Απίστευτες εικόνες! Κοντεύει να φτάσει στον Άγιο Παύλο η ουρά απ΄ τη Σένγκεν στο λιμάνι (Από τις 3 το μεσημέρι μες στον ηλιο…)

53
27051

Απίστευτες εικόνες κατέγραψαν φίλοι Αναγνώστες με την τεράστια ουρά αναμονής επισκεπτών μέσα στον ήλιο από τις 3 το μεσημέρι έως και τις 17:30.

Όπως φαίνεται η ουρά φτάνει όχι μόνο μέχρι το δρόμο (Αβέρωφ), αλλά συνεχίζει στον πεζόδρομο πλησιάζοντας σχεδόν στο ύψος του Αγ. Παύλου.

Κι όλα αυτά ενώ η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί για ακραίο καύσωνα και λήψη μέτρων…

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου:

«Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), καιρικό σύστημα προκαλεί συνθήκες καύσωνα  που θα επικρατήσει στο νησί της Κω από σήμερα Δευτέρα 15/7 έως την Παρασκευή 19/7 και ώρες από 08:00 το πρωί έως 20:00 το βράδυ.

  • Συγκεκριμένα, από σήμερα θα είναι στη διάθεση των πολιτών οι εξής κλιματιζόμενες αίθουσες:
  1. Στην Μαρίνα Κω
  2. Καρδάμαινα: στην αίθουσα της Κοινότητας
  3. Αντιμάχεια: Στο Πολύκεντρο στην αίθουσα της Αγίας Τριάδας
  4. Πολιτιστικό Πολύκεντρο Κεφάλου
  5. To πολιτιστικό κέντρο «ΓΑΛΗΝΟΣ ΦΛΑΣΚΟΣ» στην περιοχή Αγίου Νικολάου Δ.Κ. Πυλίου & η αίθουσα συνεδριάσεων του Κοινοτικού κτηρίου επίσης στην περιοχή Αγίου Νικολάου Δ.Κ. Πυλίου
  6. Ζιπάρι: Στην αίθουσα Δημοτικού κοινοτικού συμβουλίου και στα γραφεία της Κοινότητας

 

Οι πολίτες  για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη μπορούν να απευθύνονται στα  τηλ:

  • Πρόνοια Δήμου Κω, κα Ξενίκα Μαριέττα & κα Κώστογλου Βαρβάρα τηλ: 22420 49514, 22420 21502
  • Πολιτική Προστασία Δήμου Κω : 22420 46196

 

Κως, 15-07-2024

 

Ο Αντιδήμαρχος

Υπεύθυνος  Πολιτικής Προστασίας

Καμπουράκης Αντ. Σταμάτης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

53 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ντράπηκε και η ντροπή, αφού δεν έχουμε υποδομές γιατί δεχόμαστε περισσότερους τουρίστες; να μπει πλαφόν …. δεν αντέχει και άλλους μέχρι να φτιαχτούν άλλες υποδομές ούτε περισσότερες κλίνες ούτε αφίξεις, έτσι και αλλιώς όλο περισσότερους έχουμε και η αγορά δεν λέει ότι τα έσοδα αυξήθηκαν ίσα ίσα για να γεμίσουν τα ξενοδοχεία φέρνουμε όλο και ποιο φτωχό κόσμο που θα διώξει τους καλύτερους … νόμος

  2. και το κεφάλι γυρνάει σε γάμους , με έξοδα των δημοτών.Τζαμπα και κάνει και πόλεμο στον Αβριθη. δεν τον αφήνει να λειτουργήσει. τρικλοποδιές.

  3. ;;;;;;;;
    και που είναι το παράξενο ρε παιδιά;
    και πέρυσι έτσι δεν ήταν;
    που είναι το πρόβλημα,δεν καταλαβαίνω.

  4. Να παραιτηθεί ο Δήμος ολος τώρα !! Μπάχαλο όλο το Νησί από σκουπίδια μέχρι δρόμους χάλια παντού και χωριά πάνω μαύρα χάλια

  5. Το σκεπαστρο ήταν πιο χρήσιμο στο λιμάνι παρά στη Σέγκεν , ένα μήνα έχει που βγήκε και ακόμη δεν έχει γινει κάποια ενέργεια να αντιμετωπιστεί το προβλημα.Ομπρελες ουτε για δείγμα, παγκακια ελάχιστα, κανεις δεν σέβεται τον κόσμο που έρχεται πρωτη φορα και δεν ξερει τι θα αντιμετωπίσει.

  6. ΠΡΟΟΟΔΟΣ….ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥΡΙΜΟΥ!!!!!!! ΝΕΡΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ….ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ Η ΧΟΥΝΤΑ…ΚΑΚΟ ΤΟ ΚΚΕ…….ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΝΔ…ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!!!!!! ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΩΠΟΡΕΣ ΙΔΕΕΣ

  7. Μάλλον δεν έχετε κουνηθεί ποτέ από τον καναπέ σας.Σε όλα τα τουριστικά μέρη με πολύ κόσμο υπάρχουν τέτοιες ουρές.Οι τουρίστες το ξέρουν κάνουν τον προγραμματισμό τους ,κάποιοι τις αποφεύγουν και κάποιοι τις ανέχονται όταν θέλουν να πάνε η να δουν κάτι.Χαλαρωστε Ελληναράδες μου και μην τρέχετε αμέσως να κατηγορήσετε τη χώρα.

    • Το ελληνικό κράτος κατηγορούμε φίλε. Δεν κατηγορούμε την Τουρκία που στο απέναντι αντίστοιχο λιμάνι της αυτά τα χάλια δεν συμβαίνουν.

      • Έχεις πάει στην Τουρκία και ξέρεις;Ξεχνάς ότι εδώ είναι είσοδος στην Ευρωπαϊκή ένωση που συμσινει ότι αν περάσεις στην Κω μπορείς χωρίς έλεγχο να πας όπου θέλεις μετά;Ναι χρειάζονται περισσότεροι υπάλληλοι ,αλλά για δυο μήνες πόσους να πάρεις;Η αλήθεια είναι ότι περισσότερο διαμαρτύρονται οι Ελληναράδες παρά οι τουρίστες που καταλαβαίνουν το θέμα και κάνουν υπομονή.

        • κοίτα σε σαιτς,ταξιδιωτικά γραφεία τι λένε,τι διαλαλούν σε άλλους μελλοντικούς επισκέπτες.

        • Υπάρχουν υπάλληλοι που ήδη πληρώνονται και κάθονται!!! Οι καθηγητές των σχολείων! Σε όλα τα υπόλοιπα κράτη εργάζονται σε άλλες υπηρεσίες όταν τα σχολεία είμαι κλειστά! Στην Ελλάδα γιατί όχι???Τον Ιούλιο και Αύγουστο μπορούν άνετα να προσφέρουν τις – έτσι κι αλλιώς πληρωμένες – υπηρεσίες τους σε πολλά πόστα που έχουν εποχιακές ανάγκες!!!

      • Γιατί οι μαθητές το καλοκαίρι και τις γιορτές δεν έχουν σχολείο. Γιατί είναι ψυχοφθόρο επάγγελμα και όταν εργάζονται εργάζονται πολύ πέραν του ωραρίου τους και πληρώνονται λίγο σε σχέση με τα προσόντα τους. Γιατί οι διευθυντές σχολείων εργάζονται και το καλοκαίρι, ενώ ακόμα και οι απλοί εκπαιδευτικοί κάνουν θερινή υπηρεσία. Φαγωθηκες με ένα επάγγελμα πολύ δύσκολο πλέον, χωρίς κύρος και με full burnout. Ντροπή.

    • Οκ , οι επισκέπτες να κάνουν το κουμάντο τους ( ειδικά οι ηλικιωμένοι που κοντεύουν να λιποθυμήσουν) , ας πρόσεχαν , ας ρωταγαν να μάθουν.
      Υπάρχουν και εργαζόμενοι εκεί..

      • Τί να ρώταγαν για να μάθουν? Τέτοια πράγματα είναι αδιανόητα, για να ρωτήσει κανείς. Πώς να φανταστεί κάτι τέτοιο? Είναι σαν να μας λες, πριν έρθουν εδώ, να ρωτήσουν αν γίνονται σεισμοί κάθε μέρα, αν κυκλοφορούν λιοντάρια στους δρόμους, αν υπάρχει πιθανότητα πολέμου, αν… αν…

        • Ειρωνικά το γράφω , για όσους επιμένουν ότι οι ουρές είναι κάτι το φυσιολογικό.

      • το πολιτικό θέμα περιλαμβάνει ατομικές επιλογές;

    • εσύ κάθεσαι να περιμένεις στην ουρά χωρίς κάποια προστασία.
      μα τι βλακείες λένε κάποιοι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

  8. Απαράδεχτη κατάσταση στο νησί δεν λειτουργεί τίποτα βρόμα παντού δρόμοι κατεστραμμένοι παντού παρκαρισμένα αυτοκίνητα ένα μπάχαλο ντροπη !!

  9. Απίστευτες εικόνες;
    Χρόνια το σχολιάζουμε, αλλά πέρα βρέχει. Άθλιες συνθήκες για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες.

    Κάποιος που να είναι υπεύθυνος γ αυτήν την ομορφιά να του δωσουμε συγχαρητήρια;

  10. Βλεπεις τον τελεωνειακο ελεγχο απεναντι να ειναι λουξ και εμεις μια τριτοκοσμικη χωρα. Ντροπη

  11. Ρε βάλτε μια τέντα τουλάχιστον στην Σέγκεν !αν είναι δυνατον ρε παιδιά !θελουμε και τουρισμό ξεφτίλα μεσαίωνας ντροπή
    μπάχαλο δεν βρίσκω αλλα λόγια για να εκφραστώ λόγο σύγχυσις

  12. το ταμείο του λιμενικού ταμείου της μαρίνας είνε’ ‘άδειο κόσμε ξυπνάτε» ….. ξερή πολύ καλά την δουλειά του@ αλλά η χαραμοφάηδες όλα μια μέρα θα το πληρώσουν ακριβά ο θεός βλέπη τροπή σάς,,,,,,,,,,,,,,,,,

  13. Η Σέγκεν να πάει εκεί που ήταν προ σεισμού! Επιτέλους! Καλά είναι πια με τα μικροσυμφέροντα! Όποιος την κρατά εκεί εγκληματεί κατά όλων!

  14. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ…… ΑΠΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟΣΟ ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ……………..

  15. Ο δε πρόεδρος του λιμενικού ταμείου 4 χρόνια δεν είναι ικανός να βάλει μια τέντα στη Σεγκεν και ακόμα παραμένει στη θέση του. Έχει και άποψη για τις πυρκαγιές επειδή είδε μια στη ζωή του και παρεξηγήθηκε που δεν την είπε και πρώτος. Τόσο καβάλιμα! Ο δήμαρχος γιατί δεν τον διώχνει απο το λιμενικό ταμείο και να βάλει κάποιον ικανό να συμμαζέψει την κατάσταση?

  16. Δεν πειραζει. Δεν ειδα να λιποθυμησει κανενας. Συνηθισμενοι ειναι στη ζεστη. Πιο πολυ κανει στη χωρα τους.

  17. Ολοι γκρινιαζετε…γκρινιαζετε…γκρινιαζετε..
    Ποιος τους ψηφισε τελικα? Αυτοι οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ τοπικοι διοικουντες..που θα φυγουν εχοντας γεννησει χρυσα φλουρια……δεν ενδιαφερονται για το τι λετε…
    ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ…..τοτε να σας δω Κωοι ψηφοφοροι (…του 60%????????…με επιφυλαξη) …..τι θα κανετε!
    Τοτε ισως ξεσηκωθειτε και αρχισετε τις λεμονοκουπες….

  18. Ολοι γκρινιαζετε…γκρινιαζετε…γκρινιαζετε..
    Ποιος τους ψηφισε τελικα? Αυτοι οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ τοπικοι διοικουντες..που θα φυγουν εχοντας γεννησει χρυσα φλουρια……δεν ενδιαφερονται για το τι λετε…
    ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ…..τοτε να σας δω Κωοι ψηφοφοροι (…του 60%????????…με επιφυλαξη) …..τι θα κανετε!
    Τοτε ισως ξεσηκωθειτε και αρχισετε τις λεμονοκουπες….

  19. Εδώ και τώρα, να φτιαχτεί μια μεγάλη προτομή του Δημάρχου και να τοποθετηθεί σε ανοιχτό χώρο στην πλατεία Ελευθερίας! Κάθε Κυριακή εγώ θα κερνάω τα γιαούρτια!!!

  20. το κυριο προβλημα της σεγκεν ειναι η μη στελεχωση με υπαλληλους σε πολλα γκισε.
    σαυτο φταιει η κυβερνηση.
    οσο για την τεντα και χιλια μετρα να γινει, χωρις υπαλληλους, παλι τιποτα δε γινεται. γραφουν ολοι στο πληκτρολογιο χωρις να γνωριζουν τα πραγματικα δεδομενα.

  21. Μπράβο Αβρίθη να σε χαίρεται ο Καισαρλης. Να κάμετε νεα παραταξη με αλλη μια μαριονετα που θα γελα και θα σας λεει ναι. Να μας ξανα σωσετε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ