούνται αυτά που σας λέω.

    • 1. Πρέπει να βρει ο γιατρός αντικαταστάτη ή να μην πάρει την άδεια ανατροφής που δικαιούται;
      2. Τον υπουργό υγείας τι τον έχουμε; Για να διαφημίζει την ελληνική αγωγή ή για να βρίσκει λύσεις; Σκέφτηκε την επίταξη. Ως εκεί του κόβει να διώξει και όσους γιατρούς έμειναν στη χώρα!

  10. Διαβάζω και αυτό και προηγούμενα άρθρα σας για την αποχώρηση γιατρών του νοσοκομείου (ουρολόγος για παράδειγμα).
    Στο επίκεντρο των προβλημάτων είναι πάντα ο κ. Χρυσοπουλος.
    Μήπως τελικά έχουν ΟΛΟΙ οι άλλοι δίκιο και φταίει αυτός ο άνθρωπος;
    Συμβαίνει τόσο συχνά και με τέτοιο τρόπο που αναρωτιέται κανείς μήπως γίνεται επίτηδες για να μην υπάρχουν γιατροί στο νοσοκομείο…
    Μα αυτό ποιον ωφελεί; Και πως;
    Με το να στρέφονται οι ασθενείς στους ιδιώτες γιατρούς εκτός νοσοκομείου; Αυτοί οι ίδιοι θεωρούν ότι δεν είναι «νοσοκομειακοί» γιατροί. Επομένως δε θέλουν να πάρουν την ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί αν τους καλέσουν ή τους επιβάλουν να εφημερεύουν στο νοσοκομείο.
    Φανταστείτε μόνο ένα σενάριο που μπορεί να συμβεί, δυστύχημα με λεωφορείο στον κεντρικό δρόμο με δεκάδες τραυματίες μέσα στη σεζόν. Πώς θα αντιμετωπιστεί ένα τέτοιο περιστατικό, με ποιο προσωπικό; Με ποια μέσα; Πόσο μεγάλη δημοσιότητα θα πάρει το θέμα; Και φυσικά πόσο μεγάλη δυσφήμηση θα υπάρξει για το νησί στα διεθνή μέσα όταν η βγει αυτή η τρομακτική εικόνα νοσοκομείου προς τα έξω;

  11. να μπλέξει με τα Σκ…α?
    Μην απορούμε μετά γιατί δεν έρχονται γιατροί.
    3 καρδιολογους έχει το νοσοκομείο της Λέρου με 10000 κατοίκους!!

  12. ο αναπληρωτής διοικητής που παίρνει μισθό κανονικά μαζί με τον διοικητή τρέχουν Αθήνα όταν αρρωστήσουν. εμείς αν μας δώσουν ντεπον τυχεροί θα είμαστε

  13. δεν μιλάει??
    Ο άλλος είναι το αφεντικό??
    ……..
    Δεν έχει υποχρέωση να κάνει μια δήλωση?
    Τι ζούμε θεέ μου?
    Που τους βρήκαν και μας τους φύτεψαν εδώ??

  14. ο διοικητής δε μιλάει γιατί εκείνος δε διάβαζε μαζί με τον καρδιολόγο τον κύριο Βλάχο. ο χρυσοπουλος διάβαζε μαζί του. επειδή λοιπόν εκείνος ξέρει από ιατρική τον άφησε να τα λέει. ΧΑ χα. επίσης άφησε και τον Κο αβρυθη που και εκείνος τα γνωρίζει τα ιατρικά θέματα να πει την άποψη του. φοστηρες. τι να πω?

  15. γιατί δε ρωτάτε τον Κο Μαυροειδή τον παθολόγο να σας πει γιατί έφυγε από το νοσοκομείο με επακόλουθο να φύγει και η κυρία Αλλά?
    μακάρι κύριε Αβρυθη να έρθει ο υπουργός εδώ αλλά να μιλήσει με τους γιατρούς να του τα πουν. όχι με εσάς που είστε απ’ έξω.
    κατανοητόν,?

  16. ΝΑ ΘΥΜΊΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΞΑΝΑΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ «ΠΡΩΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ» ΌΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΤΟ 2021 ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΓΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΔΕΙΑ Κ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΈΚΑΝΕ 10 ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ 10000€ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ 5€. ΑΥΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  17. Ε, ΦΥΣΙΚΆ!!! Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΙΜΆ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΆΖΕΤΑΙ. ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΆ???? ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ???? ΘΑ ΞΕΧΆΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ????? ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΝΟΙΆΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ???? ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΖΕΨΟΥΝ…………. ΓΙΑΤΡΕ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΜΑ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ ΚΑΙ Γ Ι Α Τ Ρ Ο Υ. ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

  18. Η χειρότερη διοίκηση του Νοσοκομείου εδώ και πολλά χρόνια αντί να συνεργάζεται και να συμβουλεύεται με τους γιατρούς που σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρουν τους αντιμάχεται. Κάνε τώρα τον καρδιολόγο κ. Χρυσοπουλε!

  19. Για όσο αυτό μετράει, θέλω να δηλώσω την απόλυτη στήριξή μου στον καλό συνάδελφο κ. Δημήτρη Βλάχο.
    Εδώ και πολλούς μήνες, ξεπέρασε κάθε όριο ανθρώπινης αντοχής, σωματικής και ψυχικής, για να καλύψει μόνος του καθημερινά όλα τα καρδιολογικα περιστατικά του νοσοκομείου μας ! Από συζητήσεις που έκανα όχι μόνο με τον ίδιο αλλά και με παλιούς συναδέλφους, που γνωρίζουν καλύτερα τα πράγματα, ξέρω καλά, χωρίς καμία αμφισβήτηση, ότι ακόμα και τις μέρες που ( υποτίθεται ) δεν εφημέρευε, σχεδόν σε καθημερινή βάση, το κινητό του κατακλυζοταν από καρδιογραφηματα και αποτελέσματα εξετάσεων !
    Απαντούσε σε όλα !Έδινε οδηγίες για όλα !Δεν ζούσε μια φυσιολογική ζωή.
    Όταν δεν ήταν στο νοσοκομείο, ήταν μέρα – νύχτα με το κινητό στο χέρι.
    Άσχημη ζωή..Απάνθρωπη…Κανείς δεν εκτιμάει την κόλαση που περνούσε ??? Κανείς δεν κατανοεί την απίστευτη κόπωση, σωματική και ψυχική ??? Απορούν κάποιοι γιατί φεύγουν οι γιατροί από το νοσοκομείο της Κω, ο ένας μετά τον άλλον ??? Αναρωτιέμαι για το επίπεδο συνείδησης και ενσυναίσθησης όλων μας..Μια λέξη μόνο:ΝΤΡΟΠΗ !

  20. Η στάση του Συλλόγου νοσοκομειακών γιατρών,του ΙΣΚΩ,του γιατρού που συμμετέχει στο ΔΣ του Νοσοκομείου ποια είναι για το θέμα;

  21. Να μαζευτεί η διοίκηση αμμεσα ….!!!!φευγουν και άλλοι γιατροί … τι περιμένουνε πια ;;; Κύριε Βλάχο σας στηρίζουμε όλοι στο νοσοκομείο ..

  22. Καλά!!! Αυτοί έχουν κολλήσει στις καρέκλες του Γραφείου με κόλλα UHU!!!Η ποιο σκληρή τις αγοράς!Έγιναν λάθη στην εκλογή τους!!!Ο ανεκδιηγητος(Γεωργιάδης)τα γνωρίζει όλα πολύ καλά!!!Δεν μπορεί άμεσα να τους στείλει σπίτια τους! Πρωτού κάνουν ανυπολόγιστες ζημιές ακόμη?99 τίς εκατό στο νησί!!!Δεν τους θέλουν! Κωακέ λαέ σκέψου!!!ζΑυτο το μπορείς και Από μόνος σου!!!

  23. Δημήτρη Βλάχο είσαι υπόδειγμα ιατρού, ανθρώπου και οικογενειάρχη! Μια διοίκηση που θα ενδιαφερόταν ουσιαστικά για το πολύπαθο νοσοκομείο μας θα κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια να σε στηρίξει και να σε κρατήσει στο νησί. Οι νυν συνάδελφοι σου σε εκτιμούμε απεριόριστα και σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου όλα αυτά τα χρόνια.

  24. Κύριε Βλάχο έχετε την αμέριστη συμπαράσταση μας!
    Όσες φορές σας χρειαστήκαμε ήσασταν εκεί είτε εφημερευατε είτε όχι!
    Σας ευχαριστούμε πολυ!

  25. Δημήτρη Βλάχο έχεις την απόλυτη στήριξη μου και την ευγνωμοσύνη μου για όλα αυτα τα τηλέφωνα που απάντησες ανεξάρτητου εφημερίας η ώρας και για τις φορές που ήσουν δίπλα μας με την επιστημοσύνη και την παρουσία σου!
    Λυπάμαι πολυ που οι τελευταίες μου εφημερίες στο νοσοκομειο Κω θα είναι χωρίς την ασφαλεια που μας παρέχεις όλον αυτόν τον καιροί!
    Εχεις πάντα την εκτίμησης και τον σεβασμό μου!

  26. Κύριε γιατρέ.Ειστε ο μοναδικός καρδιολόγος στο νοσοκομείο και ζητάτε άδεια Ιούλιο μηνα;Το μηνα που το νησί έχει τον περισσότερο κόσμο τον χρόνο;Δεν ξέρω αν είστε καλός γιατρός η καλός άνθρωπος.Μπορει να είστε ο καλύτερος και στα δυο.Μπορει ο διευθυντής να είναι αυτό που λέτε.(Φαντάζομαι έχει και αυτός παιδιά)Σας έχει περάσει από το μυαλό ότι χιλιάδες εργαζόμενοι και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα δεν περνουν άδεια την εποχή που έχουν το μεγαλύτερο φόρτο εργασίας;Φανταστητε ότι οι περισσότερες από τις δουλειές που κάνουν ,δεν έχει σχέση με ανθρώπινες ζωές,αλλά το κάνουν.Μαντεψτε γιατί.Δυσκολο;

  27. Μου αρέσει που οι σχολιαστές θέλουν γιατρούς και καλά.Απο την άλλη υποστηρίζουν το μοναδικό καρδιολόγο να πάρει άδεια τον μηνα που έχει την περισσότερη κίνηση το νοσοκομείο.Ολα αυτά για να κάνουν αντιπολίτευση;Δεν χωνεύουν τον διευθυντή;Σκευτητε ρε ανθρωπάκια.Τι θέλετε;

    • προφανώς και δεν το διάβασες ανθρωπακι… δεν δικαιούται ο εργαζόμενος κάποια στιγμή να πάρει αδεια; Η ευθύνη είναι του νοσοκομείου να βρει τρόπο να την πάρει .

  28. Ως Νοσηλεύτρια της καρδιολογικής κλινικής έχω να πω ότι όσες φορές τον είχα καλέσει εφημέρευε ή δεν εφημέρευε απαντούσε στα τηλέφωνα μας και στα μηνύματα μας ακόμη και μέσα στην νύχτα 24/7 δεν με άφησε ποτέ εκτεθειμένη ούτε εμένα πόσο μάλλον τους ασθενείς του. !! Τώρα έρχομαι αντιμέτωπη με το άγχος μου καθημερινά και προσεύχομαι να είναι όλος ο κόσμος καλά και να μην χρειαστεί κανείς καρδιολόγο..!!!

  29. «Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα,κακιά σκουριά δεν πιάνει…»!Δημήτρη έχεις την εκτίμηση των συναδέλφων σου που γνωρίζουν τις δυσκολίες μονήρους κάλυψης μιας απαιτητικής κλινικής όπως η καρδιολογικη και θλίβονται ειλικρινά για την, σχεδόν τελεολογική, εξέλιξη της κατάστασης.

  30. και άλλες μονηρεις ειδικότητες παίρνουν άδεια όταν την χρειάζονται,παιδίατρος,ακτινολόγος,ΩΡΛ,γενικοί γιατροί.Η διοίκηση ζητά αντικαταστάτη έγκαιρα και δεν προκαλεί με άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά .Δικαιούται ο εργαζόμενος να έχει ανάγκες και νά προγραμματίζει.

    • Όταν βάζεις πάνω από ζωές την διασκέδαση σου,τι είσαι;Ναι θα μου πεις δικαίωμα και του εργαζόμενου,πιλότου της πολεμικής αεροπορίας είναι η άδεια.Θα την πάρει ώρα πολέμου;

  31. Ωραία τα καταφέρατε. Να φύγει κι αυτός όπως παραιτήθηκαν τόσοι γιατροί από το νοσοκομείο να μείνουμε με τους τοίχους. Κανένας δε θα μείνει με αυτές τις συνθήκες και δεν τους αδικώ. Αυτά γίνονται όταν για υπουργό έχεις έναν τηλεπωλητή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ