Διαμαρτυρία, απογοήτευση και άγχος, από τους εργαζόμενους τους LABRANDA MARINE AQUAPARK, που χάνουν τη δουλειά τους

24
23719
Διαμαρτυρία, απογοήτευση και άγχος, από τους εργαζόμενους τους LABRANDA MARINE AQUAPARK, που χάνουν τη δουλειά τους, λόγω της πτώχευσης του τρίτου μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στην Ευρώπη, του FTI.
Το προσωπικό του ξενοδοχείου βρέθηκε σήμερα έξω από τις εγκαταστάσεις του, διαμαρτυρόμενο για τη δυσάρεστη κατάσταση που έχει βρεθεί. Εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων , ιδιαίτερα φορτισμένοι συναισθηματικά, μιλούν στο Kos tv, για τις καλές συνθήκες εργασίας που βίωναν το διάστημα που απασχολούνταν στο ξενοδοχείο αλλά παράλληλα εξέφρασαν και το άγχος τους για το αβέβαιο μέλλον τους.

Η Αντιπρόεδρος του ΕΚΒΣΔ και ο Διευθυντής του LABRANDA, παρόντες στη διαμαρτυρία των εργαζομένων, για το κλείσιμο του ξενοδοχείου

Στη διαμαρτυρία των εργαζομένων του Labranda Marine Aquapark, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε η Αντιπρόεδρος του ΕΚΒΣΔ Κική Μακρή, στηρίζοντας έμπρακτα τους ανθρώπους αυτούς αλλά και ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Γιώργος Βελτσίδης.
Η κ.Μακρή τόνισε για άλλη μία φορά πως οι μέχρι πρότινος εργαζόμενοι του ξενοδοχείου μέλους της FTI,  ζουν πλέον με την αβεβαιότητα, αφού δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη ενημέρωση και δέσμευση από την εργοδοσία και την κυβέρνηση.

 

Από την πλευρά του ο κ.Βελτσίδης, τόνισε πως κι εκείνος βρίσκεται ακριβώς στην ίδια θέση με τους εργαζόμενους, μιας και ο ίδιος έχει χάσει τη δουλειά του ουσιαστικά, δηλώνοντας πως θα παλέψει με τους συναδέλφους του για το καλύτερο.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πως βοηθάει η κ. Μάκρη έμπρακτα; Γιατί θα ξεχάσουμε τα ελληνικά μας! Ποιες είναι ακριβώς οι πράξεις που κάνει; Και στην προκειμένη περίπτωση τι θα κάνει δλδ;

  2. Μπορεί θεωρτικά να υπάρχουν θεσεις εργασίας. Η ψυχολογία δεν παύει να είναι στον βυθό όμως. ΅Είναι μεγάλο το στραπάτσο για τους εργαζόμενους.

  3. Καλό θα είναι οι συνάδελφοι να βρουν δουλειά άμεσα.Είναι μια άσχημη εξέλιξη ,αλλά μην παγιδευτούν με τους επαγγελματίες του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ που απλά μόνο να τους μπλέξουν θέλουν προς όφελος του κόμματος.Διαμαρτυρία εναντίων ποιανού έκαναν;Σοβαρά τώρα η διοίκηση μαζί τους είναι ,απλά έτυχε να βρεθούν στην εταιρία που χρεωκόπησε.Αυτή είναι η τύχη των εργαζομενων.Το θετικό είναι ότι είναι αρχή της σαιζόν ακόμα και υπάρχουν θέσεις για όλους.Μακριά από την κυρία βολεμένη που τι ακριβώς πρότεινε;Να τους πληρώσει το κράτος,δηλαδή όλοι μας ,γιατί;Να δηλώσω και εγώ άνεργη να με πληρώσετε κσι να μου βάλετε ένσημα.Κυρία Μάκρη δεν βλέπετε τα χαλια του κόμματος σας;100 χρόνια κόμμα και σας πέρασε ο Βελόπουλος μόνος του.

  4. Το κράτος παίρνει 7 ευρώ ημέρα φόρο… Κλιματικής αλλαγής… Επί 2 μήνες… Επί πόσες κλίνες… Βγάλτε το ποσό….που παίρνουν το λησταρχο κράτος.. Και η παρέα του Μαξίμου… ΦΤΆΝΕΙ για να επιστραφεί και να δωθεί ως αποζημίωση στους εργαζόμενους…

  5. Με τόση έλλειψη εργατικού δυναμικού αν δοθεί αποζημίωση θα είναι σκάνδαλο, όπως σκάνδαλο διαρκείας είναι τα επιδόματα α(ν)εργιας που δίνονται με λάθος τρόπο.

  6. ΤΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ Σ….ΓΚΡΕΚΟΝΙΑ !????
    Κ ΜΑΚΡΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ…… ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΒΟΗΘΑΤΕ ΟΠΩς ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΑς ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ….. ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΓΚΡΕΚΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ …ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ….ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΙΛΟ!!!!!!

    • Έτσι μπράβο.Ανακαλυψατε στο ΚΚΕ το Ίντερνετ και κάνετε εδώ προοθηση του κόμματος.Ελπιζω να σταματήσετε πια τα πάνω και την αμφισοκοληση,να μην λερώνετε την πόλη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ