Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3Χ3 Grand Series Kos στη Μαρίνα Κω

7
8699

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμα ένα Grand Series της ΕΟΚ, αυτή την φορά στην Κω και συγκεκριμένα στη Μαρίνα με την στήριξη του Δήμου της Κω και μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ.
Ομάδες απ’ το νησί μας και απ’ το εξωτερικό χάρισαν όμορφες στιγμές και κράτησαν το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος με τον κόσμο στους τελικούς να δίνει δυναμικό παρών και να απολαμβάνει τις αναμετρήσεις.
Μεγάλη νικήτρια της διοργάνωσης και η ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για το Amsterdam WT Master αναδείχθηκε η Hangzhou με τους Αleksandar Bursac, Dusan Samardzic, Vladimir Trajkovic και τον Goran Vidovic που αναδείχθηκε και MVP της διοργάνωσης.
Την δεύτερη θέση πήρε η Lausanne και στην 3η θέση τερμάτισαν οι Rising Stars Miru. Στις γυναίκες πρώτες αναδείχθηκαν οι «Τhe Invincibles» ενώ την 2η θέση πήραν οι Κουπ Σκουπ.
Στην κατηγορία U-16 αγοριών πρώτοι αναδείχθηκαν οι Foivos B.C U-16 που κέρδισαν στον τελικό τους Hall Of Fame ενώ στην 3η θέση τερμάτισαν οι Polish Pistons. Στους U-18 αγοριών νικητές ήταν οι Ρούληδες που κέρδισαν στον τελικό τους Foivos U-18 και στην 3η θέση τερμάτισαν οι 2+1 δώρο.
Τέλος στην κατηγορία των κοριτσιών U-16 πρώτες αναδείχθηκαν οι 2+1 δώρο που επικράτησαν στον τελικό των Lucky Three ενώ την 3η θέση πήρε ο Ιπποκράτης .
Τις απονομές έκαναν ο αντιπεριφερειάρχης, Μπάμπης Ναβροζίδης, η εντεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού,  Διονυσία Γιαννούλη, ο πρόεδρος της κοινότητας Κω, Σάκης Χατζηπέτρος, ο αντιπρόεδρος της ΤΕΕΟΚ, Δημήτρης Δρόσος, ο πρόεδρος της Μαρίνας Κω, Γιάννης Καλλέργης, η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας, Σταματία Κανταρζή, η Έπαρχος Κω, Ντίνα Σβύνου, ο ταμίας της ΕΟΚ, Νίκος Ζεϊμπέκης, ο πρόεδρος της επιτροπής 3Χ3, Άγγελος Παπανικολάου, και ο ειδικός γραμματέας και μέλος της ΕΟΚ, Βασίλης Ντάκουρης,
Την απονομή στον MVP, έκανε ο κ. Παναγιωτέλης απ’ τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης ΟΠΑΠ, ενώ ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς έδωσαν τα μετάλλια στις δύο πρώτες ομάδες της διοργάνωσης.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νατες οι συνεργατικες πάλι με Νικηταρα.Παλι να βολέψουν τα δικά τους παιδιά. Από ομιλίες στο γλυπτο Ιπποκράτη μέχρι αναθεσεις

    • χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχςχςχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      υπάρχει αντιπροεδρος; ολος ο δημος ήταν εκεί στις φωτογραφίες. Στην Αβτιμαχεια στη Πρόοδο δεν πηγε κάνεις!!! Ντροπη σας. Μόνο για φωτογραφίες είστε.

    • ο πρόεδρος γιατί να απονείμει βραβεία; Επειδή είναι της μαρίνας; Έκανε κάτι συγκεκριμένο; Όχι φυσικά, απλά και αυτός όπως και οι προηγούμενοι το παίζει μάγκας με αλλων τις πλάτες. Και τον διευθυντή γιατί τον άφησαν απέξω; ούτε αυτός κάνει κάτι. Άλλα και άλλα εκεί μέσα γενικώς…..

  2. Μην ξεχνάμε την επιτυχημένη συνεργατική που περσυ τους έπιασε η εφορία να κλέβουν και τους είχε κλείσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ